Du Parc is een van de meest exclusieve autodealers in Oisterwijk en omstreken. Het is gelegen aan de bedrijfsweg 5 in Oisterwijk.

du parcExclusieve automerken bij Du Parc

De liefhebbers van de meest exclusieve auto’s kunnen zich helemaal uitleven bij Du Parc. De passie voor auto’s wordt gecombineerd met deskundigheid en uiterste perfectie om kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren aan tevreden klanten. De zeer stijlvolle showroom biedt een wisselende collectie auto’s van zowel nieuwe als nagenoeg nieuwe auto’s van alle Europese topmerken uit het hogere segment.

De Du Parc showroom

Du Parc nodigt u van harte uit in haar showroom waar u in informele sfeer begroet wordt met een vers kopje cappuccino. Bij Du Parc bespreekt men uw wensen en uw gedeelde passie voor auto’s, om daarna eens rustig rond te kijken. Men geeft u optimale aandacht, een maximale service en uiterst goede begeleiding. Met betrouwbaar advies gaat u als een tevreden klant weer de deur uit.

Bedrijfsweg 5
5061 JX Oisterwijk
013 545 2000
Bekijk voor meer informatie de website van Du Parc

De service van Du Parc

Bij Du Parc staat de service voor u voorop. Zo kunt u kiezen uit verschillende garantiemogelijkheden en kunt u, indien gewenst, een aankoopkeuring uit laten voeren door een onafhankelijke Dekra organisatie. Daarnaast kunt u tegen meerprijs, vervangend vervoer krijgen. Men doet alles om u tot een tevreden klant te maken.

Een aantal filmpjes van Du Parc

 


 

Geef een reactie