Jaarmarkt Oisterwijk, lekker druk

Jaarmarkt in Oisterwijk

Jaarmarkt Oisterwijk, wordt ieder jaar georganiseerd en vindt plaats op laatste zondag van juli. De 45ste editie van deze markt, Jaarmarkt Oisterwijk 2016, zal op zondag 31 juli 2016 plaatsvinden. De volledige Lind en Dorpsstraat, vormen een waar marktplein en zorgen voor een grote drukte in het centrum van Oisterwijk.

Bezoekers van de Oisterwijkse Jaarmarkt

Ruim 430 kramen/plaatsen en 30.000 tot 45.000 bezoekers zorgen ervoor dat dat deze markt in de top 5 van Nederland staat. Bijzonder aan deze leuke en boeiende jaarmarkt is dat de organisatie in handen is van de Showband Taxandria.

Oisterwijk Pakt Je In

Dit jaar zal een een speciaal zomerproject op de jaarmarkt worden getoond: “Oisterwijk Pakt Je In”. Midden op de jaarmarkt wordt het oude raadhuis geheel ingepakt in Brabants Bont.

Een vast onderdeel van de Oisterwijke Jaarmarkt is het standwerkersconcours, waaraan zo’n 20-tal standwerkers aan deeelnemen. Gestreden wordt om de Henk Rozen Wisselbokaal.

Voorgaande edities van de jaarmarkt Oisterwijk

Mede dankzij het goede marktweer konden we in 2013 van een zeer geslaagde jaarmarkt spreken. Met zo’n 38.000 bezoekers was het de laatste zondag van juli enorm druk in Oisterwijk.

Op de jaarmarkt oisterwijk waren dit jaar zo’n 430 marktkramen en verkoopwagens aanwezig. Wij hanteren een strikte branchering zodat niet elke kraam gevuld is met een zelfde artikel. Ieder jaar bewijzen wij dat er branches blijken te zijn die je elders niet tegenkomt. Het standwerkersconcours waaraan dit jaar ruim 20 standwerkers deelnamen, is gewonnen door Jeroen Coopman met de Tover Blaasstiften. Hij mocht de “Henk Rozen wisselbokaal” in ontvangst nemen. Als nummer 2 was geeindigd de heer van Hintum met keramische messen. De 3de plaats was voor de heer van Schoones met zijn drijfkaarsje.

FILM: Jaarmarkt Oisterwijk 2014

Jaarmarkt Oisterwijk

Jaarmarkt Oisterwijk

Ronald McDonalds Kinderfonds

De standwerkers hebben hebben hun inschrijfgelden geschonken aan een goed doel en dat was dit jaar het Ronald McDonald Kinderfonds. De heer Pellikaan mocht dit bedrag namens het Ronald McDonald Kinderfonds in ontvangst nemen.

Voor wie is het?

Voor iedere marktkoopman is de Oisterwijke jaarmarkt de uitgelezen mogelijkheid om zijn waren aan te prijzen. Wilt u meer informatie over de jaarmarkt , kunt u die vinden op JaarmarktOisterwijk.nl. De organisatie wil u, markkooplieden, graag welkom heten.

Inschrijven Jaarmarkt Oisterwijk 2014

Wil u zich inschrijven voor de Jaarmarkt in Oisterwijk? Dan kan dat hier. Indien u zich als deelnemer wenst aan te melden voor de jaarmarkt, lees dan de algemene voorwaarden zeker een keer door. Hierdoor zullen misverstanden voorkomen worden. Ook dit jaar zullen er diverse activiteiten plaatsvinden en zal het een ware happening worden.

>> Inschrijven Jaarmarkt Oisterwijk 2014 <<

Nieuws over de jaarmarkt

(bron OisterwijkNieuws)

  • 16 June 2018: Eervolle waardering voor Hans van der Steen
    Oisterwijker Hans van der Steen mocht vanavond uit handen van burgemeester Hans Janssen een gemeentelijke onderscheiding ontvangen. Hans is dit jaar 40 jaar lid van Showband Taxandria. Hij is ooit begonnen als slagwerker en later is hij overgestapt naar de blazersgroep. Naast dat hij erg actief is als muzikant, zit hij vele uren achter de...
  • 19 May 2018: Jaarmarkt in Haaren en Oisterwijk
    jaarmarkt kinderennagellak markt oisterwijkPinksterzondag 20 mei is er een grootse jaarmarkt in het centrum van Haaren.  Deze 1e Pinksterdag is de markt open van 10.00 tot 16.30 uur. Kinderen mogen gratis binnen; vanaf 12 jaar betalen de bezoekers een bijdrage van slechts één euro. De straten worden gevuld met honderden marktkramen en verkoopwagens. Daarnaast zijn er diverse standwerkers,...
  • 14 May 2018: Jaarmarkt