the solution shopThe Solution Shop is een webshop voor de Grafische Industrie en is gelegen aan de Nedervonder in Oisterwijk. Het is de plek voor meer dan 30.000 oplossingen voor drukkerijen en de grafische industrie.

Het bedrijf staat bekend om de korte levertijden die mogelijk gemaakt worden doordat alle producten uit de webwinkel op voorraad liggen en er ordergericht ingekocht kan worden. Tel daar de scherpe prijzen en het ruime assortiment bij op en de u zult begrijpen waarom veel bedrijven voor The Solution Shop kiezen.

>> Bezoek de webwinkel van The Solution Shop <<

Assortiment van The Solution Shop

Het assortiment van The Solution Shop bestaat uit een aantal categorieën, namelijk:

Het assortiment bestaat vooral uit producten voor de Grafische Industrie, denk hierbij aan busschroeven, magneten of ringbandmechanieken. Deze producten kunnen u uitstekend helpen bij het houden van een presentatie, een beurs en diverse projecten.

Beschikbaar in diverse talen

De webwinkel van The Solution Shop groeit erg snel en richt zich met name ook op de internationale markt. Uiteindelijk wil de webshop in 27 talen beschikbaar zijn en met name de gehele Europese markt bedienen. Dit maakt het voor de Europeanen makkelijk om in hun eigen taal de producten te bestellen.

pand van the solution shop

Het pand van The Solution Shop

CO2 neutraal ondernemen

Bij groei hoort ook maatschappelijke verantwoordelijkheid. The Solution Shop probeert zoveel mogelijk CO2 neutraal te verwerken. Denk daarbij aan zorgvuldig recyclen, het gebruiken van grondwater en milieuvriendelijkeenergieopwekking. Zo probeert men CO2 neutraal te ondernemen en niet alleen een duurzame band met u op tebouwen, maar ook met onze directe omgeving.

Social Media kanalen

volg the solution shop
volg the solution shopvolg the solution shopvolg the solution shopvolg the solution shop


Contactgegevens

The Solution Shop
De Nedervonder 7
5061 JP Oisterwijk
The Netherlands

sales@thesolutionshop.nl

T (0031)-(0)13 – 7113731
F (0031)-(0)13 – 7113732

Kantoor telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m Vrijdag: Van 8:30 tot 17:00

Geef een reactie