weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 23 March 2018: Veel bewolking, plaatselijk lichte motregen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht blijft het in het oosten en zuiden meest bewolkt met hier en daar nog wat lichte motregen. Elders zijn er ook opklaringen en wordt het nevelig met kans op een mistbank. De temperatuur daalt naar 3°C. De wind wordt zuidelijk en zwak.

  Overdag zijn er wolkenvelden, maar op veel plaatsen is de zon ook af en toe te zien. Vooral in de middag kan er zeer lokaal een lichte bui voorkomen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 8°C vlak aan zee tot 12-13°C in het zuiden van het land. De zwakke wind is eerst zuidelijk, later op de dag veranderlijk. (Bron: KNMI.)

  Uitgifte: 23/03/2018 20.57 uur LT

    

 • 23 March 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig. Maxima dalend naar waardes ruim onder het langjarig gemiddelde, in de nachten toenemende kans op lichte vorst. Zondag- en maandagochtend kans op mist. In de tweede helft van komende week kans op winterse neerslag.
  Uitgifte: 23/03/2018 04.11 uur LT
 • 23 March 2018: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 30 maart tot en met vrijdag 06 april
  Aanhoudend wisselvallig en een vrij grote kans (60%) op maxima onder normaal.
  Uitgifte: 23/03/2018 04.11 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *