weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 18 September 2018: Vannacht weinig bewolking, overdag zonnig en warm met een vlagerige wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is er alleen dunne hoge bewolking en blijft het droog. De minima liggen tussen 16°C aan de kust en 11°C plaatselijk in het oosten. De zuidwestenwind neemt af naar zwak tot matig, aan de kust naar vrij krachtig.

  Morgen zijn er in het binnenland opnieuw flinke perioden met zon, aan de westkust zijn er van tijd tot tijd wolkenvelden. Het blijft droog en de middagtemperatuur varieert van 20°C aan zee tot 28°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig en in de avond hard. In de namiddag en avond komen aan de noordwestkust windstoten tot circa 70 km/uur voor. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/09/2018 21.18 uur LT

    

 • 18 September 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Donderdag nog vrij warm en meest droog. Op vrijdag perioden met regen, daarna dagelijks kans op regen maar ook geregeld zon en temperaturen rond de langjaargemiddelde waarden.
  Uitgifte: 18/09/2018 04.29 uur LT
 • 18 September 2018: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 25 september tot en met dinsdag 02 oktober
  Er is een vrij grote kans (60%) op een overwegend droog weertype met meer zonneschijn dan normaal. De temperaturen liggen daarbij waarschijnlijk in de buurt van de langjaargemiddelde waarden voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 18/09/2018 04.29 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *