auto oisterwijkAuto Oisterwijk is een pagina die een overzicht geeft van alle autogarages, wasserettes, winkels met onderdelen en auto wasserettes in de gemeente Oisterwijk.

Autogarages in Oisterwijk

In Oisterwijk zijn diverse autogarages te vinden. Bijna ieder bekend automerk is wel vertegenwoordigd in Oisterwijk. Niet alleen de bekende automerken zijn er gevestigd, maar ook enkele lokale autodealers met een diversiteit aan occasions en zelfs een vakgarage waar u ten alle tijde terecht kunt. Hieronder vindt u een overzicht met de autogarages in Oisterwijk:

du parc oisterwijkDu Parc

Du Parc is een autogarage met (zeer) exclusieve automerken en een van de meest exclusieve autogarages in de omgeving. Autoliefhebbers kunnen zich hier uitleven en de mooiste modellen bekijken. Hier vindt u meer informatie over » DuParc

van mossel oisterwijkVan Mossel Oisterwijk

Van Mossel Oisterwijk is een Volkswagen dealer in Oisterwijk. Naast Volkswagen verkoopt het daarnaast ook nog diverse andere automerken. Hier vindt u meer informatie over » van Mossel Oisterwijk

fiat spoormakersSpoormakers

Spoormakers is een Fiat dealer in Oisterwijk. Naast Fiat, verkoopt het bedrijf ook nog diverse andere automerken als Alfa Romeo’s en Lancia’s. Hedendaags is het onderdeel van Profile Tyrecenter. Hier vindt u meer informatie over » Spoormakers

Overige dealers in Oisterwijk

(bron inOisterwijk)

Auto Oisterwijk – Wasserettes

Er zijn diverse auto wasserettes te vinden in Oisterwijk. Deze zijn gelegen bij een tankstation, autogarage of zijn zelfstandig. Hieronder vindt u een overzicht met de auto wasserettes in Oisterwijk:

quick carwash oisterwijkQuick Carwash

Quick Carwash is een ouderwetse wasstraat, welke in een nieuw jasje is gestoken. Het is gelegen aan de Belgiëstraat 9 op bedrijventerrein Kerkhoven. De capaciteit is 60 auto’s per uur en men zegt dat uw auto 2x schoner wordt.

savona oisterwijkSavona

Bij Savona Carwash kunt u uw auto zelf wassen. U kunt daarbij gebruik maken van hogedrukspuiten en wasborstels. Het is gelegen aan de Industrielaan 5 op het bedrijventerrein Kerkhoven.

bp oisterwijkBP wasserette

De wasserette van BP is gelegen aan de Gemullehoekenweg 79. U kunt hier uw auto voltanken en daarna in de wasserette wassen. Nadat u een bonnetje heeft gehaald aan de kassa, rijdt u de auto achterom bij het benzinestation. Daar bevind zich de ingang.

shell oisterwijkShell wasserette

De wasserette van Shell is gelegen de Moergestelseweg 5. Ook hier kunt u de auto eerst voltanken en daarna een wasbeurt geven. De wascode haalt u op bij de kassa en rijdt de auto achterlangs bij het tankstation. Daar bevind zich de ingang van de wasserette.

Auto Oisterwijk – Tankstations

In Oisterwijk heb je een aantal benzinestations. Vaak geven deze tankstations u een bepaalde korting als u bij ze komt tanken. Daarnaast zijn er nog een aantal particuliere wasserettes voor auto’s. Deze zijn de te vinden aan de Sprendlingenstraat en Industrielaan. De tankstations in Oisterwijk zijn:

  • Shell, aan de Moergestelseweg 5
  • BP, aan de Gemullehoekenweg 79
  • Tango, aan de Ambachtstraat 20
  • Tamoil, aan de Sprendlingenstraat 35

Parkeerplaatsen in Oisterwijk

parkeren oisterwijk

Klik voor een groter formaat

In het centrum van Oisterwijk kunt u betaald parkeren. U kunt gratis parkeren aan de randen van het centrum. Deze worden door borden aangegeven. Het parkeren in Moergestel is geheel gratis, een grote parkeerplaats is te vinden nabij het Sint Jansplein.

Het betaald parkeren in Oisterwijk is van:

  • maandag t/m donderdag: 9.00 – 18.00 uur
  • vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
  • zaterdag: 9.00 – 17.00 uur

Het betaald parkeren in Oisterwijk geschied door muntgeld, pinpas of door middel van belparkeren. Meer info daarover vindt u op de site van de Gemeente Oisterwijk.

Auto Oisterwijk – Oplaadpunt elektrische auto’s

In Oisterwijk kunt u uw elektrische auto opladen bij de Leye. Bij de afrit van Moergestel, bevind zich een carpoolplaats. Hier zijn 2 oplaadpalen voor electrische auto’s gevestigd.

Auto Oisterwijk – Onderdelen

Voor auto-onderdelen bent u bij Broekhuizen aan het juiste adres. Deze is gelegen aan de Sprendlingenstraat in Oisterwijk en heeft alles voor uw auto in huis. Ook voor het aanvragen van kenteken en uw papieren bent u hier aan het juiste adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.