weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 1 October 2016: Wisselend bewolkt en een enkele bui, morgen meer buien en vrij veel wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is half tot zwaar bewolkt en lokaal komt nog een bui voor. Later in de middag en vooral in de avond trekken er van het zuidwesten uit meer buien het land in. Hierbij kan onweer en hagel voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de middag en avond neemt de wind langs de kust toe naar (vrij) krachtig uit het zuidwesten.

  Komende nacht vallen er vooral in het westen en noorden buien, soms met onweer en hagel. Dieper landinwaarts blijft het op veel plaatsen droog. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 10°C. De wind is boven land zuidwestelijk en matig, lang de westkust draait de wind later in de nacht naar het westen en is (vrij) krachtig.

  Zondag overdag trekken de buien verder het land in. Onweer en zeer lokaal hagel zijn nog steeds mogelijk. De maximumtemperatuur wordt zo'n 16°C. De wind draait overdag naar een westelijke tot noordwestelijke richting en trekt aan naar matig boven land. Langs de kust en boven het IJsselmeer neemt de wind toe naar krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI).

  Uitgifte: 01/10/2016 12.31 uur LT

     

 • 1 October 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en meest droog. Temperaturen rond 17 graden.
  Uitgifte: 01/10/2016 02.05 uur LT
 • 1 October 2016: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 08 oktober tot en met zaterdag 15 oktober
  De kans op rustig en droog weer is ongeveer even groot als de kans op wisselvalliger weer. De temperaturen liggen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 01/10/2016 02.05 uur LT