weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 19 February 2017: Tamelijk bewolkt en nu en dan wat regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is meest bewolkt en een gebied met (mot)regen ligt boven de zuidoostelijke helft en verlaat vanmiddag ons land. In het noordwesten is het inmiddels droog en is de zon doorgebroken. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind is west tot zuidwest en matig, aan zee eerst nog vrij krachtig. De wind zwakt vanavond vooral landinwaarts af.

  Komende nacht neemt de bewolking van het westen uit weer toe. Tegen de ochtend gaat het in het noordwesten en noorden licht regenen. De temperatuur is aanvankelijk zo'n 6 graden en loopt later in de nacht van het westen uit wat op. De wind is zuidwest en neemt toe naar matig en aan zee naar vrij krachtig of krachtig.

  Maandag overdag blijft het overwegend bewolkt en valt er vooral in de ochtend van tijd tot tijd lichte regen of motregen. In de loop van de middag wordt het droog, in de avond trekt een volgende storing met regen van noordwest naar zuidoost over het land. Verder is het nevelig met vooral aan zee en op en langs het IJsselmeer kans op mist. De middagtemperatuur loopt overdag op naar zo'n 10°C. De wind is west tot zuidwest en matig, aan zee vrij krachtig of krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 19/02/2017 14.58 uur LT

     

 • 19 February 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Veel bewolking en vooral vanaf woensdag kans op meer regen en wind. De maximumtemperatuur ligt aanvankelijk rond 10°C en daalt wat richting het komende weekeinde.
  Uitgifte: 19/02/2017 04.29 uur LT
 • 19 February 2017: Lange termijnverwachting
  Zondag 26 februari tot en met zondag 05 maart
  Grote kans op licht wisselvallig weer. De dagtemperatuur ligt waarschijnlijk iets boven de normale waarde voor de tijd van het jaar, 's Nachts is er een kleine kans op lichte vorst.
  Uitgifte: 19/02/2017 04.29 uur LT