weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 25 September 2020: Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is het overwegend bewolkt met vooral in het noordoosten enige tijd regen, later klaart het van het zuiden uit breed op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuiden tot 11°C aan zee. De wind komt uit zuidoost tot zuid en is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

  Overdag zijn er zonnige perioden, in het zuiden kan een enkele bui ontstaan, in het uiterste zuidwesten komen er in de middag mogelijk meer buien. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig, in de kustgebieden eerst (vrij) krachtig. In de avond wordt de wind zwak en komt dan uit uiteenlopende richtingen. Aan de Zeeuwse kust steekt aan het einde van de middag of in de avond een krachtige tot harde (6-7 Bft) west- tot noordwestenwind op met zware windstoten van 75-90 km/uur, aan zee mogelijk 90-100 km/uur.

  In de nacht naar zaterdag zijn er landinwaarts flinke opklaringen. Daar ontstaat plaatselijk mist. Aan de zuidwestkust en mogelijk westkust komen enkele buien voor met kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in Zeeland en 3°C landinwaarts. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Langs de Zeeuwse kust staat een krachtige tot harde (6-7 Bft), mogelijk stormachtige (8 Bft) west- tot noordwestenwind met zware windstoten van 75-90 km/uur, aan zee mogelijk 90-100 km/uur. Later in de nacht komen langs een deel van de Zuid-Hollandse kust waarschijnlijk ook zware windstoten voor.

  Zaterdag overdag lost eventuele mist op en is het wisselend bewolkt met aan de westkust enkele buien, mogelijk met onweer. In de middag valt in het noorden en midden mogelijk enige tijd regen. In de avond gaat het van het oosten uit regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is landinwaarts eerst zwak uit uiteenlopende richtingen, later wordt de wind overwegend matig uit noordelijke richtingen. Aan de zuidwest- en westkust is de wind eerst noordwestelijk en krachtig tot hard, mogelijk stormachtig (8 Bft) met uitschieters van 75-90 km/uur.

  Uitgifte: 25/09/2020 03.07 uur LT

      

 • 24 September 2020: Lange termijnverwachting
  Donderdag 01 oktober tot en met donderdag 08 oktober
  Grote kans (80%) op het aanhouden van het wisselvallige en vrij koele weertype.
  Uitgifte: 24/09/2020 04.57 uur LT
 • 24 September 2020: Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig en aan de koele kant voor de tijd van het jaar. Komende zaterdag veel wind in het zuidwesten.
  Uitgifte: 24/09/2020 04.57 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *