weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 20 July 2016: Tropisch warm en zonnig, in de oostelijke helft kans op onweer
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is vrijwel onbewolkt. Van het zuidwesten uit trekt een band met bewolking noordoostwaarts over het land. Zeer lokaal valt hier lichte regen uit, maar veel stelt dit niet voor. In de oostelijke helft komen er tegen en in de avond mogelijk enkele onweersbuien tot ontwikkeling. Als dat gebeurt is daarbij kans op hagel, zware windstoten en veel regen in korte tijd. In de tweede helft van de avond trekken de meeste buien naar het noorden weg, in het zuidoosten echter is er aanhoudend kans op een regen- of onweersbui. Er staat een matige zuidoostenwind, maar van het zuidwesten en zuiden uit draait de wind overal naar richtingen tussen west en zuidwest. De maxima liggen tussen 29 graden op de Wadden en lokaal 34 tot 35 graden in het zuiden en zuidoosten. Zodra de wind naar westelijke richtingen gaat volgt een scherpe daling van de temperatuur naar waardes rond 25 graden.

  Vannacht kan er in het zuidoosten eerst nog een (onweers)bui voorkomen. Elders blijft het droog en klaart het op, lokaal kunnen er enkele ondiepe mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 19 graden. De wind is overwegend zwak tot matig en waait hoofdzakelijk uit een zuidwestelijke richting.

  Morgen overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door stapelwolken die in de loop van de dag mogelijk uitgroeien tot een bui, daarbij is onweer niet geheel uitgesloten. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23 graden vlak aan zee tot lokaal mogelijk 30 graden in het zuidoosten van het land. De wind wordt west tot noordwest en blijft zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 20/07/2016 15.39 uur LT

     

 • 20 July 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Rustig zomerweer. Af en toe zon en vrijwel iedere dag kans op een (onweers)bui. De middagtemperaturen ruim boven de 20 graden.
  Uitgifte: 20/07/2016 12.04 uur LT
 • 20 July 2016: Lange termijnverwachting
  Woensdag 27 juli tot en met woensdag 03 augustus
  Kans van ca. 70% op een licht wisselvallige weertype met maxima rond de langjarig gemiddelde waarden.
  Uitgifte: 20/07/2016 12.04 uur LT