mignon juwelierMignon Juwelier is een populaire juwelierszaak in Oisterwijk. Het is gelegen aan de Lind in het centrum van Oisterwijk. In een schitterende winkel met een sfeervolle ambiance, brengt Mignon Juwelier, exclusieve, doch betaalbare sieraden aan de man. Door middel van veel bekende merken, rustige winkelindeling en gezellige medewerkers zult u zich thuis voelen in de winkel.

Mignon Juwelier voor al uw sieraden

Mignon Juwelier heeft een groot assortiment mooie en kwalitatieve sieraden. Denk bijvoorbeeld aan:

Kettingen

Er zijn verschillende merken Kettingen beschikbaar voor dames en heren. De belangrijkste merken van deze tijd zijn beschikbaar bij Mignon Juwelier. De laatste trends op het gebied van kettingen zijn altijd hier verkrijgbaar. Kom gerust eens een kijkje nemen in de winkel of kijk eens rond op onze webshop naar de laatste modetrends op het gebied van sieraden.

Armbanden

Voor dames en heren heeft Mignon Juwelier een heel arsenaal aan Armbanden beschikbaar. De meest trendy merken zijn opgenomen in het assortiment en deze zijn nog betaalbaar ook. Kijk daarom eens rond in onze winkel of neem eens een kijkje in onze webshop en laat jezelf inspireren.

Oorbellen

De oorbellen uit ons assortiment zijn er voor zowel dames als heren. de meest uiteenlopende merken zijn bij Mignon Juwelier beschikbaar. Bent u van de compacte oorbellen of wilt u juist wilt u grote robuuste oorbellen? Ze zijn te bezichtigen in onze winkel en in onze webshop.

Ringen

Wilt u gaan trouwen? Of wilt u uw vriend of vriendin een ring geven? Bij Mignon Juwelier zijn diverse ringen uit verschillende prijsklasse’s beschikbaar. Een gouden ring of een zilveren ring? Maak bij ons de keuze en laat u inspireren.

Horloges

De meest exclusieve horloges zijn bij Mignon Juwelier beschikbaar. Kom eens bij ons een kijkje nemen en laat u inspireren en overtuigen door onze gezellige medewerkers. U zult als een blije klant de winkel verlaten.

Gegevens Mignon Juwlier

Mignon Juwelier & Stijl in Trend
Dorpsstraat 15
5061 HH Oisterwijk
Tel: 013 – 5213106
Email: info@mignonjuwelier.nl
Webshop: shop.mignonjuwelier.nl/
KVK nr: 18043256

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag: 09.00-18.00
Woensdag: 09.00-18.00
Donderdag: 09.00-18.00
Vrijdag: 09.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00
Zondag: Op koopzondag van 12.00-17.00

Geef een reactie