weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 14 December 2019: Veel wind en verspreid buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er is vrij veel bewolking, maar ook enkele opklaringen. Verspreid over het land komen buien voor, lokaal mogelijk met hagel en windstoten tot 75 km/uur. Ook onweer is niet geheel uitgesloten. Vanmiddag wordt de bewolking in het zuiden dikker en daar kan het enige tijd opnieuw gaan regenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De vlagerige west- tot zuidwestenwind is (vrij) krachtig boven land en hard tot stormachtig, 7-8 Bft, aan de kust en op het IJsselmeer. Aan de de kust zijn er zware windstoten van ongeveer 75 km/uur mogelijk. Pas vanavond neemt de wind geleidelijk af.

  Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er enkele opklaringen voor. In de loop van de nacht neemt van het westen uit de bewolking toe en bereikt een een gebied met enkele flinke buien het westen. Dit gebied trekt gedurende de nacht naar het oosten. De buien kunnen gepaard gaan met onweer, hagel en windstoten tot ca. 75 km/u, langs de kust mogelijk tot 90 km/u. De minimumtemperaturen liggen rond +2°C in het noordoosten tot ca. 6°C in het zuidwesten. De zuidwestelijke wind is meest matig, in de kustprovincies vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de nacht neemt de wind langs de kust toe naar hard tot stormachtig, 7-8 Bft.

  Morgen overdag verlaten de buien in de ochtend het oosten, waarna het van het westen uit opklaart en droog wordt. In de tweede helft van de middag is er met name in de noordwestelijke helft van het land opnieuw kans op enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zuidwestelijk en matig, in de kustgebieden (vrij) krachtig, 6 Bft, aan zee tot hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 14/12/2019 09.07 uur LT

     

 • 14 December 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Af en toe zon en de eerste dagen geleidelijk afnemende regenkans. Vrij zacht met zowel overdag als 's nachts temperaturen ruim boven normaal.
  Uitgifte: 14/12/2019 02.17 uur LT
 • 14 December 2019: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 21 december tot en met zaterdag 28 december
  Grote kans (80%) op een aanhoudend zacht weertype en een kans van ca. 60 % op perioden met regen of buien.
  Uitgifte: 14/12/2019 02.17 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *