weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 22 January 2017: Opklaringen, in het noordoosten mist. Morgen bewolking, mogelijk een buitje
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn brede opklaringen, hoewel er in het westen ook wolkenvelden voorkomen. Op veel plaatsen is het nevelig. In het uiterste noordoosten trekt een gebied met (dichte) mist vanuit Duitsland het land binnen, waarin het zicht verkeersbelemmerend is. De temperatuur ligt op veel plaatsen onder het vriespunt, aleen in het westen is het nog boven nul. In het oosten en noordoosten van het land kan het plaatselijk glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

  Komende nacht zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden. In de opklaringsgebieden kan mist ontstaan. De temperatuur daalt naar waarden tussen +1°C het Waddengebied en -6°C op een enkele plaats in het zuidoosten van het land. Er is een kans op lokale gladheid. De wind is zwak en komt uit een zuidwestelijke richting.

  Maandag overdag blijft er tamelijk veel bewolking aanwezig en de mist lost in de ochtend op. 's Middags trekken er in het noordwesten en noorden van het land mogelijk enkele lichte buien vanaf zee binnen. Deze buitjes trekken in de loop van de middag en avond zuidwaarts over het land. Niet uitgesloten is dat deze buitjes voor plaatselijke gladheid zorgen door ijzel of lichte sneeuw. De temperatuur loopt in de middag op naar ongeveer 2°C in het zuidoosten tot 6°C aan zee. De wind is zuidwestelijk en zwak, aan de kust af en toe matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/01/2017 17.55 uur LT

    

 • 22 January 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Rustig en vrijwel droog winterweer. Dinsdag bewolkt, daarna geregeld zon. Maximumtemperaturen meestal enkele graden boven nul, aan het einde van de week waarschijnlijk iets oplopend. 's Nachts overwegend lichte, soms matige vorst.
  Uitgifte: 22/01/2017 04.05 uur LT
 • 22 January 2017: Lange termijnverwachting
  Zondag 29 januari tot en met zondag 05 februari
  Grote kans (ongeveer 80%) op een zachter weertype met af en toe regen.
  Uitgifte: 22/01/2017 04.05 uur LT