Winkelen in oisterwijk

Winkelen in Oisterwijk is zeker zo gezellig! Oisterwijk mag terecht trots zijn op een sfeervol centrum met een grote verscheidenheid aan winkels. Door het unieke winkelaanbod en de pittoreske en bourgondische sfeer, kunt u zeer gezellig winkelen in Oisterwijk.

Er zijn veel zelfstandige ondernemers die zaken met een eigen gezicht hebben, waardoor we ons onderscheiden van andere dorpen in de omgeving. Maar ook de landelijke winkelketens weten ons dorp te vinden. Zo ontstaat er een uniek winkelaanbod met een uitstekende mix van Oisterwijkse- en landelijke bedrijven.

Winkelen Oisterwijk – Het Winkelaanbod

U vindt er winkels van confectie tot haute couture, van basic tot design, van trendy tot uniek ontwerp. Vele zaken hebben zelfs regionale of landelijke bekendheid. Niet voor niets wordt Oisterwijk het Laren van Brabant genoemd! Uitwijken naar grotere steden is niet nodig, u slaagt in Oisterwijk in een prettige dorpse sfeer. Wanneer U ons centrum bezoekt zult U begrijpen wat we hiermee bedoelen

Koopzondag Oisterwijk

Elke maand is er in onze gemeente een Koopzondag Oisterwijk. Op deze zondag zijn de meeste winkels in het centrum geopend en worden er regelmatig diverse andere activiteiten georganiseerd.

Evenementen tijdens het winkelen in Oisterwijk

Grote evenementen worden zelf geïnitieerd en reclame en publiciteit wordt geregeld door middel van kortingen en contracten met de desbetreffende dag- en weekbladen.

Winkelen Oisterwijk – Parkeren

Komt u met de auto naar het centrum om te winkelen? Dat is geen probleem! Oisterwijk heeft verschillende parkeerterreinen waar u betaald en onbetaald kunt parkeren.

parkeren in oisterwijkParkeren in het centrum

Parkeren in het centrum is geen probleem. Er zijn diverse betaalde parkeerplaatsen aan de Lind, Dorpsstraat en ook in de Tiliander. De onbetaalde parkeerplaatsen liggen op max. 3 minuten lopen van het centrum. Bekijk hier de » Parkeerplaatsen in het Centrum

weekmarkt oisterwijkWinkelen Oisterwijk – Weekmarkt

Iedere donderdagmiddag is er een weekmarkt in het centrum van Oisterwijk. Deze vindt (bijna altijd) plaats op de Lind. De aanvangstijden zijn als volgt:

  • Aanvang: 13.00 uur
  • Einde: 17.00 uur (zomer) en 16.30 uur (winter)

Maar ook in Moergestel is er wekelijks de markt te vinden op het Sint Jansplein naast de Sint Jan kerk. De aanvangstijden zijn:

  • Aanvang: 13.30 uur
  • Einde: 17.00 uur (het gehele jaar)

Wilt u als marktkoopman een standplaats krijgen op de markt(en) in de Gemeente Oisterwijk? Dan dient u een schriftelijk verzoek in te dienen bij het College en inschrijfgeld te betalen voor de plaatsing op de wachtlijst voor Marktkramen.

jaarmarkt oisterwijkWinkelen Oisterwijk – Jaarmarkt

De Oisterwijkse Jaarmarkt vindt jaarlijks plaats op de Lind in het Centrum van Oisterwijk. De jaarmarkt wordt altijd gehouden op de laatste zondag van de maand juli. De Lind en de Dorpsstraat ondergaan dan een ware metamorfose en het hele centrum bruist van gezelligheid. Als koopjesjager zult u zich helemaal in uw element voelen. Geniet u liever van het mooie zomerse weer op een terrasje? Ook dan wordt u op deze dag op uw wenken bedient.

Meer informatie over » Jaarmarkt Oisterwijk

Geef een reactie