weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 October 2016: Overdag in het westen een enkele bui, in het oosten 's middags regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht blijft het op de meeste plaatsen droog en zijn er verspreid over het land brede opklaringen. Vooral in het oosten en zuidoosten komt laaghangende bewolking voor. In de opklaringsgebieden komen mistbanken voor en daalt de temperatuur tot lokaal 2 graden. Vlak aan zee wordt het met een minimumtemperatuur van een graad of 8 minder koud. De wind komt hoofdzakelijk uit richtingen tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

  Overdag is het half tot zwaar bewolkt en in de kustgebieden komt een enkele bui voor. In de middag raakt het van het oosten uit bewolkt en gaat het vooral in de oostelijke helft regenen, elders neemt de kans op een bui toe. In de middag loopt de temperatuur uiteen van een graad of 10 in het oosten tot 13 graden in het westen. De wind wordt boven land meest westelijk en is zwak tot matig, langs de kust staat een noordelijke wind die soms (vrij) krachtig is.

  In de loop van de avond wordt het geleidelijk op steeds meer plaatsen droog. In de nacht naar zaterdag is er met name in de kustgebieden nog een bui mogelijk. Verder landinwaarts wordt het op de meeste plaatsen droog en komen enkele opklaringen voor en ontstaan er mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7 graden op de Waddeneilanden tot 2 graden tijdens opklaringen in het binnenland. De wind is overwegend noordelijk, zwak tot matig.

  Zaterdagochtend komen er eerst nog mistbanken voor. Verder is het half tot zwaar bewolkt en trekt vooral in het noordelijk kustgebied soms een bui van zee binnen. Elders blijft het meest droog. De middagtemperatuur ligt rond de 11 graden en de zwakke wind komt uit een noordoostelijke richting. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/10/2016 00.30 uur LT

      

 • 20 October 2016: Meerdaagse verwachtingen
  In het weekeinde overwegend droog met af en toe zon en maximumtemperaturen iets onder het langjarig gemiddelde. Daarna af en toe regen en waarschijnlijk hogere temperaturen.
  Uitgifte: 20/10/2016 04.24 uur LT
 • 20 October 2016: Lange termijnverwachting
  Donderdag 27 oktober tot en met donderdag 03 november
  Vrij grote kans (60-70%) op overwegend droog weer, 30-40% kans op het aanhouden van het (licht) wisselvallige weertype. De temperatuur ligt aanvankelijk op of iets boven het langjarig gemiddelde, later waarschijnlijk wat kouder.
  Uitgifte: 20/10/2016 04.24 uur LT