weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 8 August 2020: Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is het helder. De minimumtemperaturen worden pas aan het einde van de nacht bereikt en liggen tussen 15°C in het noorden en oosten en lokaal 20°C in het zuidwesten. In stedelijke gebieden blijft het enkele graden warmer. De wind is oostelijk en zwak.

  Vandaag overdag is het vrij zonnig met vooral in de noordwestelijke helft ook af en toe sluierbewolking. Met maximumtemperaturen tussen 30°C in het noorden en plaatselijk 37°C in het zuidoosten van het land wordt het vrijwel overal tropisch warm. In het Waddengebied is er kans op enige verkoeling in de loop van de middag. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig.

  In de nacht van zaterdag op zondag neemt de bewolking in de zuidwestelijke helft geleidelijk toe. Elders zijn er brede opklaringen. Het blijft overal droog. Met minima die uiteenlopen van 17°C in het noordoosten tot 21°C in het zuidwesten blijft het warm. De noordoostenwind is zwak, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer matig.

  Zondag overdag wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. In de middag is vooral in het zuiden en zuidwesten een enkele bui niet helemaal uitgesloten, op de meeste plaatsen blijft het echter droog. Het wordt op veel plaatsen opnieuw een tropische dag met maximumtemperaturen van 30°C in het noordwesten tot 35°C in het zuidoosten. In het noordwestelijk kustgebied blijft de temperatuur met 28°C iets achter. Er staat een matige, op de Wadden vrij krachtige noordoostelijke wind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 08/08/2020 04.25 uur LT

      

 • 8 August 2020: Meerdaagse verwachtingen
  Aanhoudende hitte en tropisch warm. De kans op een bui is de eerste dagen klein. Vanaf woensdag toenemende kans op een onweersbui en vanaf vrijdag overgang naar lagere maximumtemperaturen.
  Uitgifte: 08/08/2020 01.14 uur LT
 • 8 August 2020: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 15 augustus tot en met zaterdag 22 augustus
  Grote kans (60%) op een licht onbestendig weertype met zon, wolken en af en toe regen of een bui en maxima rond de normale waarden voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 08/08/2020 01.14 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *