weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 16 February 2021: Veel bewolking en van het westen uit regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er is veel (hoge) bewolking aanwezig en in het noordwesten valt af en toe regen. Vanmiddag breidt de regen zich uit over de westkust en vanavond trekt de regen van west naar oost over het land. Halverwege de avond wordt het van het westen uit weer droog en komen er plaatselijk opklaringen voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 13°C in het zuiden van Limburg. Nabij grote wateroppervlakken blijft de temperatuur beduidend achter. De zuidelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest.

  Komende nacht is er tamelijk veel bewolking en komt er een enkele bui voor. Vooral in het noorden is het nevelig en rond grote wateroppervlakken komt er lokaal mist voor, als gevolg van smeltend ijs. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C en de zuidwestelijke wind is matig.

  Woensdag overdag is het overwegend bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog, in de middag en avond kan er lokaal een lichte bui voorkomen. De middagtemperatuur ligt tussen de 8°C in het noorden en 11°C in het zuiden van het land. Nabij grote wateroppervlakken blijft de temperatuur achter. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 16/02/2021 15.00 uur LT

     

 • 16 February 2021: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 23 februari tot en met dinsdag 02 maart
  Aanvankelijke grote kans (ca. 80%) op droog, vrij zonnig en (zeer) zacht weer. Later in de periode geleidelijk minder zacht, de kans op neerslag neemt toe naar 20-30%.
  Uitgifte: 16/02/2021 03.55 uur LT
 • 16 February 2021: Meerdaagse verwachtingen
  Aanvankelijk vrij zacht en op donderdag nog af en toe regen. In het weekeinde overgang naar droog, zonnig en zeer zacht lenteweer met maxima die oplopen naar ca. 15°C, in het zuidoosten nog iets hoger. Nabij grote wateroppervlakken blijft het aanmerkelijk frisser.
  Uitgifte: 16/02/2021 03.55 uur LT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *