weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 24 October 2016: Veel bewolking, morgen plaatselijk zon
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is bewolkt en in het zuidoosten valt er aanvankelijk wat lichte regen of motregen. Vannacht is het bewolkt en nevelig, maar lokaal komen ook opklaringen voor. In de opklaringen kan lokaal mist ontstaan. De temperatuur daalt naar een graad of 6, maar waar het langer opklaart kan het 3°C worden. De oost- tot noordoostenwind wind is overwegend matig. De wind wordt geleidelijk overal zwak uit uiteenlopende richtingen. Op de Wadden blijft de wind matig uit een oostelijke richting.

  Morgen verloopt de ochtend op veel plaatsen tamelijk grijs en nevelig, lokaal komt ook mist voor. Uit de bewolking kan af en toe lichte motregen vallen, maar veel stelt dat niet voor. In het noorden, en later ook in het zuidwesten, kan de zon af en toe tevoorschijn komen. De maximumtemperatuur varieert van een graad of 8 in bewolkingsgebieden tot lokaal 12 in opklaringen. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/10/2016 18.14 uur LT

    

 • 24 October 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Vrij snel rustig en meest droog herfstweer met kans op mist in de nacht en ochtend. De temperaturen liggen rond of iets boven de normale waardes van 13-14 graden.
  Uitgifte: 24/10/2016 16.36 uur LT
 • 24 October 2016: Lange termijnverwachting
  Maandag 31 oktober tot en met maandag 07 november
  Kans op een overgang naar een licht wisselvallig weertype (50-60%). De temperatuur komt iets onder onder het langjarig gemiddelde terecht.
  Uitgifte: 24/10/2016 16.36 uur LT