weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 16 July 2018: Enkele onweersbuien, morgen wolkenvelden en kans op een onweersbui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Van het zuidwesten uit trekt bewolking over het land. In het zuiden komen lokaal enkele buien voor, daarbij is ook onweer mogelijk. De zwakke tot matige wind is noord tot noordoost. Langs de westkust is er in de middag een verkoelende zeewind. Vanavond draait de wind in het zuidwesten naar een westelijke richting.

  Komende nacht trekken er met name in het westen en zuiden enkele wolkenvelden over en kan er nog een enkel buitje voorkomen. De minimumtemperaturen variëren van 13°C in het noordoosten tot 18°C in het midden en zuiden. De wind is zwak tot matig, in het noorden en oosten oostelijk, elders wordt de wind zuidwestelijk.

  Morgen overdag zijn er naast zon ook enkele wolkenvelden en ontstaan er ook meer stapelwolken dan vandaag. Landinwaarts kan in de middag een onweersbui ontstaan. In de avond klaart het van het westen uit op. De middagtemperaturen liggen tussen 22°C aan de Zeeuwse kust en lokaal 30°C in het oosten van het land. In het noordoosten is de wind eerst nog zuidoost, maar draait in de loop van de dag net als in de rest van het land naar west en neemt toe naar matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 16/07/2018 21.32 uur LT

    

 • 16 July 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en warm, later op vrijdag en op zaterdag kans op enkele buien. In het weekeinde mogelijk tijdelijk minder warm.
  Uitgifte: 16/07/2018 01.36 uur LT
 • 16 July 2018: Lange termijnverwachting
  Maandag 23 juli tot en met maandag 30 juli
  Toenemende kans op een warm tot zeer warm weertype, de kans op een enkele regen- of onweersbui bedraagt 10-20%.
  Uitgifte: 16/07/2018 01.36 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *