weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 29 March 2016: Wisselend bewolkt en enkele buien, eerst nog mogelijk met onweer
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is half tot zwaar bewolkt en er komen buien voor. Lokaal is onweer mogelijk. Geleidelijk neemt de buiigheid af. De temperatuur ligt rond 10 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige, langs de kust en op het IJsselmeer een krachtige zuidwestenwind. Vanavond draait de wind naar zuidelijke richtingen en neemt dan iets in kracht af.

  Komende nacht trekt opnieuw een gebied met buien van west naar oost over het land. In het noordwesten is er daarbij een kans op onweer en windstoten. Later in de nacht wordt het droog en de minimumtemperatuur ligt rond 5 graden. De wind waait eerst uit richtingen tussen zuid en oost en is matig. Met het passeren van de buien draait de wind naar zuidwest en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig boven land en hard tot mogelijk stormachtig langs de kust.

  Woensdag begint de dag droog maar in de loop van de ochtend ontstaan er enkele buien die oostwaarts trekken. In de middag wordt het op veel plaatsen droog en laat de zon zich geregeld zien. De maximumtemperatuur ligt rond 11 graden. De zuidwestelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog krachtig. In de avond staat er weinig wind. (bron: KNMI)

  Uitgifte: 29/03/2016 17.50 uur LT

     

 • 29 March 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig en koel. Tegen het weekend afnemende neerslagkansen en stijgende temperaturen.
  Uitgifte: 29/03/2016 04.54 uur LT
 • 29 March 2016: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 05 april tot en met dinsdag 12 april
  Grote kans (ca. 80%) op terugkeer naar het wat koele en wisselvallige weertype. Kleine kans (ca. 20%) op aanhouden van het overwegend droge weertype met temperaturen boven normaal.
  Uitgifte: 29/03/2016 04.54 uur LT