weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 29 April 2017: Perioden met zon en meest droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken, het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De overwegend zwakke wind komt uit uiteenlopende richtingen, in de avond wordt de wind oost.

  Komende nacht is er nauwelijks bewolking. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidoost tot oost.

  Morgen is het tamelijk zonnig met soms ook sluierbewolking. In de avond komt er in het zuidwesten meer bewolking opzetten, maar het blijft ook dan waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot lokaal 20°C in het zuiden van het land. De oost- tot zuidoostenwind neemt toe naar matig en tot vrij krachtig aan zee. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 29/04/2017 10.50 uur LT

     

 • 29 April 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Licht wisselvallig weer, met vooral in de zuidelijke helft van het land meer bewolking en soms wat regen of een bui. De temperatuur ligt rond 14 graden.
  Uitgifte: 29/04/2017 04.15 uur LT
 • 29 April 2017: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 06 mei tot en met zaterdag 13 mei
  Er is een grote kans, 70%, op een overwegend droog weertype. Er is soms wat zon en de middagtemperatuur ligt waarschijnlijk dichtbij de normale waarde voor deze tijd van het jaar, zo'n 15 graden. Er is opnieuw kans op een paar graden nachtvorst.
  Uitgifte: 29/04/2017 04.15 uur LT