weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 19 June 2019: In het (noord)oosten onweer. Later vanmiddag opnieuw onweersbuien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  In het oosten en noordoosten komen enkele regen- en onweersbuien voor, lokaal met hagel en kans op windstoten rond 60 km/uur. Deze buien trekken geleidelijk noordoostwaarts weg. Elders zijn er perioden met zon en blijft het op een enkele (onweers)bui na grotendeels droog. Vanmiddag neemt van het zuid(west)en uit de kans op stevige onweersbuien opnieuw toe. Deze buien gaan plaatselijk gepaard met hagel en windstoten tot ca. 75 km/uur. Vooral in het oosten bestaat de kans dat de buien nog zwaarder uitpakken. Landinwaarts wordt het op de meeste plaatsen zomers warm met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 22°C aan zee tot lokaal 28°C in het oosten. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen en draait in de loop van de dag naar west tot zuidwest en is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

  In de nacht naar donderdag verlaten de (onweers)buien noordoostwaarts het land. Het is half tot zwaar bewolkt en plaatselijk is een bui of wat lichte regen mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind is zwak tot matig uit west tot zuidwest.

  Donderdag overdag is er aanvankelijk vrij veel bewolking en valt er plaatselijk wat regen of een bui. In de middag komt er meer ruimte voor de zon maar ontstaan er ook stapelwolken die vooral landinwaarts uitgroeien tot buien, plaatselijk met onweer. In de avond wordt het van het westen uit overal droog. Met maxima die uiteenlopen van 19°C aan de kust tot 22°C in het oosten en zuidoosten wordt het duidelijk koeler dan vandaag. De west- tot zuidwestenwind blijft zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 19/06/2019 13.14 uur LT

     

 • 19 June 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Overgang naar vrij zonnig en overwegend droog zomerweer. Middagtemperaturen oplopend naar zomerse, later mogelijk tropische waarden. Aan het einde van de periode toenemende kans op een onweersbui.
  Uitgifte: 19/06/2019 05.07 uur LT
 • 19 June 2019: Lange termijnverwachting
  Woensdag 26 juni tot en met woensdag 03 juli
  De kans op middagtemperaturen boven de langjaargemiddelde waarden neemt geleidelijk af van 80% naar 30%. De dagelijkse neerslagkans ligt daarbij rond 60%, met vooral de eerste dagen mogelijk enkele (forse) onweersbuien.
  Uitgifte: 19/06/2019 05.07 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *