weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 22 January 2021: Enkele opklaringen. Komende nacht en overdag kans op een (winterse) bui
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Enkele opklaringen en droog. Komende nacht is het wisselend bewolkt en vooral later komt er een enkele bui voor met kans op natte sneeuw. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in het oosten tot 3°C vlak aan zee. De wind is zuidelijk, zwak tot matig.

  Zaterdag overdag is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de ochtend trekt een gebied met (buiige) regen over. Met name in het noorden en oosten is er dan ook kans op wat (natte) sneeuw. In de middag valt plaatselijk nog wat regen of komt er een lichte bui voor. In de loop van de avond neemt in het zuidoosten de kans op regen of natte sneeuw toe. De middagtemperatuur wordt ongeveer 5°C en de zuidwestelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/01/2021 17.32 uur LT

    

 • 22 January 2021: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 29 januari tot en met vrijdag 05 februari
  Wisselvallig met 60-70% kans op maxima boven het langjarig gemiddelde. De kans op een koud weertype aan het einde van de periode bedraagt 20%.
  Uitgifte: 22/01/2021 03.29 uur LT
 • 22 January 2021: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met van tijd tot tijd wat regen of een bui, met name in het oosten en zuiden soms kans op (natte) sneeuw. In de nacht en ochtend lichte vorst, vanaf woensdag waarschijnlijk hogere temperaturen.
  Uitgifte: 22/01/2021 03.29 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *