weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 13 November 2019: Enkele buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er is veel bewolking en een gebied met buiige regen trekt oostwaarts over het land, gevolgd door buien. Vooral langs de kust is er een kleine kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest, aan de westkust komt de wind uit het westen. De wind is boven land meest matig, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk hard, 7 Bft.

  Overdag is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor met in de kustgebieden een kleine kans op onweer. Later in de middag en in de avond neemt de buiigheid af. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De zuidwestelijke wind is matig, in de ochtend aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

  In de nacht naar donderdag komen er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden voor. Het blijft op de meeste plaatsen droog. In het noorden is er kans op een mistbank. De minimumtemperatuur ligt rond de 3°C. De wind wordt zuidoostelijk, zwak tot matig.

  Donderdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en met name in het zuiden en midden van het land kan soms (lichte) regen vallen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De zuidoostenwind is matig, in de kustgebieden wordt de wind (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 13/11/2019 03.21 uur LT

      

 • 13 November 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Vrij koud weer met af en toe zon en iedere dag kans op regen of buien. Middagtemperatuur rond 6 graden en minima rond het vriespunt.
  Uitgifte: 13/11/2019 00.45 uur LT
 • 13 November 2019: Lange termijnverwachting
  Woensdag 20 november tot en met woensdag 27 november
  De kans op een droog weertype ligt rond de 60%, de kans op een aanhoudend wisselvallig weertype is ongeveer 40%. Onzekere temperatuurverwachting.
  Uitgifte: 13/11/2019 00.45 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *