weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 16 December 2018: Bewolkt met nevel of mist, van het zuidwesten uit af en toe regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is er veel bewolking en op veel plaatsen is het nevelig of mistig. In de loop van de nacht gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt aan het begin van de nacht bereikt en ligt tussen 1°C in het noordoosten en 4°C in het zuidwesten. De wind is zuid tot zuidoost en is zwak tot matig.

  Overdag trekt het gebied met neerslag naar het noordoosten en kan het daar in de middag en avond af en toe regenen. Van het zuidwesten uit klaart het in de loop van de dag op. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind draait vanaf de ochtend van het zuidwesten uit naar west en is matig, aan de westkust (vrij) krachtig.

  In de nacht naar dinsdag zijn er aanvankelijk brede opklaringen, maar op veel plaatsen ontstaat er lage bewolking en plaatselijk ook mist. In het noordoosten kan er aan het begin van de nacht lokaal nog lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperaturen komen uit tussen 2°C in het binnenland en 5°C aan de kust. De wind is zuidelijk en meest matig.

  Dinsdag overdag is het in de ochtend nog bewolkt. In de loop van de middag klaart het van het zuiden uit op en komt de zon op steeds meer plaatsen te voorschijn. Het is overal droog en de maximumtemperatuur wordt zo'n 7°C. De wind is zuidoostelijk en is matig, aan zee trekt deze aan naar vrij krachtig, mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 16/12/2018 23.40 uur LT

      

 • 16 December 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Vrij veel bewolking en met van tijd tot tijd wat regen. Middagtemperaturen rond 7 graden.
  Uitgifte: 16/12/2018 04.07 uur LT
 • 16 December 2018: Lange termijnverwachting
  Zondag 23 december tot en met zondag 30 december
  Grote (80%) kans op wisselvallig weer met temperaturen rond of boven normaal. Later in de periode toenemende kans op een droog weertype bij temperaturen rond of iets onder normaal.
  Uitgifte: 16/12/2018 04.07 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *