weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 16 November 2018: Helder, in het westen, midden en noorden nevel en mistbanken. Morgen zonnig
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond is het helder, al komt er in het Waddengebied en Zeeland eerst nog wat lage bewolking voor. In het westen, noorden en midden is het nevelig en kunnen zich de komende uren enkele mistbanken vormen.

  Vannacht is het vrijwel overal helder, alleen in het noordoosten is er later kans op lage bewolking vanuit Duitsland. Plaatselijk is het nevelig. Het blijft droog en de minimumtemperatuur varieert van iets onder het vriespunt landinwaarts tot +4°C aan zee. De oostelijke wind is zwak tot matig.

  Morgen overdag is het zonnig, alhoewel er in het noordoosten in de ochtend ook lage bewolking kan voorkomen. De maximumtemperatuur komt rond 8°C uit en er staat een overwegend matige oostenwind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 16/11/2018 21.16 uur LT

    

 • 16 November 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Zondag zonnig en droog. Daarna meer bewolking en met name woensdag en donderdag mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen dalen naar waarden ruim beneden normaal.
  Uitgifte: 16/11/2018 04.07 uur LT
 • 16 November 2018: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 23 november tot en met vrijdag 30 november
  Grote kans (90%) op een koud en overwegend droog weertype. Kleine kans (20-30%) op een koud en wisselvalliger weertype.
  Uitgifte: 16/11/2018 04.07 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *