weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 12 November 2018: Half tot zwaar bewolkt, overdag enkele buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is het wisselend bewolkt en langs de noordwestkust is er later een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

  In de ochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekt een gebied met enkele buien oostwaarts. Aan de kust is daarbij onweer en ook hagel mogelijk. In de middag zijn er zonnige perioden en is er vooral in het noorden nog kans op een enkele bui. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 12°C. De wind wordt overal zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft. Bij buien kunnen in de ochtend aan de kust windstoten tot circa 65 km/uur voorkomen. In de loop van de middag en avond neemt de wind geleidelijk af. (Bron: KNMI).

  Uitgifte: 12/11/2018 21.26 uur LT

    

 • 12 November 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Het blijft droog met regelmatig zonnige perioden. Aanvankelijk temperaturen boven normaal, geleidelijk dalend naar beneden normaal.
  Uitgifte: 12/11/2018 04.36 uur LT
 • 12 November 2018: Lange termijnverwachting
  Maandag 19 november tot en met maandag 26 november
  Grote kans (90%) op een aanhoudend rustig en droog weertype, met temperaturen ruim beneden de langjaargemiddelde waarden voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 12/11/2018 04.36 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *