intertoys oisterwijkInmiddels is Intertoys in Oisterwijk gestopt. Onderaan nog wat historische informatie over Intertoys Oisterwijk.

Maar er zijn nog wel andere speelgoed winkels in Oisterwijk

Overzicht speelgoed winkels Oisterwijk

BrickFever.nl

Speelgoedzaak waarop je kunt bouwen, vooral met Lego.
Pannenschuurplein 52
5061 WP OISTERWIJK
Meer info >> BrickFever

Novy van Wezel

Speelgoed winkel in het het warenhuis “Johan Heeft het”. Huishoudelijke Artikelen, Speelgoed, Hobby, Kantoor, Boeken, Kadomanden, Stomerij, Kansspellen en PostNL.
Rootven 10
5066 AW Moergestel
Meer info >> Johan Heeft Het

Bodo Wooden Toys

Kinderspeelgoed (oorspronkelijk van hout) onder de naam 123kinderwinkel.nl. Snelle levering, persoonlijk contact een een hoge klanttevredenheid van Disney & Nickelodeon, Kleding & Accessoires, Kinderkamer & Inrichting, Buiten & Onderweg, Feest & Speelgoed, Schoolspullen & servies.
Sprendlingenstraat 22
5061 KN Oisterwijk
Meer info >> Bodo Wooden Toys

Tweedus

Complete sets van tweedehands DUPLO in goede staat. Originele sets, zelf samengestelde sets en losse onderdelen. Verkocht zoals op de foto wordt weergegeven, met wekeleijks aangeveuld assortimentVonderhof 12
5066XZ Moergestel
Meer info >> Tweedus

Toemen Modelsport

Een van de grootste modelbouw / modelsportbedrijven van Nederland. Bestuurbare auto’s, helikopters, vliegtuigen, boten en drones.
Dorpsstraat 17
5061 HL Oisterwijk
Meer info >> Toemen Modelsport

Historische informatie Intertoys Oisterwijk

Intertoys Oisterwijk is een speelgoedwinkel, gelegen midden in het centrum van het dorp. De zaak is een waar paradijs voor kinderen. Aan de hand van hun ouders of verzorgers, kunnen zowel jongens als meisjes hun favoriete speelgoed uitzoeken.

Het aanbod varieert heel erg. Van videogames tot bordspelen en van autootjes tot barbiepoppen. De naam ‘Intertoys’ klinkt voor ieder kind in Nederland als muziek in de oren. Sinds 1979 heeft de winkelketen namelijk een goede reputatie opgebouwd in ons land.

Speelboek

De winkelketen heeft maar liefst 265 winkels. In België zijn er elf en in Duitsland 29. Intertoys geniet van veel bekendheid, maar heeft ook concurrentie, met name van ‘Bart Smit’. Eerstgenoemde winkel onderscheidt zich onder meer met het beroemde speelboek. Ieder jaar in september verschijnt er een 300 bladzijden tellend speelboek, voornamelijk met de Sinterklaas- en Kerstperiode op het oog. Dit boek is een soort heilig boek voor ieder klein kind. Voor de ouders is het ook handig, want zo kan hun kroost op deze manier cadeaus uitzoeken. Daarbij verzorgt Intertoys voor al haar winkels landelijke acties met bijbehorende reclamefolders.

Speelgoed

De winkel heeft enorm veel speelgoed in allerlei categorieën. Een greep uit het assortiment: buitenspeelgoed, voertuigen, educatief, figuren, spellen, poppen, puzzels, spelcomputers, knutselen, boeken, muziek, schoolspullen, snoep en batterijen.

Er is speelgoed in de winkel voor 0 tot 100 jarigen…. Denk aan gezelschapspellen, puzzels en games.

Voor baby’s en peuters heeft Intertoys speciaal speelgoed in de volgende categorieën: Kennis, motoriek, samenspel, creatief en constructie. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook knuffels en geluidsboekjes.

Klanten kunnen naar de winkel gaan, maar men kan ook via de site van Intertoys speelgoed bestellen. Speelgoed wordt dan aan huis bezorgd.

Openingstijden Intertoys Oisterwijk

 • Maandag: 13:00 tot 18:00 uur
 • Dinsdag: 09:00 tot 18:00 uur
 • Woensdag: 09:00 tot 18:00 uur
 • Donderdag: 09:00 tot 18:00 uur
 • Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur
 • Zondag: gesloten

Contact Intertoys Oisterwijk

 • Intertoys Oisterwijk
 • Dorpsstraat 26
 • 5061HL Oisterwijk
 • 013 2020005
 • Website
 • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *