Jaarmarkt Oisterwijk, lekker druk

Jaarmarkt in Oisterwijk

Jaarmarkt Oisterwijk, wordt ieder jaar georganiseerd en vindt plaats op laatste zondag van juli. De 45ste editie van deze markt, Jaarmarkt Oisterwijk 2016, zal op zondag 31 juli 2016 plaatsvinden. De volledige Lind en Dorpsstraat, vormen een waar marktplein en zorgen voor een grote drukte in het centrum van Oisterwijk.

Bezoekers van de Oisterwijkse Jaarmarkt

Ruim 430 kramen/plaatsen en 30.000 tot 45.000 bezoekers zorgen ervoor dat dat deze markt in de top 5 van Nederland staat. Bijzonder aan deze leuke en boeiende jaarmarkt is dat de organisatie in handen is van de Showband Taxandria.

Oisterwijk Pakt Je In

Dit jaar zal een een speciaal zomerproject op de jaarmarkt worden getoond: “Oisterwijk Pakt Je In”. Midden op de jaarmarkt wordt het oude raadhuis geheel ingepakt in Brabants Bont.

Een vast onderdeel van de Oisterwijke Jaarmarkt is het standwerkersconcours, waaraan zo’n 20-tal standwerkers aan deeelnemen. Gestreden wordt om de Henk Rozen Wisselbokaal.

Voorgaande edities van de jaarmarkt Oisterwijk

Mede dankzij het goede marktweer konden we in 2013 van een zeer geslaagde jaarmarkt spreken. Met zo’n 38.000 bezoekers was het de laatste zondag van juli enorm druk in Oisterwijk.

Op de jaarmarkt oisterwijk waren dit jaar zo’n 430 marktkramen en verkoopwagens aanwezig. Wij hanteren een strikte branchering zodat niet elke kraam gevuld is met een zelfde artikel. Ieder jaar bewijzen wij dat er branches blijken te zijn die je elders niet tegenkomt. Het standwerkersconcours waaraan dit jaar ruim 20 standwerkers deelnamen, is gewonnen door Jeroen Coopman met de Tover Blaasstiften. Hij mocht de “Henk Rozen wisselbokaal” in ontvangst nemen. Als nummer 2 was geeindigd de heer van Hintum met keramische messen. De 3de plaats was voor de heer van Schoones met zijn drijfkaarsje.

FILM: Jaarmarkt Oisterwijk 2014

Jaarmarkt Oisterwijk

Jaarmarkt Oisterwijk

Ronald McDonalds Kinderfonds

De standwerkers hebben hebben hun inschrijfgelden geschonken aan een goed doel en dat was dit jaar het Ronald McDonald Kinderfonds. De heer Pellikaan mocht dit bedrag namens het Ronald McDonald Kinderfonds in ontvangst nemen.

Voor wie is het?

Voor iedere marktkoopman is de Oisterwijke jaarmarkt de uitgelezen mogelijkheid om zijn waren aan te prijzen. Wilt u meer informatie over de jaarmarkt , kunt u die vinden op JaarmarktOisterwijk.nl. De organisatie wil u, markkooplieden, graag welkom heten.

Inschrijven Jaarmarkt Oisterwijk 2014

Wil u zich inschrijven voor de Jaarmarkt in Oisterwijk? Dan kan dat hier. Indien u zich als deelnemer wenst aan te melden voor de jaarmarkt, lees dan de algemene voorwaarden zeker een keer door. Hierdoor zullen misverstanden voorkomen worden. Ook dit jaar zullen er diverse activiteiten plaatsvinden en zal het een ware happening worden.

>> Inschrijven Jaarmarkt Oisterwijk 2014 <<

Nieuws over de jaarmarkt

(bron OisterwijkNieuws)

  • 10 August 2018: TV programma Lovo Oisterwijk
    De Lovo TV-uitzending van komende zondag bevat de volgende onderwerpen: Deze zomer kijkt u bij Lovo naar: Farmers Run 2018 Kermis Jaarmarkt Wonderland Film op het filmplein   Lovo is te zien via Ziggo kanaal 43, op zondag van 12.00 tot 04.00 uur en op maandag en dinsdag van 20.00-04.00 uur. Lovo TV ontvangt u via de...
  • 2 August 2018: Film: Bewijs! Haaren is van harte welkom!!
    Wie er nog bewijs voor nodig heeft: De filmmakers van het Haarense HOS TV wisten ‘onze’ Erik ofwel ZneriK op de Jaarmarkt in Oisterwijk te strikken voor een uitspraak met muziek:  Haaren is van harte welkom!
  • 31 July 2018: John Gruter winnaar standwerkers Oisterwijkse Jaarmarkt
    Tijdens de drukbezochte jaarmarkt in het Centrum van Oisterwijk is standwerker John Gruter de winnaar geworden van de Henk Rozen wisselbokaal. De zeskoppige jury, waarvan er hier vijf met Gruter op de foto staan, beoordeelde zijn manier van het aan de man én vrouw brengen van zijn  ‘blije-voeten-creme’ als het meest aansprekend. De door het...