weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 18 November 2018: Zonnig, in de avond meer bewolking. Maandag bewolkt en kans op een bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag is het zonnig, op wat sluierbewolking na. Pas vanaf het einde van de middag trekken er van het noordoosten uit enkele wolkenvelden binnen en in de loop van de avond kan hieruit in het uiterste noorden een beetje motregen vallen. De maximumtemperaturen variëren van 6°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De oost- tot noordoostenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

  In de avond en de nacht naar maandag breidt de bewolking zich van het noordoosten uit over het gehele land. Er kan dan lokaal wat lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C in het noorden tot rond het vriespunt in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

  Maandag overdag is het overwegend bewolkt hoewel op enkele plaatsen af en toe ook de zon te zien is. Verspreid over het land is er een kleine kans op een enkele lichte regenbui. De maximumtemperaturen komen uit op 8°C in het noorden tot 4°C in het zuidoosten. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/11/2018 06.54 uur LT

     

 • 18 November 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselend bewolkt en met name dinsdag avond en woensdag mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen liggen overdag ruim beneden normale waarden.
  Uitgifte: 18/11/2018 03.47 uur LT
 • 18 November 2018: Lange termijnverwachting
  Zondag 25 november tot en met zondag 02 december
  Vrij grote kans op een iets wisselvalliger weertype en temperaturen die geleidelijk naar normale waardes gaan.
  Uitgifte: 18/11/2018 03.47 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *