weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 1 November 2017: Wolkenvelden en op veel plaatsen droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag zijn er wolkenvelden waar de zon hier en daar doorheen komt. In het noorden en noordoosten kan er soms lichte regen vallen, elders blijft het droog. De middagtemperaturen komen uit op zo'n 13 of 14°C. De wind is matig uit zuidwest, aan de kust vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig.

  In de nacht naar donderdag zijn er opklaringen, later in de nacht drijft er in het noorden meer bewolking binnen. Het blijft droog en de minimumtemperatuur varieert van 5°C in het zuiden en 11°C in het noordwesten. De wind is zuidwestelijk en matig, langs de kust (vrij) krachtig. In de loop van de nacht draait de wind langs de kust naar west tot noordwest en neemt daarbij wat af.

  Donderdagochtend neemt de bewolking verder toe en trekt er een gebied met lichte regen van noord naar zuid over het land. In de middag klaart het vanuit het noorden op, maar kan er nog een enkele bui voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind draait gedurende de dag naar het noordwesten, in het zuidoosten blijft de wind zuidwestelijk. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 01/11/2017 08.45 uur LT

     

 • 1 November 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Vrijdag nog droog maar later op zaterdag en op zondag regen. Na het weekeinde opnieuw droog met geleidelijk meer zon. Zaterdag nog vrij zacht maar vanaf zondag geleidelijk wat kouder.
  Uitgifte: 01/11/2017 01.14 uur LT
 • 1 November 2017: Lange termijnverwachting
  Woensdag 08 november tot en met woensdag 15 november
  De kans op een rustig en droog weertype bedraagt ca. 60%, de kans op wisselvalliger weertype bedraagt ca. 40%. De temperaturen liggen over het algemeen rond of iets onder normaal.
  Uitgifte: 01/11/2017 01.14 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *