Winkels zijn in Oisterwijk ruim vertegenwoordigd. Het grootste gedeelte van deze winkels Oisterwijk bevindt zich in één van de winkelstraten van het centrum, zoals Dorpsstraat, Sprendlingenpark, De Lind, Burgemeester Verwielstraat of Fabriekspad.

In het centrum van Oisterwijk zijn veel bekende winkels gevestigd. Zo vindt men er een grote retailketens als een Blokker, Hema, Kruidvat en Etos. Maar ook lokale ondernemers die hun expertise hebben weten te vertalen naar een winkel, zoals een sluiterij, de buurtsuper of een drogist.

Winkels uitgelicht

Mayke

Zo vind men er een trendy schoenenzaak voor dames, genaamd: Mayke Oisterwijk. Het is de hemel voor damesschoenen en geeft aan dat de liefde voor damesschoenen verder gaan dan van 9 tot 5. Zo heeft men ook een webshop gelanceerd waar men online de producten kan bekijken en die altijd up to date wordt gehouden. De winkel van Mayke is te vinden aan de Lind in Oisterwijk.

Roomer

Daarnaast is er een trendy modewinkel zaak, genaamd: Roomer Oisterwijk. Het is zelfs meer dan een modewinkel en uniek in zijn soort. Het heeft als eerste de laatste trends en prikkelt daarmee je zintuigen. Roomer garandeert je een unieke shopervaring en laat je een keuze maken uit meer dan 80 merken. De winkel van Roomer is te vinden aan de Lind in Oisterwijk.

STARS

Wie opzoek is naar hippe, betaalbare kleding, schoenen en accessoires is bij STARS Oisterwijk aan het juiste adres. Diverse (inter)nationale labels worden u aangeboden voor zowel dames als heren. De collecties van STARS wisselen regelmatig en laten altijd de laatste trends zien. De winkel van STARS is te vinden aan de Dorpsstraat in Oisterwijk.

Mignon

Voor betaalbare, exclusieve horloges en sieraden bent u bij Mignon aan het juiste adres. In een sfeervolle omgeving kunt u een keuze maken uit verschillende bekende merken en voorziet het vakbekwame personeel u graag van advies. Ook zijn er goudsmeden aanwezig om speciale wensen, ontwerpen en veranderingen aan bestaande of nieuwe sieraden naar wens te maken.

Soorten winkels

Een overzicht van alle winkels Oisterwijk.