winkels en bedrijven in oisterwijkWinkels en bedrijven zijn in Oisterwijk ruim vertegenwoordigd. Het grootste gedeelte van deze winkels Oisterwijk bevindt zich in één van de winkelstraten van het centrum, zoals Dorpsstraat, Sprendlingenpark, De Lind, Burgemeester Verwielstraat of Fabriekspad. Er zijn ook enkelen gevestigd net of buiten het centrum.

De bedrijven zijn veelal gelegen op de diverse bedrijven- en industrieterreinen in Oisterwijk. De pagina van winkels en bedrijven laat u een overzicht zijn van alle  bedrijven en winkels in de Gemeente Oisterwijk.

Inhoud:

 • Winkels in de gemeente Oisterwijk
 • Bedrijven in de gemeente Oisterwijk
  • Autobedrijven
  • Banken
  • Doe-het-zelf
  • Groothandels
  • Onderwijs
  • Meubels
  • Supermarkten
  • Speciaalzaken
  • Webwinkels
  • Zorg en gezondheid
 • Bedrijventerreinen
 • Bedrijvengids

In het centrum van Oisterwijk zijn veel bekende winkels gevestigd. Zo vindt men er een grote retailketens als een Blokker, Hema, Kruidvat en Etos. Maar ook lokale ondernemers die hun expertise hebben weten te vertalen naar een winkel, zoals een sluiterij, de buurtsuper of een drogist.

Winkels uitgelicht

Mayke

Zo vind men er een trendy schoenenzaak voor dames, genaamd: Mayke Oisterwijk. Het is de hemel voor damesschoenen en geeft aan dat de liefde voor damesschoenen verder gaan dan van 9 tot 5. Zo heeft men ook een webshop gelanceerd waar men online de producten kan bekijken en die altijd up to date wordt gehouden. De winkel van Mayke is te vinden aan de Lind in Oisterwijk.

Roomer

Daarnaast is er een trendy modewinkel zaak, genaamd: Roomer Oisterwijk. Het is zelfs meer dan een modewinkel en uniek in zijn soort. Het heeft als eerste de laatste trends en prikkelt daarmee je zintuigen. Roomer garandeert je een unieke shopervaring en laat je een keuze maken uit meer dan 80 merken. De winkel van Roomer is te vinden aan de Lind in Oisterwijk.

STARS

Wie opzoek is naar hippe, betaalbare kleding, schoenen en accessoires is bij STARS Oisterwijk aan het juiste adres. Diverse (inter)nationale labels worden u aangeboden voor zowel dames als heren. De collecties van STARS wisselen regelmatig en laten altijd de laatste trends zien. De winkel van STARS is te vinden aan de Dorpsstraat in Oisterwijk.

Mignon

Voor betaalbare, exclusieve horloges en sieraden bent u bij Mignon aan het juiste adres. In een sfeervolle omgeving kunt u een keuze maken uit verschillende bekende merken en voorziet het vakbekwame personeel u graag van advies. Ook zijn er goudsmeden aanwezig om speciale wensen, ontwerpen en veranderingen aan bestaande of nieuwe sieraden naar wens te maken.

Soorten winkels

Een overzicht van alle winkels Oisterwijk.

Bedrijven of ondernemen

Ondernemen in Oisterwijk | Speedliner

Ondernemen in Oisterwijk | Speedliner

Ondernemen en Oisterwijk gaan heel goed samen. Bijna 2.200 ondernemers en ondernemingen hebben zich gevestigd in de gemeente Oisterwijk. Tezamen zorgen zij voor bijna 11.000 banen in Oisterwijk.

Het grootste gedeelte van deze bedrijven bevinden zich buiten het centrum van Oisterwijk.

Daar zijn veel grote bekende bedrijven gevestigd. Zo vindt men er een grote Retail ketens als Praxis en Karwei, maar ook Speedliner en bijna alle autodealers. Ook lokale ondernemers die hun expertise hebben weten te vertalen naar een florerend bedrijf zijn daar aanwezig.

Alle bedrijven die “ondernemen in Oisterwijk”

In Oisterwijk zijn verschillende soorten bedrijven te vinden die “ondernemen in Oisterwijk“. Variërend van industriële bedrijven, Midden-en kleinbedrijf, tot kleinschalige boetieks. Met name in het centrum zijn de detailhandel en horecabedrijven goed vertegenwoordigd.

Overzicht bedrijven in Oisterwijk

Banken

Oisterwijk kent een aantal nationale en internationale banken. Deze banken zijn gesitueerd in het dorpscentrum. De grotere banken hebben daar een eigen vestiging en u kunt er terecht voor uw bankzaken. Daarnaast is er in de Pannenschuur een pin-automaat gevestigd waar u contant geld kunt pinnen.

rabobank oisterwijkRabobank Oisterwijk

De Rabobank in Oisterwijk is gevestigd aan de Burgemeester Verwielstraat 6 in het centrum. Dit is daarnaast ook het hoofdkantoor van de Rabobank Hart van Brabant. Meer informatie over » Rabobank Oisterwijk

Groothandels

In Oisterwijk zijn diverse groothandels gevestigd. Deze zijn met name op de bedrijventerreinen gevestigd alwaar men de goederen om kan pakken, opslaan en weer te verzenden. Een aantal van deze groothandelaren zijn:

adt ADT

American Dental Trading (ADT) is een groothandel in tandarts artikelen en is gevestigd aan de Laarakkerweg. Het richt zich op de internationale tandartsen markt en heeft een breed assortiment. Meer informatie over » ADT

jay dee internationalJay Dee International

Jay Dee International is een groothandel in de grafische, kunststofverwekende en staalboekenindustrie. Het is gevestigd aan de Nedervonder en richt zich op de Grafische Markt en heeft een groot assortiment. Meer informatie over » Jay Dee International

Webwinkels

Er zijn diverse webwinkels te vinden in Oisterwijk. Deze variëren van webwinkels met slechts een enkel product, tot aan webshops met meer dan 30.000 artikelen. De grotere webshops zijn gevestigd in panden op de industrieterreinen in Oisterwijk. Deze webwinkels zijn:

the solution shopThe Solution Shop

The Solution Shop is een webwinkel voor de grafische industrie. Het biedt meer dan 30.000 artikelen aan en bied een snelle levering. Het richt zich op de Europese markt en is diverse talen beschikbaar. Meer informatie over » The Solution Shop

bedrijven oisterwijk, de BCO

Bedrijven Oisterwijk: de BCO

Bedrijven Contact Oisterwijk

BCO (Bedrijven Contact Oisterwijk) behartigt de belangen van ondernemers en richt zich op de bedrijventerreinen Kerkhoven en Laarakkers. Voorop staat open en duidelijk communiceren met en tussen de ondernemers. Hiermee willen ze snel de problemen en issues in kaart brengen en oplossen!

Bezoek de site van de BCO

Bedrijven- en industrieterreinen in Oisterwijk

In de gemeente Oisterwijk zijn verschillende bedrijventerreinen te vinden. Deze terreinen met een totale oppervlakte van ongeveer 135 hectare zijn zogenoemde gemengde bedrijventerreinen. De vier bedrijventerreinen zijn:

bedrijventerrein laarakkersBedrijventerrein Laarakkers

Bedrijventerrein Laarakkers is het nieuwste bedrijventerrein in de kern Oisterwijk. Diverse multinationals hebben zich er gevestigd. Het bedrijventerrein is makkelijk te bereiken. Het treinstation van Oisterwijk is op loopafstand gelegen.

bedrijventerrein kerkhovenBedrijventerrein Kerkhoven

Bedrijventerrein Kerkhoven is het grootste bedrijventerrein van Oisterwijk. Het terrein kent veel midden- en kleinbedrijven. Bekende bedrijven als Opstalan, Praxis en de Karwei zijn of waren hier gevestigd.

bedrijventerrein stokeindBedrijventerrein Stokeind

Bedrijventerrein Stokeind is gelegen in het noordelijk deel van Moergestel. De oude schoenfabrieken waren hier gevestigd en de schoenenfabriek van Floris van Bommel staat er nog steeds.

bedrijventerrein sonmanBedrijventerrein Sonman

Bedrijventerrein Sonman is het nieuwste bedrijventerrein van Moergestel. Diverse autobedrijven zijn hier gevestigd. Het terrein is zeer toegankelijk en makkelijk te bereiken. Het is gelegen langs de snelweg A58 (afslag Moergestel).

Op twee bedrijventerreinen zijn nog kavels beschikbaar en kunnen bedrijven zich vestigen. Dit zijn het bedrijvenpark Laarakkers in Oisterwijk en het bedrijventerrein Sonman in Moergestel. Echter is deze grond slechts beschikbaar voor lokale ondernemers en is er een beeldkwaliteitsplan opgesteld, om er voor te zorgen dat men de gewenste kwaliteit en uitstraling behoudt.

Glasvezel internet

Glasvezel internet is wellicht binnenkort beschikbaar op de bedrijventerreinen. De gemeente neemt deel aan een onderzoek naar de mogelijkheden van glasvezel internet op de bedrijventerreinen van de gemeente Oisterwijk. Glasvezel internet maakt het vestigingsklimaat van de terreinen beter op het gebied van datacommunicatie. De concurrentiekracht voor deze terreinen wordt hiermee versterkt.

Ondernemersloket

Het ondernemersloket van de gemeente Oisterwijk is het aanspreekpunt voor de ondernemer. Hier kunt u terecht voor vergunningen, regelingen en subsidies. Maar ook als u vragen heeft over het starten van een bedrijf aan huis of over ondernemersverenigingen, kunt u bij het ondernemersloket terecht.