weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 31 August 2016: Helder, overdag zonnig en enkele stapelwolken
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is er alleen wat dunne sluierbewolking. Lokaal is het nevelig en ook komen er enkele ondiepe mistbanken voor. De minimumtemperatuur ligt rond 11 graden. De zwakke tot matige wind komt uit oost tot zuidoost.

  Overdag is er veel zon. In de middag drijft er soms wat sluierbewolking over. Ook kan er een enkele stapelwolk ontstaan. De middagtemperaturen lopen uiteen van 23 graden vlak aan zee tot plaatselijk 26 graden in het zuidoosten van het land. De wind draait naar zuidwest tot west en is zwak tot matig.

  In de nacht naar donderdag trekt er vanuit het noordwesten bewolking over het land. Hieruit kan op een enkele plaats wat lichte regen vallen. De temperatuur daalt naar ongeveer 13 graden. De wind is zuidwestelijk en zwak, aan de kust is de wind westelijk en matig.

  Donderdag overdag zijn er wolkenvelden. Van het noordwesten uit komt er in de loop van de dag steeds meer ruimte voor de zon, maar in het zuidoosten blijft er veel bewolking aanwezig. Met name in het zuidoosten kan er plaatselijk wat regen of een lichte bui vallen, elders is het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20 graden aan de kust tot 24 graden in het zuidoosten. De wind is westelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 31/08/2016 03.11 uur LT

      

 • 30 August 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en tot het weekeinde droog. Vooral zondag kans op regen of enkele buien. Middagtemperaturen ruim boven 20 graden.
  Uitgifte: 30/08/2016 04.21 uur LT
 • 30 August 2016: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 06 september tot en met dinsdag 13 september
  Grote kans (60-70%) op een overgang naar een droog weertype met waarschijnlijk temperaturen (iets) boven het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 30/08/2016 04.21 uur LT