weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 25 May 2016: Veel bewolking en zeer lokaal (mot)regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er is veel bewolking en hier en daar valt regen of motregen. Met name in het zuiden en oosten laat de zon zich af en toe zien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12 graden aan zee tot lokaal 18 graden daar waar de zon doorbreekt. De wind is overwegend zwak tot matig en komt uit richtingen tussen zuidwest en noordwest.

  Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen en kunnen enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur komt uit op een graad of 8 en er staat maar weinig wind.

  Donderdag overdag lossen eventuele mistbanken in de eerste helft van de ochtend weer op. Hierna zijn er zonnige perioden en blijft het op de meeste plaatsen droog. In de middag wordt het 15 graden vlak aan zee tot plaatselijk 21 in het oosten van het land. De wind is zwak en waait uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 25/05/2016 13.05 uur LT

     

 • 25 May 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Af en toe zon en een toenemende kans op neerslag. Middagtemperaturen rond de 22 graden.
  Uitgifte: 25/05/2016 00.57 uur LT
 • 25 May 2016: Lange termijnverwachting
  Woensdag 01 juni tot en met woensdag 08 juni
  Kans van ongeveer 30 % op aanhoudend wisselvallig weer en circa 70 % kans op overgang naar een droog weertype. De middagtemperaturen liggen rond de lange termijn gemiddelden.
  Uitgifte: 25/05/2016 00.57 uur LT