weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 25 July 2017: Half tot zwaar bewolkt en af en toe regen of een bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is vandaag half tot zwaar bewolkt. Verder hebben we vandaag te maken met af en toe regen of een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is noordwestelijk en is matig, langs de kust (vrij) krachtig.

  Komende nacht zijn er wolkenvelden en blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C en de noordwestelijke wind is zwak tot matig.

  Morgen overdag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken, het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond de 22°C. In de avond neemt van het westen uit de bewolking toe en kan er in de loop van de avond regen vallen. De wind draait in de loop van de dag van noordwest naar zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI).

  Uitgifte: 25/07/2017 06.53 uur LT

     

 • 25 July 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met af en toe zon, maar soms ook wat regen of een bui. De temperaturen liggen veelal iets beneden normaal.
  Uitgifte: 25/07/2017 00.57 uur LT
 • 25 July 2017: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 01 augustus tot en met dinsdag 08 augustus
  Vrij grote kans (ca. 70%) op het aanhouden van het vrij koele en wisselvallige weertype. Daarnaast is er een 30% kans op een overgang naar een warmer weertype.
  Uitgifte: 25/07/2017 00.57 uur LT