weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 25 February 2018: Schraal en overwegend droog winterweer met vooral vandaag zon
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is er weinig bewolking en blijft het droog. De minimumtemperaturen liggen tussen -2°C in Zeeland en -7°C in het uiterste noordoosten. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtige oostenwind.

  Overdag is het op veel plaatsen zonnig, in het noorden en oosten komen er enkele wolkenvelden voor. In de namiddag en avond kan er in de noordelijke kustgebieden een sneeuwbui vanaf zee binnendrijven. De middagtemperatuur komt uit rond +1°C. De oostelijke, later noordoostelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. Door de wind voelt het opnieuw schraal aan.

  In de nacht naar maandag is het licht tot half bewolkt en kan er in het noordelijk kustgebied nog een enkele sneeuwbui voorkomen. De minima lopen uiteen van -3°C in het noordwesten tot -7°C in het zuidoosten. De wind is noordoost tot oost en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

  Maandag overdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. In het Waddengebied blijft een sneeuwbui mogelijk, elders blijft het droog. Het is opnieuw koud met een middagtemperatuur rond of iets onder het vriespunt. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 25/02/2018 04.12 uur LT

      

 • 25 February 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Koud tot zeer koud en meest droog, maar vooral in de noordelijke kustgebieden kans op een sneeuwbui. In de nacht naar donderdag en donderdagochtend gevoelstemperaturen beneden de -15 graden. Vanaf vrijdag toenemende kans op sneeuw.
  Uitgifte: 25/02/2018 03.38 uur LT
 • 25 February 2018: Lange termijnverwachting
  Zondag 04 maart tot en met zondag 11 maart
  Minder koud, maar nog steeds 60% kans op maxima onder normaal. Verder een overgang naar een weerbeeld met geregeld regen, of mogelijk natte sneeuw.
  Uitgifte: 25/02/2018 03.38 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *