lidl oisterwijkLidl Oisterwijk is een supermarkt gelegen aan de rand van het centrum van Oisterwijk. Het adres is Almystraat 2, 5061 PA Oisterwijk. De Lidl is een van de verschillende supermarkten in Oisterwijk. Naast deze supermarkt, zijn ook de Albert Hein, de EMTE, Jumbo (3 filialen) en de Nettorama aanwezig in het dorp.

De Lidl staat vooral bekend vanwege zijn lage prijzen en bestaat al meer dan 25 jaar in Nederland. Men stond eerst te boek als Euroshopper, maar is gaandeweg meer een Value-for-Money concept geworden. Getuigende ook de prijzen voor de beste groente- en fruitafdeling in 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014.

Parkeergelegenheid Lidl Oisterwijk

Op deze locatie is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de betaalde parkeerplaats (eerste half uur gratis) kunnen klanten gemakkelijk het dorpscentrum inwandelen. Daarnaast kan men vanaf deze plaats door een snelle verbindingsweg gemakkelijk naar Moergestel of Tilburg rijden.

Beste groente- en fruitafdeling

De Duitse supermarktketen Lild is voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot supermarkt met de beste groente- en fruit afdeling van Nederland. Dat is erg knap, aangezien het feit dat de artikelen in de supermarkt vrij goedkoop zijn. De Lidl verkoopt niet alleen maar etenswaren en dranken, maar ook kleding en verschillende attributen. Het aanbod kan variëren van vishengels tot kampeertentjes en vliegers. Op hun site worden klanten op de hoogte gehouden van actuele aanbiedingen in de filialen.

Contact Lidl Oisterwijk:

Lidl Oisterwijk
Almystraat 2
5061 PA Oisterwijk
Telefoonnummer: 020 7095039
Meer info >> Lidl Oisterwijk

Geef een reactie