weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 28 March 2020: Vannacht opklaringen. Morgen koud en veel wind, in het zuidoosten een bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond en vannacht is er een afwisseling van wolkenvelden en brede opklaringen. In het noordwestelijk kustgebied kan een enkele lichte bui voorkomen, in de rest van het land is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C landinwaarts tot 5°C aan zee. De noordenwind is boven land matig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

  Morgen overdag is er in het westen en noordwesten veel ruimte voor de zon. In het oosten en zuidoosten is er meer bewolking en kan er wat lichte regen of een winterse bui voorkomen. De noord- tot noordoostenwind neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind hard. De maxima liggen rond 7°C, maar door de stevige wind voelt het nog een stuk kouder aan. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 28/03/2020 17.49 uur LT

    

 • 28 March 2020: Meerdaagse verwachtingen
  Geregeld zon maar vooral maandag en woensdag kans op neerslag, maandag mogelijk met wat (natte) sneeuw. De temperaturen liggen ruim onder het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 28/03/2020 04.44 uur LT
 • 28 March 2020: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 04 april tot en met zaterdag 11 april
  Vrij grote kans (ca. 70%) op een overgang naar een aanmerkelijk zachter weertype. De dagelijkse neerslagkans bedraagt 30-40%.
  Uitgifte: 28/03/2020 04.44 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *