wonen in oisterwijk

wonen in oisterwijk

Wonen in Oisterwijk, een prachtige omgeving in het groene woud. Niet voor niets noemt men Oisterwijk: “De parel van Brabant”. Wonen in Oisterwijk staat garant voor wonen in een gezellig dorp met een gezellig centrum. Vriendelijke mensen en een natuurrijke omgeving. Voor en overzicht van te koop staande huizen, kunt u bij Funda Oisterwijk terecht.

Met de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven in de omgeving, is Oisterwijk een schitterende uitvalsbasis om u zelf te vestigen. Met een eigen treinstation en directe liggingen aan de N65 en A58, beschikt Oisterwijk over een goede infrastructuur.

Wonen in Oisterwijk – Wijken

oisterwijk centrumOisterwijk Centrum

Het centrum van Oisterwijk is het bruisend hart van Oisterwijk. Er wonen circa 2.000 inwoners Oisterwijker. Er zijn veel voorzieningen te vinden en heeft een historisch karakter. Lees meer over » Oisterwijk Centrum

bunders oisterwijkBunders en Levenskerk

De wijken Bunders en Levenskerk liggen in het zuidelijk gedeelte van Oisterwijk. Deze buurten kunnen met recht de “rijkere” buurten van Oisterwijk genoemd worden.  Lees meer over » de Bunders en Levenskerk

pannenschuurPannenschuur

De Pannenschuur ligt in het noordwesten van Oisterwijk en heeft een eigen winkelcentrum. Er wonen zeer veel gezinnen met kinderen en er zijn dan ook veel voorzieningen die gericht zijn op kinderen en jongeren. Lees meer over » de Pannenschuur

waterhoefWaterhoef

De Waterhoef ligt in het oosten van Oisterwijk en is een wijk met een grote sociale samenhang. De wijk heeft een eigen wijkboerderij en er wonen vooral veel oudere gezinnen. Lees meer over » de Waterhoef

westendWestend

’t Westend ligt (zoals de naam al aangeeft) in het westen van Oisterwijk en heeft inwoners van alle leeftijden. De wijk heeft een kleine buurtsupermarkt en het Medisch Centrum Oisterwijk is in de wijk gevestigd. Lees meer over » ’t Westend

Woonstichting

leystromenLeystromen

Leystromen is de woonstichting in Oisterwijk. Het is een woningcorporatie van diverse gemeentes in midden Brabant. Voor het huren van een huis in Oisterwijk, bent u bij Leystromen aan het juiste adres. Lees meer over » Leystromen

Huizen te koop of te huur in Oisterwijk

Bent u opzoek naar een huis in Oisterwijk? Wilt u liever huren?

Hier vindt u een overzicht met alle huizen die te koop of te huur staan in Oisterwijk.
Bekijk de pagina » Funda Oisterwijk

Tips om huis te verkopen in Oisterwijk

Als u uw huis wilt verkopen in Oisterwijk, kunt u naar een makelaar gaan. Maar u kunt zich ook alvast inlezen hoe de makelaar te werk gaat. En misschien kunt u uw huis wel verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Speciaal voor deze mensen heeft Tot Kijk in Oisterwijk een overzicht gemaakt met een aantal e-books die u kunnen helpen bij het verkopen van uw huis. U zult versteld staan van het resultaat.

huis verkopen oisterwijk

Succesvol Uw Huis Verkopen

Als u snel uw huis wilt verkopen, raden wij u van harte dit boek aan. We krijgen geluiden van diverse Oisterwijkers die hun huis niet verkocht konden krijgen. Een van deze verkopers attendeerde ons op dit E-book. Deze mevrouw had haar huis 1,5 jaar te koop staan. Na het lezen van dit E-book was ze haar huis binnen een maand kwijt, zonder daarvoor in prijs te zakken. Hier vindt u meer informatie over het boek » Succesvol Uw Huis Verkopen E-book

Makelaars in Oisterwijk

Wilt u toch gebruik maken van een makelaar in Oisterwijk, kunt u deze hieronder in het overzicht van alle makelaars in Oisterwijk vinden.

Finesse Makelaardij

Groenstraat 31
Persoonlijke betrokkenheid en bevlogenheid. Naast woningen op Funda ook woningen in de stille verkoop. Beëdigd en gecertificeerd makelaar-taxateur voor NWWI gevalideerde taxaties.
5062 NA Oisterwijk
Meer info >> Finesse Makelaardij

Lelieveld makelaardij

Gedegenheid en een frisse blik. Pro actief, de opdrachtgever verrassen met een perfecte oplossing voor woonwens. Uw makelaar in Vught, Oisterwijk & Oirschot.
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
Meer info >> Lelieveld makelaardij

Elzen Winkelman

Het team van (kandidaat)makelaars onderscheidt zich door onze uitgebreide lokale kennis. Het zorgt voor een gemakkelijke en plezierige verkoop/aankoop van uw woning/bedrijfspand.
Baerdijk 24
5061 GG Oisterwijk
Meer info >> Elzen Winkelman

Honders / Alting

Maatwerk exclusieve woningen door een exclusieve aanpak. Ruim 25 jaar succesvol in het luxe woonsegment. Verkoop en aankoop van droomhuizen in binnen- en buitenland. Inderdaad: size matters.
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
Meer info >> Honders / Alting

Kroon Makelaardij

Makelaar Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Udenhout en Berkel-Enschot. Het team verzorgt de verkoop, koop en taxatie van een woning, “Gedreven voor het beste resultaat”.
Kerkstraat 5
5061 EG Oisterwijk
Meer info >> Kroon Makelaardij

Appeldoorn van Erven

Gespecialiseerd kantoor en lid van de NVM. Oprechte betrokkenheid, persoonlijke aanpak, duidelijk communiceren, een uitgebreide marktkennis en passie voor het vak van makelaar.
Lindeplein 4 A
5061 HN Oisterwijk
Meer info >> Appeldoorn van Erven

Fijne Makelaar

Fijn huis, fijne plek, Fijne Makelaar. Regelt de aan- of verkoop zonder zorgen. Ook voor huurwoningen of taxaties. Helder contact, korte lijnen en betrokkenheid.
Spoorlaan 50
5061 HB Oisterwijk
Meer info >> Fijne Makelaar