weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 26 May 2017: Zonnig en warm.
  Verwachting voor vandaag en morgen

  De zon schijnt vandaag volop. Op de oostelijke Waddeneilanden is nog bewolking en lokaal ook mist aanwezig, Het Waddengebied blijft gevoelig voor bewolking en mogelijk ook mist. In het binnenland wordt het warm met middagtemperaturen rond 27°C. In het noordelijk kustgebied blijft de temperatuur steken op 20°C. De oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig en wordt in de middag in de kustgebieden mogelijk even vrij krachtig.

  Gedurende de nacht naar zaterdag is het helder maar in het uiterste noordoosten is opnieuw kans op lage bewolking en lokaal mist. Het koelt niet veel verder af dan tot 14°C. De wind is oostelijk en zwak tot matig.

  Zaterdag overdag wordt het opnieuw zonnig en warm tot zeer warm. De middagtemperatuur bereikt op veel plaatsen een tropische 30°C. Tegen de avond neemt in het zuidwesten de bewolking toe en zou daar een enkele (onweers)bui kunnen ontstaan. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 26/05/2017 11.21 uur LT

     

 • 26 May 2017: Meerdaagse verwachtingen
  Zondag en maandag warm en mogelijk een (onweers)bui. Vanaf dinsdag minder warm en licht wisselvallig, woensdag waarschijnlijk droog.
  Uitgifte: 26/05/2017 02.30 uur LT
 • 26 May 2017: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 02 juni tot en met vrijdag 09 juni
  Licht wisselvallig en een grote kans op temperaturen rondom of iets boven het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 26/05/2017 02.30 uur LT