weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 July 2017: Perioden met zon en vrijwel droog. Zaterdag enkele (onweers)buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn vandaan zonnige perioden, al komen er vooral in de noordelijke helft ook stapelwolken tot ontwikkeling. Zeer plaatselijk valt hieruit in het uiterste noorden en noordwesten een enkele lichte bui, maar het blijft op meeste plaatsen droog vandaag. Tevens zijn op de Waddenzee enkele waterhozen waargenomen, deze kunnen de komende uren ook op het IJsselmeer voorkomen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 22°C op de Wadden tot 26°C in het zuiden. De wind draait in de loop van de dag van zuid naar zuidoost en is zwak tot matig. In de middag steekt er aan de kust wind van zee op. In de avond draait de wind naar oost en neemt toe naar matig, in het Waddengebied naar vrij krachtig.

  Komende nacht zijn er opklaringen. De minima liggen rond 15°C. In het oosten komt er meer bewolking en neemt de kans op een bui toe. Onweer is daarbij niet geheel uitgesloten. De wind is zwak tot matig en komt uit richtingen tussen oost en zuidoost.

  Zaterdag overdag verandert er aanvankelijk weinig. Met name in het oosten en noordoosten blijft de kans op een bui bestaan. Bij een bui is tevens onweer en hagel mogelijk. Elders wisselen zon en stapelwolken elkaar af. In het westen neemt in de loop van de middag en avond de buienkans sterk toe. De middagtemperaturen lopen uiteen van 23°C aan zee tot lokaal 27°C in het oosten. De wind is overwegend matig en draait in de ochtend en middag naar zuidwestelijke richtingen. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/07/2017 11.06 uur LT

     

 • 21 July 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met iedere dag kans op buien, maar ook geregeld zon. De maximumtemperaturen liggen meestal iets onder normaal.
  Uitgifte: 21/07/2017 05.18 uur LT
 • 21 July 2017: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 28 juli tot en met vrijdag 04 augustus
  Aanvankelijk grote kans (70-80%) op een voortzetting van het wisselvallige weertype met temperaturen onder het langjarig gemiddelde. Later in de periode een toenemende kans (40-50%) op een droog weertype met temperaturen rond normaal.
  Uitgifte: 21/07/2017 05.18 uur LT