weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 17 July 2018: Vanmiddag in de oostelijke helft kans op een onweersbui. Woensdag droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht komt er aanvankelijk vooral in het zuiden en midden een enkele bui voor. Verder zijn er brede opklaringen. De minimumtemperaturen variëren van 13°C in het noordoosten tot 18°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig, in het noorden en oosten oostelijk, elders wordt de wind zuidwestelijk.

  Overdag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Er ontstaan ook stapelwolken en dieper landinwaarts kan in de middag plaatselijk een onweersbui ontstaan. In de avond klaart het van het westen uit op. De middagtemperaturen liggen tussen 22°C aan de Zeeuwse kust en ongeveer 30°C in het oosten. In het noordoosten is de wind eerst nog zuidoostelijk. In de loop van de dag draait de wind daar net als in de rest van het land naar west en neemt toe naar matig.

  De nacht naar woensdag verloopt op de meeste plaatsen onbewolkt. Vooral in het noordoosten kan een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C en de wind wordt zwak en veranderlijk.

  Woensdag overdag is het aanvankelijk zonnig. Geleidelijk ontstaan er stapelwolken maar het blijft droog. De temperatuur blijft langs de kust steken op 22°C, verder landinwaarts wordt het 25°C tot 29°C. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen west en noord. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 17/07/2018 03.08 uur LT

      

 • 16 July 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Perioden met zon en warm, later op vrijdag en op zaterdag kans op enkele buien. In het weekeinde mogelijk tijdelijk minder warm.
  Uitgifte: 16/07/2018 01.36 uur LT
 • 16 July 2018: Lange termijnverwachting
  Maandag 23 juli tot en met maandag 30 juli
  Toenemende kans op een warm tot zeer warm weertype, de kans op een enkele regen- of onweersbui bedraagt 10-20%.
  Uitgifte: 16/07/2018 01.36 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *