camping oisterwijkCamping Oisterwijk geeft u een overzicht van alle campings in de gemeente Oisterwijk. Het is namelijk heerlijk vertoeven op de campings die Oisterwijk rijk is. Wat dacht u van kamperen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen of een uitzicht over het glooiende landschap in Heukelom?

Met name in de zomer kunt u heerlijk verkoeling zoeken in de bossen, of lekker fietsen door de natuur. In de avond kunt u dan voor uw caravan of tent heerlijk genieten van de rust, of u kunt gebruik maken van de Oisterwijk Express die u naar het centrum van Oisterwijk brengt. Daar kunt u bourgondisch genieten op een van de gezellige terrasjes.

Maar u kunt natuurlijk ook lekker uiteten gaan in één van de verschillende restaurants die het dorp rijk is. Of overdag heerlijk gaan winkelen in het centrum. Daarnaast heeft Oisterwijk ook een aantal “buiten”winkels waar u terecht kunt voor uw kampeerartikelen.

Campings in Oisterwijk

Hier een overzicht van alle Campings in Oisterwijk. Deze campings hebben stuk voor stuk hoge beoordelingen gekregen en garanderen u een zeer prettig verblijf in Oisterwijk. Deze campings zijn:

klein oisterwijkCamping Klein Oisterwijk (de 3 Vennen)

Klein Oisterwijk is een camping die gelegen is aan de zuidkant van de bossen. Naast de camping bevindt zich een heel streekpark waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. Meer informatie over » Klein Oisterwijk

camping de reebokVakantiepark de Reebok

Vakantiepark de Reebok is gelegen midden in de Oisterwijkse bossen en nabij de Kampina. U kunt hier camperen of een chalet / stacaravan huren. De camping heeft uitstekende voorzieningen en is makkelijk bereikbaar. Meer informatie over » Camping de Reebok

camping de gerrithoeveCamping de Gerrithoeve

Camping de Gerrithoeve is eveneens gelegen aan de rand van de bossen en ligt op 20 minuten fietsen vanuit het centrum. Op de camping bevind zich een lokaal bekend restaurant waar u heerlijk kunt eten. Meer informatie over » Camping de Gerrithoeve 

Mini-camping ’t Kruispunt

Kamperen bij de boer. Mini-camping ligt ongeveer 5 km van het dorp Oisterwijk. De boerderij is niet meer als veehouderij in bedrijf.
Oirschotsebaan 23
5062 TG Oisterwijk
Meer info >> Mini-camping ’t Kruispunt

Hoeve Arbeid Adelt

SVR-boerderijcamping gelegen op loopafstand van natuurreservaat “De Kampina”. Er zijn 25 ruime (10 meter breed) kampeerplaatsen beschikbaar.
Fransebaan 4
5062 TD Oisterwijk
Meer info >> Hoeve Arbeid Adelt

Camping Anne-Marie Hoeve

Camping aan de rand van Oisterwijk, grenzend aan de bossen en vennen. Er zijn kippen, schapen, geitjes en een hond aanwezig. Ideaal voor tent, caravan of camper.
De Logt 9
5062 TK Oisterwijk
Meer info >> Camping Anne-Marie Hoeve

Minicamping De Rozephoeve

Een knusse uitvalsbasis in de luwte van de bossen. Ruime comfortplaatsen, eventueel met privé sanitair.
Rosepdreef 13
5062 TB Oisterwijk
Meer info >> Minicamping De Rozephoeve

Natuurcamping Morgenrood

Gastvrij Natuurvriendenhuis (vakantiehuis Klein Morgenrood met 10 bedden) en (natuur)kampeerterrein in buitengebied van Oisterwijk.
Scheibaan 15
5062 TM Oisterwijk
Meer info >> Natuurcamping Morgenrood

Campings in Heukelom

In Heukelom zijn er 1 camping te vinden. Het Heukelomse landschap biedt uitstekend de mogelijkheid om te ontspannen. Aan de rand van de Oisterwijkse bossen en de nabijheid van het rode fietspad, maken Heukelom tot een ideale kampeeromgeving. Daarnaast is het zeer goed bereikbaar en ligt het slecht 5 minuten rijden van de snelweg A65. De campings in Heukelom zijn:

heukeloms hoefkeHeukeloms Hoefke

Het Heukeloms Hoefke is een kampeerboerderij waarbij u met uw caravan, camper, of tent heerlijk kunt kamperen. De camping ligt in een rustige, landelijke omgeving en is  geschikt om te fietsen en wandelen. Meer informatie over » Heukeloms Hoefke

Campings in Moergestel

In Moergestel zijn een aantal campings gelegen. Deze liggen met name in het noordelijk- en oostelijk deel van het dorp. De bekendste campings zijn hieronder weergegeven.

camping de bosfazantCamping de Bosfazant

Camping de Bosfazant ligt aan de rand van het dorp en is een uitstekende camping voor senioren en gezinnen die rust zoeken. Het biedt een aantal faciliteiten aan en ligt niet ver van de bossen. Meer informatie over » Camping de Bosfazant

Camping De Stellop Hoeve

SVR Camping voor rust en gemoedelijkheid. Kleinschalig kamperen naast de prachtige bossen en vennen.
Oirschotseweg 50
5066 CJ Moergestel
Meer info >> Camping De Stellop Hoeve

Minicamping & Paardenpension De Lindehoef

Kamperen bij de boer of logeren in een comfortabel vakantie-appartement. Tussen de paarden, koeien, konijnen en cavia’s!
Stokske 11
5066 CC Moergestel
Meer info >> De Lindehoef

Minicamping Oisterwijk

Minicamping in het buitengebied van Moergestel, met 15 ruime staanplaatsen voor je tent, caravan camper of ander kampeermiddel.
Heikant 6
5066 CR Moergestel
Meer info >> Minicamping Oisterwijk