weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 22 January 2019: Naar het oosten trekkende sneeuw, morgen meest droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Een gebied met sneeuwval trekt de naar de oostelijke helft van het land. In het westen en midden wordt het geleidelijk op steeds meer plaatsen droog. Er vormt zich in totaal een sneeuwdek van 1-4 cm, vooral in het oosten mogelijk iets meer. De temperatuur ligt rond het vriespunt.Vanavond kan het nevelig of mistig worden, in de kustgebieden is een enkele (winterse) bui mogelijk. De zuidelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. In het westen draait de wind naar zuidwestelijke richtingen en neemt daarbij af.

  Komende nacht is het bewolkt en nevelig en vooral in het westen van het land kan er ook mist voorkomen. Het blijft op de meeste plaatsen droog. Alleen in het uiterste oosten kan er nog af en toe sneeuw vallen en langs de westkust is een winterse bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond -2°C. Door sneeuw(resten) en bevriezing van natte weggedeelten blijft het plaatselijk glad. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de nacht van zuid naar oost.

  Woensdag overdag blijft het grotendeels bewolkt en aanvankelijk ook nevelig, zeer lokaal kan er nog wat lichte sneeuw vallen. In de middag kan het in het oosten wat opklaren. De maxima lopen uiteen van +0°C in het oosten tot +3°C vlak aan zee. De kans op lokale gladheid is vooral in de ochtend nog aanwezig. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de dag naar noordoostelijke richtingen. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/01/2019 15.06 uur LT

     

 • 22 January 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig weer met van tijd tot tijd (winterse) neerslag. Middagtemperatuur enkele graden boven nul, 's nachts en in de vroege ochtend lichte, donderdag en vrijdag landinwaarts matige, vorst.
  Uitgifte: 22/01/2019 02.49 uur LT
 • 22 January 2019: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 29 januari tot en met dinsdag 05 februari
  Vrij grote kans (60%) op aanhoudend wisselvallig weertype met circa 60% kans op neerslag, waarvan ongeveer de helft kans op winterse neerslag en temperaturen iets onder de langjaargemiddelde waarden.
  Uitgifte: 22/01/2019 02.49 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *