weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 24 May 2018: Perioden met zon, vooral in het zuiden later enkele stevige onweersbuien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  In het noorden schijnt de zon geregeld, in de middag is daar een enkele bui mogelijk. In het zuiden is meer bewolking aanwezig en valt er lokaal buiige regen. Daar neemt de kans op enkele stevige regen- en onweersbuien in de tweede helft van de middag flink toe. Lokaal is dan veel neerslag in korte tijd mogelijk. Windstoten en hagel zijn plaatselijk ook mogelijk. Deze buien trekken in de loop van de avond in activiteit afnemend naar het midden van het land. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Waddeneilanden tot lokaal 26°C in het oosten. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

  Komende nacht zijn er wolkenvelden aanwezig en kunnen er vooral in het midden en noorden van het land nog enkele buien vallen, daarbij is ook onweer mogelijk. In het zuiden klaart het in de loop van de nacht geleidelijk op en kan er lokaal mist ontstaan. Het kwik daalt naar 16°C bij een zwakke tot matige oostelijke wind. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

  Morgen zijn er in het noorden wolkenvelden en kunnen er enkele buien voorkomen. In het zuiden zijn er zonnige perioden en lost de eventueel aanwezige mist snel op. In de loop van de middag ontstaan vooral in het zuiden en midden opnieuw enkele regen- of onweersbuien. De maxima komen uit op 25°C. De zwakke tot matige oostelijke wind draait in de loop van de dag naar een zuidelijke richting. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/05/2018 13.26 uur LT

     

 • 24 May 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Zonnige perioden met temperaturen ruim boven normaal. Met uitzondering van het weekeinde kans op een regen- en onweersbui, aanvankelijk vooral in het zuiden, later ook elders.
  Uitgifte: 24/05/2018 04.40 uur LT
 • 24 May 2018: Lange termijnverwachting
  Donderdag 31 mei tot en met donderdag 07 juni
  De kans op het aanhouden van het weertype met temperaturen boven normaal neemt geleidelijk verder af naar 40%, waarmee de kans op een koeler weertype met temperaturen rond of iets boven normaal geleidelijk toeneemt tot 50-60%. De neerslagkansen liggen de gehele periode rond 30%.
  Uitgifte: 24/05/2018 04.40 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *