weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 2 December 2020: Bewolkt en van het westen uit (mot)regen. Donderdag bewolkt en regenachtig
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is zwaar bewolkt en met name in het westen kan er lokaal af en toe motregen vallen. Geleidelijk breidt de (mot)regen zich uit over de rest van het land. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het oosten tot 6°C langs de noordwestkust. De overwegend zuidelijke wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. Vanavond en vannacht neemt de wind toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. In het Waddengebied kan de wind dan krachtig worden, 6 Bft.

  Donderdag overdag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen of motregen.De maximumtemperatuur ligt opnieuw rond 6°C. De wind is zuidelijk en matig. In de middag neemt de wind langs de kust en het IJsselmeer toe naar (vrij) krachtig. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidoost. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 02/12/2020 20.41 uur LT

    

 • 2 December 2020: Lange termijnverwachting
  Woensdag 09 december tot en met woensdag 16 december
  Het blijft waarschijnlijk vrij koud. De dagelijkse neerslagkans ligt rond 35%.
  Uitgifte: 02/12/2020 02.12 uur LT
 • 2 December 2020: Meerdaagse verwachtingen
  Vrijdag vrij veel wind en eerst regen. Daarna rustig, wisselend bewolkt weer en met een kleine kans op regen of een bui en vrij koud met 's nachts tijdens opklaringen meest lichte vorst.
  Uitgifte: 02/12/2020 02.12 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *