weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 15 August 2019: Bewolkt en perioden met regen, vanmiddag opklaringen en een enkele bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er is veel bewolking en het regent van tijd tot tijd, in het noorden en noordoosten is lokaal onweer mogelijk. De regen trekt oostwaarts en in de loop van de dag klaart het van het westen uit op. Wel kan er dan een enkele bui voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21°C en de wind draait van zuidwest naar west en is matig, aan de kust (vrij) krachtig.

  Komende nacht zijn er opklaringen en in het noordelijk kustgebied is er nog kans op een bui, in de zuidelijke helft kan een mistbank voorkomen. Minima komen uit op omstreeks 14 graden. De wind is zuidwest, zwak tot matig.

  Vrijdag overdag zijn er perioden met zon en blijft het meest droog. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 22°C. In de avond neemt de bewolking toe en later valt in het westen af en toe regen. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig.(Bron: KNMI)

  Uitgifte: 15/08/2019 09.00 uur LT

     

 • 15 August 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Zaterdag en zondag perioden met regen. Daarna overwegend droog en temperaturen iets beneden normaal.
  Uitgifte: 15/08/2019 02.06 uur LT
 • 15 August 2019: Lange termijnverwachting
  Donderdag 22 augustus tot en met donderdag 29 augustus
  Grote (80%) kans op aanhoudend droog weer met zonnige perioden. De temperaturen liggen eerst iets onder, later rond normaal, maar de onzekerheid neemt toe.
  Uitgifte: 15/08/2019 02.06 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *