weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 24 June 2018: Overwegend bewolkt met hier en daar motregen, morgen meer zon en warmer
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is op de meeste plaatsen bewolkt en vooral in het noorden en oosten valt er af en toe motregen. Geleidelijk kan het ook elders af en toe gaan motregenen. In het uiterste zuiden is de zon eerst nog te zien. De maxima liggen tussen 15°C in het noorden en lokaal 20°C in het zuiden. De noord- tot noordwestenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied mogelijk vrij krachtig.

  Komende nacht is het eerst zwaar bewolkt met plaatselijk af en toe motregen. Later in de nacht komen er enkele opklaringen, waarin een enkele mistbank kan ontstaan. Het koelt af naar ongeveer 12°C en er staat een zwakke tot matige noord- tot noordwestenwind.

  Morgenochtend zijn er enkele wolkenvelden maar in de loop van de dag klaart het steeds verder op. Het blijft droog en de middagtemperaturen lopen uiteen van 19°C aan zee tot 23°C in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/06/2018 16.09 uur LT

     

 • 24 June 2018: Meerdaagse verwachtingen
  Overgang naar rustig, zonnig en droog zomerweer met middagtemperaturen van 25 graden en hoger.
  Uitgifte: 24/06/2018 10.17 uur LT
 • 24 June 2018: Lange termijnverwachting
  Zondag 01 juli tot en met zondag 08 juli
  Grote kans (ca. 70%) op een aanhoudend zomers en droog weertype met temperaturen ruim boven de langjaargemiddelde waarden, maar aan het eind van de periode 30% kans op buien.
  Uitgifte: 24/06/2018 10.17 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *