weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 16 August 2018: Lange termijnverwachting
  Donderdag 23 augustus tot en met donderdag 30 augustus
  De eerste dagen is er een vrij grote kans (70%) op een tijdelijke overgang naar een koeler weertype met enkele buien. Daarna neemt zowel de dagelijkse neerslagkans als de kans op temperaturen beneden normaal weer af naar 25%.
  Uitgifte: 16/08/2018 03.52 uur LT
 • 16 August 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en vooral rond maandag kans op een enkele bui. Middagtemperaturen gemiddeld van rond 22°C aan zee tot 25°C in het zuidoosten.
  Uitgifte: 16/08/2018 03.52 uur LT
 • 16 August 2018: Opklaringen en wolkenvelden, tot de avond droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht zijn er brede opklaringen. Vooral in het westen en noorden komen ook wolkenvelden voor. Het blijft droog en de minima liggen rond 15°C. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

  Overdag zijn er zonnige perioden, met vooral in het westen en noorden mogelijk meer bewolking. In de avond neemt de bewolking overal toe en trekt van het westen uit regen oostwaarts over het land. De oostelijke provincies houden het tot middernacht droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 25 en 28°C, in de kustgebieden wordt het met 22 tot 25°C minder warm. De zuidwestenwind is matig, in de avond draait de wind naar west tot noordwest.

  In de nacht naar vrijdag is het bewolkt en trekt de regen verder oostwaarts. Mogelijk komt zeer lokaal onweer voor. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is landinwaarts zwak en overwegend westelijk, in het oosten en noorden veranderlijk.

  Vrijdagochtend begint in het oosten en zuidoosten nog met regen, maar deze trekt in de loop van de ochtend naar Duitsland. In de middag en avond breekt de zon van het westen uit door en blijft het droog, op een enkele lichte bui in het zuidoosten na. Het wordt ongeveer 22°C. Er staat een zwakke west- tot noordwestenwind, die in de middag tijdelijk aantrekt naar matig. In de avond draait de wind in de westelijke helft naar zuidwest. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 16/08/2018 03.16 uur LT

      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *