weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 14 January 2019: Vandaag nog een enkele bui. Morgen bewolkt, lokaal motregen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is wisselend bewolkt en vanaf zee trekken vandaag nog een aantal buien over het land. Lokaal kunnen deze gepaard gaan met korrelhagel, in het noordoosten mogelijk ook met wat natte sneeuw. In de loop van de dag beperken de buien zich steeds meer tot het noorden en oosten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 7°C aan de Zeeuwse kust. De noordwestelijke wind is boven land overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5-6 Bft. Vooral in de ochtend is de wind in het noordelijk kustgebied nog af en toe hard, 7 Bft. Later in de middag en vanavond wordt de wind westelijk en neemt de wind landinwaarts af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft.

  Komende nacht zijn er eerst brede opklaringen met zeer lokaal nog een lichte bui. In de loop van de nacht neemt de bewolking van het westen uit toe en kan er plaatselijk wat motregen vallen. In het oosten is er kans op lokale gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. De minimumtemperatuur varieert van -1°C plaatselijk in het oosten tot 5°C aan zee. De wind komt uit west tot zuidwest en is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft.

  Dinsdag overdag is het overwegend bewolkt en kan er plaatselijk lichte motregen vallen. Vooral in het zuidoosten is de zon nog af en toe te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C, in het zuidoosten blijft de temperatuur met 6°C wat achter. De west- tot zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 14/01/2019 11.00 uur LT

     

 • 14 January 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Aanvankelijk nog vrij zacht. Later op woensdag of donderdag regen. Daarna overgang naar een rustig, meest droog en vrij koud weertype met overwegend lichte vorst in de nacht en ochtend.
  Uitgifte: 14/01/2019 04.32 uur LT
 • 14 January 2019: Lange termijnverwachting
  Maandag 21 januari tot en met maandag 28 januari
  Grote kans (70-80%) op voortzetting van het vrij koude weertype.
  Uitgifte: 14/01/2019 04.32 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *