weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 August 2019: Zonnige perioden en droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is vrijwel overal zonnig en geleidelijk ontstaan er stapelwolken. In het noorden komen soms enkele wolkenvelden voor en later vandaag trekken er ook elders velden sluierbewolking over, maar de zon houdt de overhand. Het blijft overal droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 24°C in het zuiden. De wind is zwak, aan de kust matig en komt uit een zuid tot zuidwestelijke richting. In de middag wordt de wind aan de kust westelijk.

  Komende nacht is het vrijwel onbewolkt en ontstaat plaatselijk grondmist. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidoostelijke wind is zwak, aan de kust matig.

  Morgen overdag is het overwegend zonnig met vooral in het noorden soms sluierbewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 21°C in het noordelijk kustgebied tot 26°C in het zuidoosten. De wind is zuid, zwak tot matig en draait in de middag naar west. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/08/2019 10.40 uur LT

     

 • 21 August 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Zonnige perioden en droog. Temperaturen lopen op naar waardes ruim boven het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 21/08/2019 01.57 uur LT
 • 21 August 2019: Lange termijnverwachting
  Woensdag 28 augustus tot en met woensdag 04 september
  Geleidelijk meer bewolking en iets hogere neerslagkansen (30%). Eerst een grote kans (70%) op maxima boven normaal, daarna neemt die kans af naar 30% aan het begin van september.
  Uitgifte: 21/08/2019 01.57 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *