weer oisterwijk

Het weer in Oisterwijk

Weer Oisterwijk geeft u een actueel overzicht van de online weersverwachting in Oisterwijk. Er zijn niet veel onderwerpen in Nederland die vaker worden besproken als het weer, zeker de weeronline buienradar.

In Nederland kan het weer soms een verrassende wending hebben. Oisterwijk ligt in het zuiden van Nederland en heeft over het algemeen warmere temperaturen dan in de rest van Nederland.

Weer Oisterwijk – Buienradar 24 uur of 3 uur vooruit

Buienradar

 

WeerOnline

Weerbericht Oisterwijk volgens de verwachting van de KNMI

 • 6 June 2020: Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn perioden met zon en er komt een enkele bui voor, mogelijk met onweer. In de middag raakt het in het noordwesten bewolkt en kan het er licht gaan regenen. In de avond heeft de regen zich tot over de westelijke helft uitgebreid. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwestelijk kustgebied tot 17°C in het oosten en zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, aan de westkust later in de middag en avond mogelijk hard, 7 Bft.

  Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en komen er vooral in de kustprovincies buien voor, soms ook met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, in het noordwestelijk kustgebied en op het IJsselmeer soms hard. In de loop van de nacht draait de wind naar westelijke richtingen en neemt af.

  Zondag is het tamelijk bewolkt en komen er verspreid over het land buien voor. Hierbij is nog steeds onweer mogelijk. In de middag neemt de buiigheid langzaam af en breekt de zon soms door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het Waddengebied tot lokaal 18°C in het zuidoosten. De westenwind is matig, in het kustgebied (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind met name in het noordelijk kustgebied af. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 06/06/2020 08.40 uur LT

     

 • 6 June 2020: Meerdaagse verwachtingen
  Eerst koel, in de loop van de week stijging van de temperatuur. Aan het einde van de week toenemende kans op regen of buien.
  Uitgifte: 06/06/2020 00.25 uur LT
 • 6 June 2020: Lange termijnverwachting
  Zaterdag 13 juni tot en met zaterdag 20 juni
  Grote (ongeveer 80%) kans op temperaturen meestal boven normaal, iedere dag ongeveer 40% kans op buien of regen.
  Uitgifte: 06/06/2020 00.25 uur LT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *