weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 24 October 2016: Overwegend grijs en vooral in het zuidoosten en oosten enige tijd regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  De bewolking overheerst vandaag, hoewel de zon op sommige plaatsen ook nog even te zien is. In delen van Limburg regent het al en deze regen breidt zich vanmiddag over het zuidoosten en oosten uit. In het westen en noorden blijft het op de meeste plaatsen droog. Vanavond trekt de meeste regen naar Duitsland weg en wordt het vrijwel overal droog. Het kwik blijft vanmiddag rond 9°C steken bij een meest matige oostelijke wind.

  Komende nacht zijn er wolkenvelden en kan lokaal nog wat motregen vallen. Vooral in het noorden komen er enkele opklaringen voor waarin mist kan ontstaan. Het kwik daalt naar een graad of 7, maar waar het langer opklaart kan het 3°C worden. Er staat weinig wind uit uiteenlopende richtingen.

  Morgen verloopt de ochtend op veel plaatsen tamelijk grijs en nevelig, lokaal komt ook mist voor. Uit de bewolking kan af en toe lichte motregen vallen, maar veel stelt dat niet voor. Vooral in de kustprovincies komt de zon ook af en toe tevoorschijn. De maximumtemperatuur varieert van een graad of 8 in bewolkingsgebieden tot 11 in opklaringen. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/10/2016 11.00 uur LT

     

 • 24 October 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Vrij snel rustig en meest droog herfstweer met kans op mist in de nacht en ochtend. De temperaturen liggen rond of iets boeven de normale waardes van 13-14 graden.
  Uitgifte: 24/10/2016 04.29 uur LT
 • 24 October 2016: Lange termijnverwachting
  Maandag 31 oktober tot en met maandag 07 november
  Kans op een overgang naar een licht wisselvallig weertype (50-60%). De temperatuur komt iets onder onder het langjarig gemiddelde terecht.
  Uitgifte: 24/10/2016 04.29 uur LT