Hotel de Paddestoel

Hotel de Paddestoel in Oisterwijk

Hotel de Paddestoel ligt in het bosrijke buitengebied van Oisterwijk. Tussen de Oisterwijkse Bossen en Vennen, heeft u uitstekende mogelijkheden om te fietsen, wandelen en paardrijden .

» Direct boeken bij Hotel de Paddestoel «

Voorzieningen van Hotel de Paddestoel

Hotel de Paddestoel beschikt over comfortabele (gelijkvloers) kamers, die voorzien van een eigen badkamer, keuken, telefoon, TV en eigen terras. Dat maakt dit 3 sterrenhotel uitermate geschikt voor ouderen. De vennen liggen op enkele minuten van het hotel vandaan en zijn ook goed (per rollator) beschikbaar.

Ook is het een meer dan geschikte locatie voor het organiseren van reünies, conferenties, feesten en partijen. Een ruime parkeerplaats is aanwezig.

Omgeving van Hotel de Paddestoel

Het hotel ligt te midden van de Oisterwijkse Bossen en Vennen en bevind zich op loopafstand van de Kampina. Eeuwenoude eiken in combinatie met prachtige vennen maken deze plek de Parel van Brabant. Binnen 5 minuten bent u op de fiets in de Kampina en u hoeft de weg maar over te steken en u bevind zich in de prachtige bossen.

In het oude dorpscentrum van Oisterwijk kunt u genieten van de bourgondische sfeer met uitnodigende terrassen, diverse kwaliteitswinkels, culturele evenementen en een keur aan toprestaurants. Bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon even genieten? De Oisterwijk Express stopt bij ons voor de deur en brengt u voor een klein bedrag naar het hart van de Parel van Brabant.

Daarnaast zijn de steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch in circa 20 minuten bereikbaar per auto. Ook het Safaripark Beekse Bergen en de Efteling zijn slechts 25 minuten rijden.

Boek direct

Contactgegevens Hotel de Paddestoel

Hotel “De Paddestoel” ***
Scheibaan 5
5062 TM Oisterwijk
tel: 013 – 528 25 55
fax: 013 – 521 62 50
email: info@hoteldepaddestoel.nl
website: www.hoteldepaddestoel.nl 

Voor meer informatie over Hotel “De Paddestoel” kunt u ons altijd bellen, faxen, schrijven of e-mailen.

» Direct boeken bij Hotel de Paddestoel «

Geef een reactie