weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 18 January 2020: Wisselend bewolkt en enkele buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is vandaag wisselend bewolkt met enkele buien, soms met korrelhagel en zeer lokaal in het noorden ook onweer. In het zuidwesten is de buienkans het kleinst. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 8. De wind komt uit westelijke richtingen en is landinwaarts matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig.

  Komende nacht is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over. De minimumtemperatuur ligt tussen 5 °C aan de kust en 1°C in het oosten en zuiden en landinwaarts komt lokaal vorst aan de grond voor. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig.

  Zondag overdag zijn er perioden met zon en komen er nog enkele overwegend lichte buien voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/01/2020 12.30 uur LT

     

 • 18 January 2020: Meerdaagse verwachtingen
  Rustig, droog weer met af en toe zon. Temperaturen meestal rond of iets boven normaal.
  Uitgifte: 18/01/2020 00.02 uur LT
 • 18 January 2020: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 25 januari tot en met zaterdag 01 februari
  Overgang naar (vrij) zacht, wisselvallig weer met meer wind en iedere dag 70% kans op neerslag.
  Uitgifte: 18/01/2020 00.02 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *