weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 18 August 2018: Wolkenvelden, vrijwel overal droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is grotendeels bewolkt. Alleen in het uiterste zuidoosten is het nog zonnig, maar ook daar neemt de bewolking de komende uren toe. Het blijft vrijwel overal droog. Van het westen uit klaart het in de avond langzaam weer op. De middagtemperaturen lopen uiteen van 21°C aan zee tot 24°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, op de Wadden vanmiddag mogelijk af en toe krachtig. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak.

  Komende nacht neemt de bewolking in het westen toe, maar het blijft droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidwestenwind.

  Morgen overdag zijn er wolkenvelden aanwezig, vooral in het westen, midden en noorden van het land. Op de meeste plaatsen blijft het droog. In de middag lopen de temperaturen uiteen van 21°C vlak aan zee tot 26°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust vrij krachtig of krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/08/2018 15.33 uur LT

     

 • 18 August 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Een afwisseling van wolken en zon, met soms kans op regen. De maxima liggen boven normaal. In de tweede helft van de week dalen de maxima naar waardes onder het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 18/08/2018 03.02 uur LT
 • 18 August 2018: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 25 augustus tot en met zaterdag 01 september
  Wisselend bewolkt en dagelijks 40% kans op een kleine hoeveelheid regen. Aanvankelijk maxima onder normaal, maar geleidelijk opwarmend naar waardes rond normaal.
  Uitgifte: 18/08/2018 03.02 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *