weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 27 February 2017: Buien, lokaal kans op onweer
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is wisselend bewolkt en er trekken enkele buien over het land. Lokaal kunnen hierbij onweer en hagel voorkomen. In de loop van de avond wordt het droger, maar vooral aan de kust blijft een bui mogelijk. De minimumtemperaturen liggen rond 4°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, 7 Bft. Bij (onweers)buien is er een kleine kans op windstoten tot 75 km/uur.

  Komende nacht komen vooral in de kustprovincies nog enkele buien voor. Er is kans op onweer, korrelhagel en windstoten tot circa 75 km/h. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig.

  Morgen overdag is het wisselend bewolkt en trekken er van tijd tot tijd buien over het land waarbij opnieuw onweer en korrelhagel kunnen voorkomen. De middagtemperaturen liggen rond 6°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig. In de middag draait de wind tijdelijk naar het westen. In de tweede helft van de avond neemt de wind aan zee toe naar krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 27/02/2017 21.37 uur LT

    

 • 27 February 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig weertype met van tijd tot tijd regen. Vooral op donderdag vrij veel wind.
  Uitgifte: 27/02/2017 02.36 uur LT
 • 27 February 2017: Lange termijnverwachting
  Maandag 06 maart tot en met maandag 13 maart
  Grote kans op een wisselvallig weertype met temperaturen rond normaal. Later in de periode neemt de kans op droog weer toe, alsmede de onzekerheid in temperatuur.
  Uitgifte: 27/02/2017 02.36 uur LT