weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.


Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 23 October 2019: Morgen zacht met af en toe zon
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en blijft het zo goed als overal droog. Tijdens opklaringen is er een kans op een enkele mistbank. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 12°C bij een zwakke tot matige zuidoostenwind.

  Morgen overdag trekken er wolkenvelden over, maar de zon is ook af en toe te zien. In de loop van de dag neemt de bewolking van het westen uit verder toe en vooral in de avond gaat het af en toe regenen. Het wordt erg zacht voor de tijd van het jaar met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 16°C in het noorden tot lokaal 20°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidwestenwind wordt matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 23/10/2019 18.32 uur LT

    

 • 23 October 2019: Meerdaagse verwachtingen
  Vrijdag nog perioden met zon en droog, in de loop van het weekeinde af en toe regen en geleidelijk kouder. Later op vrijdag en op zaterdag vooral in het noorden veel wind. Na het weekeinde geleidelijk kouder met af en toe zon maar ook kans op een bui.
  Uitgifte: 23/10/2019 04.07 uur LT
 • 23 October 2019: Lange termijnverwachting
  Woensdag 30 oktober tot en met woensdag 06 november
  Aanvankelijk grote kans (ca. 80%) op temperaturen beneden het langjarig gemiddelde, daarbij is vooral landinwaarts een kleine kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend. De neerslagkans ligt rond de 40%.
  Uitgifte: 23/10/2019 04.07 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *