weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 9 December 2016: In het Waddengebied aanvankelijk mist, morgen bewolkt en grijs
  Verwachting voor vandaag en morgen

  In de noordelijke helft van het land is het nevelig en in het Waddengebied komt aanvankelijk mist voor, bovendien valt er eerst lokaal lichte regen. In de zuidelijke helft is het droog en zijn er opklaringen. Vanavond klaart het ook in het noorden grotendeels op. In de loop van de nacht neemt de bewolking van het noordwesten uit echter weer toe, maar het blijft nog droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het noordwesten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

  Morgenochtend is de zon in het zuidoosten eerst nog even te zien. Verder wordt het een bewolkte dag. Af en toe kan er wat regen of motregen vallen, eerst vooral in de noordelijke helft en later ook elders. Opnieuw is het nevelig en kan in het noorden lokaal mist voorkomen. In de tweede helft van de avond gaat het in het westen en noorden van het land harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 09/12/2016 17.33 uur LT

     

 • 9 December 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Zacht en overwegend bewolkt met zondag eerst regen. Daarna meest droog en iets lagere temperaturen.
  Uitgifte: 09/12/2016 08.43 uur LT
 • 9 December 2016: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 16 december tot en met vrijdag 23 december
  Grote kans (rond 70%) op een overwegend droog weertype met temperaturen rond of iets boven het langjarig gemiddelde, kleine kans (10-20%) op temperaturen beneden normaal. Ongeveer 30% kans op een overgang naar een wisselvallig en zacht weertype.
  Uitgifte: 09/12/2016 08.43 uur LT