coppelmans oisterwijkCoppelmans Oisterwijk is een tuincentrum in Oisterwijk. De grote en moderne accommodatie aan de Heukelomseweg 26 ligt in Heukelom, maar dit kleine dorpje maakt onderdeel uit van de gemeente Oisterwijk. Het tuincentrum wordt druk bezocht door inwoners uit de regio en is zeven dagen per week geopend. De vestiging van Coppelmans Oisterwijk maakt deel uit van de Coppelmans groep. Dit collectief bestaat al ruim 45 jaar en vormt een groep van 8 tuincentra in Zuidoost-Brabant, waar ruim 160 mensen werkzaam zijn.

Buitenassortiment van Coppelmans Oisterwijk

Voor elk jaargetijde heeft Coppelmans Oisterwijk speciale assortimenten. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.
Er zijn heel veel verschillende tuinplanten en gereedschappen voor het onderhoud van uw tuin. Voorbeelden van gereedschappen zijn: schoffels, scheppen en gieters.

Daarnaast beschikt Coppelmans over een ruim aanbod aan tuinmeubelen. Liefhebbers die in de zomer buiten willen koken, kunnen een kijkje nemen bij de vele types barbecues.

Voor dierenvrienden heeft het Oisterwijkse tuincentrum een assortiment aan vijverspullen en het onderhoud van vissen. Ook kan men er vogelvoer kopen.

Binnenassortiment van Coppelmans Oisterwijk

Om het gezellig in huis te maken, heeft Coppelmans Oisterwijk een groot aanbod in woonaccessoires, cadeauartikelen en kaarsen. Daarnaast hebben we een ruime sortering kuntstbloemen en –planten. Ook deze zijn onderverdeeld in categorieën.

Er bevinden zich in de kassen aan de Heukelomseweg veel kamerplanten en potten en vazen, bestemd voor deze kamerplanten. Aansluitende hierbij, hoort de afdeling plantenverzorging. Hier kunt u advies inwinnen van experts van Coppelmans. Daarnaast zijn er diverse snij- en zijdebloemen te koop.

Kerst bij Coppelmans Oisterwijk

Tijdens de kerstdagen is het altijd zeer sfeervol bij Coppelmans Oisterwijk. Er zijn altijd mooie kerstspullen, maar ook ‘sfeermakers voor huis en tuin’ zijn aanwezig. Coppelmans maakt er een echte show van. Wekenlang wordt er hard gewerkt om de juiste ambiance te creëren. Alle mogelijke artikelen die te maken hebben met sfeer in huis en de komende kerstdagen zijn er te vinden: decoraties voor in de boom, sfeervolle verlichting, kandelaars, kaarsen en veel meer. Coppelmans wordt in deze dagen altijd extra bezocht.

Openingstijden Coppelmans Oisterwijk

  • Maaandag: 09.30-18.00 uur
  • Dinsdag: 09.30-18.00 uur
  • Woensdag: 09.30-18.00 uur
  • Donderdag: 09.30-18.00 uur
  • Vrijdag: 09.30-21.00 uur
  • Zaterdag: 09.00-17.00 uur
  • Zondag: 12.00-17.00 uur

Contact Coppelmans Oisterwijk

Coppelmans Oisterwijk
Heukelomseweg 26
5059 AK Heukelom (gem. Oisterwijk)
Tel: 013 – 5332792
oisterwijk@coppelmans.nl
Website Coppelmans Oisterwijk

Geef een reactie