Winter Village Oisterwijk, de IJsbaan in Oisterwijk

Winter Village Oisterwijk, de IJsbaan in Oisterwijk

“Oisterwijk on Ice” is sinds 2 jaar omgedoopt tot “Winter Village Oisterwijk” en dit schitterende evenement vindt plaats van 14 december 2018 tot en met 6 januari 2019 op de kop van de Lind, tegenover de Johannes kerk.

Vanaf dat moment is het weer bijna een maand lang schaatsplezier op de Lind in het centrum van winters Oisterwijk. Ieder jaar ligt er een glimmende ijsbaan van 500 vierkante meter, met daaromheen een sfeervol decor en een gezellige stube, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Winter Village Oisterwijk is een evenement voor jong en oud, voor schaatsers en niet-schaatsers. Iedereen is van harte welkom om de gezellige sfeer van dit unieke winterevenement te proeven. Dus blijf niet binnen zitten en haal je schaatsen uit het vet. Kom lekker schaatsen !!


De ijsbaan

De kans dat we tegenwoordig op dichtgevroren vennen kunnen schaatsen, wordt steeds kleiner. Mede daarom biedt Winter Village Oisterwijk het alternatief voor kinderen om toch het oer-Hollandse schaatsen onder de knie te krijgen. Je mag gebruik maken van je eigen schaatsen, maar het is ook mogelijk om schaatsen te huren. De Winter Village Oisterwijk ijsbaan is dagelijks geopend vanaf 10:00 om te schaatsen. De entree kost €4,-. Schaatsen kun je huren vanaf €2,- per paar. De schaatsbaan is even groot als die van afgelopen jaren op de Lind: 500 vierkante meter.

Borrelen

Er zijn diverse arrangementen om bijvoorbeeld met familie of vrienden gezellig te borrelen? Zelfs met een grote groep is dat geen probleem.

Nieuwjaarsborrel

Voor bedrijven is de de mogelijkheid voor een (nieuwjaars)borrel met je medewerkers en/of relaties te organiseren! Besloten met een eigen bar of “tussen de mensen”.

Winterstube

De sfeervolle Winterstube is in een uniek jasje gestoken, met een apart VIP-gedeelte, voor een lekker drankje en een hapje. Alles voor een gezellige avond

Activiteiten

Fluitketel schuiven: 22 of 30 december van 19:30 tot 22:00 uur. De kosten zijn € 25,= per team van 4 tot 6 personen.
PubQuiz: 3 januari vanaf 20.00 uur. De kosten per team zijn €20,-.
IJshockeytoernooi: 19 december (wedstrijd tussen de Tilburg Trappers en rugbyclub Oysters; gratis toegankelijk en start om 19.30 uur) en 27 december (vrienden toernooi van 20:30 tot 23:00 uur)

SfeerVideo

(bron OisterwijkinBeeld)

Meer informatie op de op site van https://wintervillageoisterwijk.nl/.