weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 17 September 2019: Af en toe zon en vooral in de noordoostelijke helft een bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag is er af en toe zon en vooral in de noordoostelijke helft van het land komen enkele buien voor. In de avond wordt het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is noordwestelijk en boven land overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 6 Bft. In het oostelijk Waddengebied is de wind af en toe hard, 7 Bft.

  Komende nacht is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C lokaal in het oosten en zuidoosten tot 10°C vlak aan zee. Landinwaarts is de wind zwak uit west tot noordwest. Langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige wind uit noord tot noordwest. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

  Morgen overdag wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af en kan er met name in het noorden een enkele bui voorkomen. In de loop van de middag komt er vooral in het zuiden steeds meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C en er staat een zwakke tot matige noordwestenwind, in het Waddengebied is de wind vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 17/09/2019 15.33 uur LT

     

 • 17 September 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Overwegend droog met temperaturen rond normaal. Vanaf het weekeinde oplopende temperaturen maar ook toenemende neerslagkansen.
  Uitgifte: 17/09/2019 04.33 uur LT
 • 17 September 2019: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 24 september tot en met dinsdag 01 oktober
  Overgang naar wisselvallig weer met dagelijks 50-60% kans op neerslag bij temperaturen rond of iets boven normaal.
  Uitgifte: 17/09/2019 04.33 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *