weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 24 May 2018: Perioden met zon, vooral in het zuiden later enkele stevige onweersbuien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  In het noorden schijnt de zon op veel plaatsen. In het zuiden is meer bewolking aanwezig en komen er enkele buien voor. In de loop van de middag neemt in het zuiden de kans op enkele stevige regen- en onweersbuien toe. Lokaal is dan veel neerslag in korte tijd mogelijk, tevens kan er hagel voorkomen. In de avond kunnen de (onweers)buien ook in het midden van het land voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Waddeneilanden tot lokaal 26°C in het oosten. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

  Komende nacht is het wisselend bewolkt en kan er nog een enkele (onweers)bui voorkomen. Het kwik daalt naar 16°C bij een zwakke tot matige oostelijke wind. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

  Morgen overdag zijn er zonnige perioden maar in de middag ontstaan opnieuw enkele regen- of onweersbuien. De maxima komen uit op 25°C. De zwakke tot matige oostelijke wind draait in de loop van de dag naar een zuidelijke richting. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/05/2018 07.50 uur LT

     

 • 24 May 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Zonnige perioden met temperaturen ruim boven normaal. Met uitzondering van het weekeinde kans op een regen- en onweersbui, aanvankelijk vooral in het zuiden, later ook elders.
  Uitgifte: 24/05/2018 04.40 uur LT
 • 24 May 2018: Lange termijnverwachting
  Donderdag 31 mei tot en met donderdag 07 juni
  De kans op het aanhouden van het weertype met temperaturen boven normaal neemt geleidelijk verder af naar 40%, waarmee de kans op een koeler weertype met temperaturen rond of iets boven normaal geleidelijk toeneemt tot 50-60%. De neerslagkansen liggen de gehele periode rond 30%.
  Uitgifte: 24/05/2018 04.40 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *