weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 October 2019: Vannacht lokaal lichte regen en kans op mist. Morgen een enkele bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond en vannacht is er in het algemeen veel bewolking en lokaal valt er lichte regen, maar ook zijn er plaatselijk opklaringen mogelijk, waarbij er tijdens langdurige opklaringen mist kan ontstaan. De minima komen uit op omstreeks 9°C. De zuid(west)elijke wind is zwak tot matig.

  Morgenoverdag verdwijnt in de loop van de ochtend de eventuele mist. Er is veel bewolking, maar af en toe zijn er ook opklaringen. Lokaal kan een lichte bui ontstaan. De maxima worden ongeveer 15°C. De zuidwestenwind is zwak tot matig, in de kustgebieden is de wind aanvankelijk west- tot noordwestelijk.

  Uitgifte: 21/10/2019 22.00 uur LT

    

 • 21 October 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Rustig en stabiel herfstweer bij temperaturen boven normaal. De dagelijkse neerslagkans ligt rond de 20% maar veel ruimte voor de zon is er waarschijnlijk niet. Bij weinig wind is er in de nachten kans op mist.
  Uitgifte: 21/10/2019 04.23 uur LT
 • 21 October 2019: Lange termijnverwachting
  Maandag 28 oktober tot en met maandag 04 november
  80% kans op de voortzetting van het rustige en stabiele weertype maar dan wel met temperaturen duidelijk onder normaal voor de tijd van het jaar. 20% kans op een overgang naar een zachter maar ook wisselvalliger weertype met meer wind.
  Uitgifte: 21/10/2019 04.23 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *