weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 23 July 2017: Wisselvallig en vrij koel zomerweer
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is half tot zwaar bewolkt en vooral in het oosten en zuiden van het land komen buien voor, soms ook met onweer en hagel. In de loop van de avond wordt het landinwaarts grotendeels droog maar in het westen kunnen er steeds buien van zee blijven binnendrijven. De wind komt uit richtingen tussen zuidwest en west en is overwegend matig, langs de kust vrij krachtig.

  Komende nacht zijn er landinwaarts opklaringen en is het op de meeste plaatsen droog. In het westen is er meer bewolking en kunnen er buien van zee binnendrijven. In het zuidoosten gaat het in de tweede helft van de nacht regenen. Tijdens opklaringen kunnen er mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind wordt zwak en draait naar zuid tot zuidoost.

  Maandag overdag is het wisselend bewolkt en komen er opnieuw buien tot ontwikkeling. In het zuidoosten en oosten is het zwaar bewolkt en regent het enige tijd. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De zwak tot matige wind is eerst veranderlijk, maar in de loop van de dag draait de wind naar noordwest tot noord. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 23/07/2017 17.23 uur LT

     

 • 23 July 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met geregeld regen of buien, maar ook af en toe zon. Aan het einde van de week afnemende neerslagkansen en mogelijk warmer.
  Uitgifte: 23/07/2017 03.58 uur LT
 • 23 July 2017: Lange termijnverwachting
  Zondag 30 juli tot en met zondag 06 augustus
  Ongeveer 60% kans op een terugkeer van het wisselvallige en vrij koele weertype. Rond 40% kans op het aanhouden van het warmere en drogere weertype.
  Uitgifte: 23/07/2017 03.58 uur LT