weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 12 March 2019: Veel wind, bewolkt en af en toe regen of buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is bewolkt en er valt af en toe lichte regen. De kleinste neerslagkans is voor het zuidoosten en vooral daar kan de zon nog even door de bewolking heen schijnen. Aan het eind van de middag en in de avond gaat het van het westen uit enkele uren harder regenen. In de loop van de avond trekt de regen naar het oosten weg. De middagtemperatuur komt rond 9°C uit. De zuid- tot zuidwestenwind is boven land vrij krachtig tot krachtig, aan zee en op het IJsselmeer hard of stormachtig, 7 à 8 Bft. Langs de kust komen af en toe zware windstoten van 75-85 km/uur voor. Vanavond draait de wind naar west tot noordwest en zijn er ook in de rest van het land tijdelijk (zware) windstoten van 70-80 km/uur mogelijk. Vervolgens neemt de wind tijdelijk af naar matig tot vrij krachtig boven land en naar krachtig tot hard aan zee.

  Vannacht is het half tot zwaar bewolkt en neemt de kans op een bui toe. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5°C. De wind wordt zuidwest, matig tot vrij krachtig boven land en hard tot stormachtig aan de kust. In de loop van de nacht neemt aan zee de kans op zware windstoten weer toe.

  Morgen overdag overheerst de bewolking en zijn er talrijke buien. Bij de buien komt lokaal hagel en onweer voor en tussen de buien door is de zon maar af en toe te zien. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidwest- tot westenwind wordt (vrij) krachtig, aan de kust hard tot stormachtig. Met name in de kustgebieden zijn er opnieuw zware windstoten van 75-85 km/uur mogelijk. In de loop van de avond neemt de wind landinwaarts af naar matig, in de kustgebieden naar overwegend krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 12/03/2019 12.34 uur LT

     

 • 12 March 2019: Meerdaagse verwachtingen
  De eerste dagen wisselvallig en bewolkt weer met veel wind en perioden met regen. Vanaf vrijdag af en toe zon en minder wind, maar nog steeds af en toe regen. De middagtemperaturen komen uit op ongeveer 10°C
  Uitgifte: 12/03/2019 01.48 uur LT
 • 12 March 2019: Lange termijnverwachting
  Dinsdag 19 maart tot en met dinsdag 26 maart
  Grote kans (60%) op overgang naar een minder wisselvallig weertype met temperaturen rond de normale waarden, maar ook een kans van ca. 30% op voortzetten van het wisselvallige weertype.
  Uitgifte: 12/03/2019 01.48 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *