zwembad oisterwijk

Zwembad de leije

Zwembad Oisterwijk staat voor een aantal zwembaden in Oisterwijk. De gemeente Oisterwijk beschikt namelijk over één binnenzwembad; De Leye, en twee buitenzwembaden; Staalbergven en Baksche Ven. De laatstgenoemde is gelegen tussen Moergestel en Tilburg. Het binnenbad bevindt zicht in een sportcomplex: De Leye Oisterwijk

Zwembad Oisterwijk – De Leye

Zwembad de Leye beschikt over:

  • Een diep waterbassin van 25 x 12,5 meter.
    Het is ideaal voor het trekken van baantjes en om uw zwemtechniek bij te schaven. Maar ook zijn er loopmatten, drijfmatten, ballen, slurven en een duikplank aanwezig in het bad.
  • Een kinderbassin van 12.5 x 10 meter.
    Speciaal bedoeld voor kleintjes of volwassenen en ouderen die (nog) niet kunnen zwemmen. Ideaal als u het kind kennis wil laten maken met het water.
  • Doelgroepenbassin van 15 x 10 meter.
    Dit bad heeft een in diepte verstelbare bodem (0 – 200 cm) en is voornamelijk geschikt voor het geven van zwemlessen. Ook is het ideaal voor “AquaLessen” die speciaal voor volwassenen opgesteld zijn.

 

Zwembad de Leye blijft open!

Het bedrijf Optisport zal het beheer van de gemeente Oisterwijk overnemen en daardoor blijft het binnenzwembad van Oisterwijk tot minimaal 2018 open. Er verandert verder niets aan de situatie.

Zwembad Oisterwijk – Staalbergven

Het Staalbergven is gelegen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Het bied in de zomer vertier voor Jong en Oud. Het openluchtzwembad beschikt over een Wedstrijdbassin, recreatiebassin, kinderbassin, zandstrand, ligweide en een horecapunt. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een speciaal dagje uit van te maken.

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats gelegen aan de Vennenlaan (Parkeerplaats Taxandria) en uw fiets kunt u kwijt bij de bewaakte fietsenstalling.

Zwembad Oisterwijk – Baksche Ven

Het Baksche Ven is gelegen langs de snelweg A58 (Tilburg – Eindhoven) en is makkelijk bereikbaar. Het zwembad kent een lidmaatschapsverplichting en u zult u op moeten geven als lid van het Baksche Ven. Het Baksche Ven bied voornamelijk voor inwoners uit Tilburg en Moergestel de mogelijkheid om in de open lucht te kunnen zwemmen en recreëren.

Een overzicht van alle zwembaden in Oisterwijk

(bron inOisterwijk)
[rssinpage rssfeed=’http://www.inoisterwijk.nl/rss/bedrijfalgemeen/q/Zwembad’ rssformat=’Y
z’ rssitems=’100′ rsstarget=’_blank’ rssorder=’asc’ ]

Nieuws over de zwembaden in Oisterwijk

(bron OisterwijkNieuws)
[rssinpage rssfeed=’http://www.oisterwijknieuws.nl/tag/zwembad/feed/’ rssitems=’20’ rssdescription=’yes’ rssdateformat=’j F Y’ rsstimezone=’Europe/Amsterdam’ rssformat=’x: Y</br>z’ rsstarget=’_blank’ rssorder=’desc’ ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *