hema oisterwijkHema Oisterwijk bevindt zich midden in het centrum van het dorp. Het is een zeer populaire winkel bij dorpsbewoners en toeristen . Dit heeft te maken met de enorme diversiteit aan producten die de Hema verkoopt, maar ook zeker door het voordelige, knusse café in de winkel.

De Hema Oisterwijk is gelegen bij het kruispunt tussen de Lind en de Dorpsstraat. Het is naast een fijne retail zaak, ook een ontmoetingsplaats voor mensen. Men kan er op het gemak een kopje koffie drinken en een broodje eten.

Over de Hema Oisterwijk

Het leven hoeft echt niet duur te zijn bij Hema. Men kan namelijk bij de Hema Oisterwijk leuke en makkelijke kleren kopen voor het dagelijks leven. Daarbij heeft het een eigen bijzondere vormgeving die eenieder goed staat.

Met een eigenwijze winkelinrichting en divers assortiment, staan de medewerkers van de Hema altijd voor u klaar. Zij zijn trots, betrokken en hebben hart voor Hema Oisterwijk. Daarom is Hema uniek en maakt het ‘Echt Hema’. De openingstijden van de Hema vindt u op de winkelpagina van de Hema Oisterwijk hieronder.

Contact Hema Oisterwijk

 • Hema Oisterwijk
 • De Lind 3-5
 • 5061 HS Oisterwijk
 • (013) 528 88 55

Openingstijden Hema Oisterwijk

 • Maandag: 09.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
 • Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
 • Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
 • Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
 • Zondag: Alleen geopend op koopzondagen

Ontmoetingsplek voor Oisterwijkers

Ontbijten bij de Hema is iets wat zeer populair is, vooral bij ouderen. De vestiging in Oisterwijk vormt geen uitzondering. Clubjes bejaarden genieten in het knusse cafétje dagelijks van een goedkoop ontbijt en een bakje koffie. Voor maar 1 euro heb je al een broodje, croissantje en een bakje koffie. Vanachter de glazen ramen, hebben zij een mooi uitzicht op het Oisterwijkse winkelend publiek.

Bij Hema Oisterwijk vindt dus veel sociale cohesie plaats. Het pand ligt op tien minuten loopafstand van woonzorgcentrum De Vloet, een plek waar veel bejaarden wonen. In de middag kun je bij de Hema lekkere en goedkope gebakjes eten.

Het verhaal van de Hema

Hema is begonnen in de jaren 20 van de vorige eeuw. Tijdens de economische recessie dachten een aantal mensen dat een formule als Hema, perfect in Nederland zou passen. Mensen met een kleine beurs, kwalitatief hoogwaardig en alledaagse kleding aanbieden. Dit is uiteindelijk zo’n succes geworden, dat Hema een begrip is in Nederland, maar inmiddels ook in het buitenland.

De Hema gelooft in haar eigen ontwerpen en het plezier in kleine dingen. Daarom is ieder artikel typisch Hema en heeft alles een fris, eigentijds, nuchter en gebruiksvriendelijk karakter. Zelfs de meest gebruikelijke dingen in het dagelijks leven kunnen mooi zijn. Hema heeft het bewezen.

Het assortiment van de Hema

De Hema is een zeer gevarieerde winkel. Van kleding tot badhanddoeken en van schriften tot wasmanden: de winkel heeft enorm veel te bieden.  Ook huis- en tuinartikelen of etenswaren kan men aanschaffen bij Hema- Oisterwijk, slechts een van de vele vestegingen van het warenhuis, die ook winkels heeft in onder meer België, Luxemburg en Frankrijk.

Hema Oisterwijk doet er alles aan om de hun klanten van verschillende gemakken ter voorzien en biedt hen originele opties aan, zoals: Een foto snelservice, gebakservice, en een geldautomaat. Een product wat altijd verbonden wordt aan de Hema, is uiteraard de Rookworst. De reclameslogan ‘Lekkere worst van de Hema’ is bekend in heel Nederland.

Om het u als consument nog makkelijker te maken, kiest Hema Oisterwijk altijd voor de beste basisartikelen en worden deze uitvoerig getest, alvorens ze in de winkel komen. Hierdoor blijft Hema u altijd verassen met eigentijdse, leuke artikelen voor een zeer scherpe prijs. Bevalt een Hema product u niet, dan krijgt u altijd uw geld terug zonder enige discussie.

Geef een reactie