weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 October 2018: In het zuiden enkele mistbanken. Overdag vooral in het zuid(west)en zon
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is wisselend bewolkt en droog. Vooral in het zuiden zijn er brede opklaringen waarin enkele mistbanken voorkomen.

  Overdag komt in het noorden, midden en oosten de meeste bewolking voor, maar de zon zal op een aantal plaatsen ook van tijd tot tijd doorbreken. In het zuid(west)en is de meeste ruimte voor de zon. In de loop van de avond wordt de bewolking in het noordwesten dikker en kan daar wat lichte (mot)regen gaan vallen. Het wordt ongeveer 16°C. De zuidwestenwind is zwak, in het noorden en noordwesten matig. In het zuidoosten is de wind zwak en variabel.

  In de nacht naar maandag trekt een smalle regenzone van het noordwesten naar het zuidoosten. Daarachter klaart het deels op. De minima lopen uiteen van 5°C in het zuidoosten tot 13°C aan zee. Er staat aanvankelijk een zwakke tot matige zuidwestenwind, maar van het noordwesten uit draait de wind naar noord en neemt dan toe naar matig, aan de kust tijdelijk naar vrij krachtig tot krachtig.

  Maandag verlaat de regen tegen de middag het uiterste zuiden van Limburg. In de loop van de dag klaart het van het noorden uit steeds meer op. De middagtemperatuur komt uit rond 14°C. Er staat een matige noordelijke wind, die bovendien vlagerig is. Aan de kust is de wind matig tot vrij krachtig. In de avond draait de wind naar richtingen tussen west en noordwest en luwt landinwaarts naar zwak. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/10/2018 09.06 uur LT

     

 • 21 October 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Licht wisselvallig met soms wat regen en vooral dinsdag meer wind. Na donderdag daling van temperatuur en toenemende neerslagkansen.
  Uitgifte: 21/10/2018 04.06 uur LT
 • 21 October 2018: Lange termijnverwachting
  Zondag 28 oktober tot en met zondag 04 november
  Grote kans (circa 70%) op aanhoudend wisselvallig weer met middagtemperaturen beneden het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 21/10/2018 04.06 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *