weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 10 December 2018: Afnemende buiigheid. Morgen meest droog en minder wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond neemt het aantal en de intensiteit van de buien steeds verder af. Vannacht is dan slechts nog een enkele lichte bui mogelijk. Er zijn ook opklaringen en de minima liggen tussen 5°C aan de kust en 1°C in het zuiden en oosten. De wind komt uit west tot noordwest en neemt vooral landinwaarts sterk af. Daar wordt de wind zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied eerst nog krachtig of hard.

  Morgenochtend komt in het zuidoosten zeer lokaal nog een bui voor. Verder schijnt de zon van tijd tot tijd maar trekken er ook enkele wolkenvelden over. Het wordt in de middag ongeveer 8°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied nog lange tijd vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 10/12/2018 18.21 uur LT

     

 • 10 December 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Rustig, droog en vrij koud met in de nacht en ochtend op veel plaatsen lichte vorst. In het weekeinde een overgang naar zacht en wisselvallig weer. Er is dan een kleine kans (20-30%) op (natte) sneeuw.
  Uitgifte: 10/12/2018 03.21 uur LT
 • 10 December 2018: Lange termijnverwachting
  Maandag 17 december tot en met maandag 24 december
  Grote kans (70-80%) op een weertype met geregeld regen. De maximumtemperaturen liggen waarschijnlijk iets boven het langjarig gemiddelde, de minima liggen er ruim boven.
  Uitgifte: 10/12/2018 03.21 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *