weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 17 July 2019: Perioden met zon, vooral donderdag kans op een bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn flinke zonnige perioden. In de oostelijke helft zijn er in eerste instantie ook nog wolkenvelden welke geleidelijk oplossen. Vanmiddag kan in het noordelijk en westelijk kustgebied een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C aan de kust tot 25°C in het zuiden. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. In de middag kan de wind langs de kust van zee gaan waaien.

  Komende nacht zijn er vooral in het noordoosten enkele opklaringen en daar kan dan ook een mistbank ontstaan. Elders raakt het van het westen uit bewolkt. De minimumtemperatuur ligt tussen 15°C in het westen en zuidwesten en rond 8°C in het noordoosten. De oostenwind is zwak, in de kustgebieden mogelijk matig. In de loop van de nacht wordt de wind geleidelijk zuidoostelijk.

  Donderdag overdag komen er veel wolkenvelden voor, maar schijnt ook af en toe de zon. In de middag valt hier en daar enige regen. In het noordoosten kan in de middag een enkele (onweers)bui ontstaan. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan de kust tot 26°C in het oosten. De wind is zuidoostelijk en is matig, in de loop van de middag draait de wind naar het zuidwesten en wordt langs de westkust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 17/07/2019 11.42 uur LT

     

 • 17 July 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Eerst wisselvallig met temperaturen rond normaal. Na het weekeinde grote (80%) kans op overgang naar zonnig en zeer warm weer.
  Uitgifte: 17/07/2019 01.46 uur LT
 • 17 July 2019: Lange termijnverwachting
  Woensdag 24 juli tot en met woensdag 31 juli
  Eerst grote (80%) kans op warm tot zeer warm weer. Geleidelijk neemt de kans op normale of iets benedennormale temperaturen toe naar ongeveer 40%. De neerslagkans blijft klein.
  Uitgifte: 17/07/2019 01.46 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *