weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 19 March 2019: Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is wisselend bewolkt en zeer lokaal komt er een enkele bui voor. De temperatuur ligt rond 11°C, in het noordelijk kustgebied iets lager. De wind is zuidwest tot west en matig, in het (zuid)oosten overwegend zwak.

  Vannacht neemt van het noordwesten uit de bewolking toe en in het westen kan later wat lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C in het zuidoosten en 6°C in het noordelijk kustgebied. De wind is zuid tot zuidwest en zwak, aan de kust matig.

  Woensdag overdag is er vooral in het westen en noorden vrij veel bewolking, plaatselijk valt daar wat lichte regen of motregen uit. In het zuidoosten is er af en toe zon. De maxima liggen tussen 9°C in het Waddengebied en 14°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak, aan de kust matig, (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 19/03/2019 15.12 uur LT

     

 • 19 March 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Rustig en vrijwel droog weer met af en toe zon. De middagtemperaturen lopen op tot 15°C op vrijdag om tijdens het weekeinde weer wat te dalen.
  Uitgifte: 19/03/2019 01.39 uur LT
 • 19 March 2019: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 26 maart tot en met dinsdag 02 april
  Grote kans (80%) op aanhoudend droog en rustig weer. Aan het eind van de periode neemt de kans op neerslag toe (naar 60%). Er is grote onzekerheid in de temperatuur, de kans op temperaturen beneden normaal is ongeveer even groot als temperaturen boven het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 19/03/2019 01.39 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *