weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 7 May 2019: In het noorden nog een bui, morgen regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is vanavond wisselend bewolkt met in het noorden nog een enkele bui. Het wordt geleidelijk droog en het klaart van het zuiden uit op. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

  Vannacht raakt het van het zuidwesten uit geheel bewolkt en gaat het aan het einde van de nacht in het zuidwesten af en toe regenen. De minimumtemperaturen liggen tussen 3°C in het noordoosten en 8°C in het zuidwesten. De wind komt uit het zuidoosten en wordt geleidelijk matig.

  Morgenochtend breidt de regen zich over het gehele land uit. In de tweede helft van de middag klaart het van het zuidwesten uit op, maar ontstaan er enkele (onweers-)buien die noordoostwaarts trekken. In de avond wordt het van het zuidwesten uit droog, maar in het noordoosten gebeurt dit pas in de tweede helft van de avond. De maximumtemperaturen variëren van 11°C in het noorden tot 14°C in het zuiden van het land. De wind is matig, boven het IJsselmeer en het Waddengebied vrij krachtig en komt uit het zuidoosten. In de middag wordt de wind zuidwestelijk en matig, aan de kust vrij krachtig, mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 07/05/2019 21.02 uur LT

    

 • 7 May 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Tot en met zaterdag wisselvallig en vrij koel voor de tijd van het jaar. Vanaf zondag droog en meer ruimte voor de zon.
  Uitgifte: 07/05/2019 04.01 uur LT
 • 7 May 2019: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 14 mei tot en met dinsdag 21 mei
  Aanvankelijk droog en zonnig en temperaturen rond normaal. Op de langere termijn ligt de neerslagkans rond 40%, de temperatuurverwachting is daarbij erg onzeker.
  Uitgifte: 07/05/2019 04.01 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *