weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 January 2016: Vandaag meest grijs, van het zuiden uit geleidelijk opklaringen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  In het zuiden van het land schijnt de zon op meerdere plaatsen, maar in de rest van het land is het grijs met nevel en laaghangende bewolking. De komende uren komt in het noorden en westen ook lokaal nog mist voor. Vanmiddag is het in het noordoosten van het land plaatselijk glad. Het voelt waterkoud aan, met maximumtemperaturen die uiteenlopen van +3 in het zuiden tot -2 in het noordoosten van het land. De zuidoostelijke wind is zwak, aan zee en boven het IJsselmeer matig.

  Vanavond breiden de opklaringen zich naar het noorden uit en kan het ook elders plaatselijk weer glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Het blijft droog en de minima lopen uiteen van -1 graden in het zuidwesten tot ca. -4 graden in het oosten. In het oosten van Groningen zijn boven de sneeuw nog waarden rond -8 graden mogelijk. De zuidoostenwind is zwak tot matig.

  Morgen overdag wordt de bewolking van het westen uit dikker. Het begint in de eerste helft van de middag in Zeeland te regenen en de neerslag breidt zich langzaam noordoostwaarts uit. In het noordoosten kan de regen in de avond overgaan in winterse neerslag: natte sneeuw maar mogelijk ook ijzel. De middagtemperatuur loopt uiteen van 5 graden in het zuidwesten tot rond het vriespunt in het noordoosten van het land. De zuid- tot zuidoostenwind wordt matig en aan de kust (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/01/2016 15.08 uur LT

     

 • 21 January 2016: Meerdaagse verwachtingen
  Licht wisselvallig en beduidend zachter.
  Uitgifte: 21/01/2016 10.04 uur LT
 • 21 January 2016: Lange termijnverwachting
  Donderdag 28 januari tot en met donderdag 04 februari
  Grote kans op wisselvallig weer met temperaturen boven de normale waarden voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 21/01/2016 10.04 uur LT