weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 25 June 2018: Brede opklaringen, in het noorden wolkenvelden en droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn brede opklaringen, maar in het noorden neemt de bewolking toe. Het blijft droog en de temperaturen lopen uiteen van 15°C aan zee tot 20°C in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest.

  Komende nacht zijn er in het zuiden brede opklaringen, maar vooral in het noorden zijn er ook wolkenvelden. Het blijft droog. Plaatselijk kan er een mistbank ontstaan en de minimumtemperatuur ligt tussen 8°C lokaal landinwaarts en 12°C aan zee. De noordelijke wind is landinwaarts zwak, aan zee matig.

  Morgen overdag zijn er zonnige perioden. In het noorden is het aanvankelijk bewolkt, maar ook daar breekt de zon in de loop van de dag door. Het blijft overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 24°C plaatselijk in het zuidoosten. Er staat een matige noord- tot noordoostenwind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 25/06/2018 21.11 uur LT

    

 • 25 June 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Overgang naar warm en zonnig zomerweer.
  Uitgifte: 25/06/2018 00.31 uur LT
 • 25 June 2018: Lange termijnverwachting
  Maandag 02 juli tot en met maandag 09 juli
  Geleidelijk overgang naar een minder warm weertype met maximumtemperaturen rond de langjaargemiddelde waarden en aan het eind van de periode een kans van ca. 40% op regen.
  Uitgifte: 25/06/2018 00.31 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *