weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 21 September 2018: Enige tijd regen en in de noordwestelijke helft zware windstoten
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanochtend trekt een zone met (buiige) regen oostwaarts over Nederland. Daarna klaart het op en komen vooral in de noordelijke helft van het land buien voor, later op de dag ook met onweer. In plaats van op te lopen daalt de temperatuur naar ongeveer 16°C. De wind is eerst zuid tot zuidwest en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer hard. De wind draait vanochtend naar zuidwest tot west en neemt tijdelijk toe naar vrij krachtig tot krachtig, aan de kust naar hard tot stormachtig. Vanochtend komen in de noordwestelijke helft van het land zware windstoten voor, tot ongeveer 80 km/uur, in het Waddengebied tot ca. 95 km/uur. In de middag en avond neemt de wind van het zuiden uit geleidelijk af. In de avond trekt een gebied met actievere buien, soms met onweer en hagel, oostwaarts over Nederland. Bij deze buien komen in het westen lokaal zware windstoten van ongeveer 90 km/uur voor.

  In de nacht naar zaterdag zijn er vooral aan de kust nog enkele buien. De minimumtemperatuur varieert van 9°C in het noordoosten tot 13°C aan zee. De wind is west tot zuidwest en neemt af naar matig, aan de kust naar krachtig.

  Zaterdag overdag hebben we te maken met een afwisseling van zon en stapelwolken. Er is nog een enkele bui mogelijk. In de avond neemt de bewolking toe en gaat het in het westen en zuiden af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is westelijk en matig, aan de kust eerst nog (vrij) krachtig. In de avond wordt de wind zuidwestelijk en neemt deze af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/09/2018 07.09 uur LT

     

 • 21 September 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Zondag regen en in de avond waarschijnlijk ook veel wind met vooral in de kustgebieden kans op zeer zware windstoten. Maandag eerst nog een bui, daarna droog met veel zon maar wel vrij koel voor de tijd van het jaar.
  Uitgifte: 21/09/2018 04.47 uur LT
 • 21 September 2018: Lange termijnverwachting
  Vrijdag 28 september tot en met vrijdag 05 oktober
  Grote kans (80%) op een vrij koel weertype. De dagelijkse neerslagkans neemt snel toe van 20-30% aan het begin van de periode naar ca. 60% daarna.
  Uitgifte: 21/09/2018 04.47 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *