roomer oisterwijk

De voorgevel van Roomer Oisterwijk

Roomer Oisterwijk is een “Denim and Chique Fashion Bazaar” in Oisterwijk. De internationaal bekende modewinkel is gelegen in het hart van Oisterwijk aan de Lind. Het is niet zo maar een modezaak, het is meer dan dat. Roomer prikkelt, daagt uit en zorgt voor een unieke winkelbeleving met de nieuwste trends op het gebied van internationale mode, gadgets en lifestyle.

Roomer Oisterwijk – Meer dan 80 topmerken

Als klant kun je je eigen stijl creëren en kiezen uit meer dan 80 topmerken. Onze missie is om jouw je eigen authenticiteit te geven. Daarom zijn bij ons alle grote labels, de laatste trends en hippe merken uit binnen- en buitenland beschikbaar. Vind je bij ons niet wat je zoekt? Dan bestellen we het voor je. Past het niet goed? Dan maken we het voor je op maat.

Roomer Oisterwijk – Fashion

Bij Roomer raak je geïnspireerd en wordt je verrast. Het is nooit hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat men comfortabel kan shoppen, nieuwe dingen kan ervaren en regelmatig binnen kan stappen om inspiratie op te doen. U kunt bij ons snuffelen tussen de laatste gadgets, de bijzondere collectie boeken bekijken en ons vragen om advies. Dat is waar wij voor staan.

Roomer Oisterwijk – VIP

Bij Roomer hebben we een eigen bar in het Roomer Café. Als VIP kun je ons een lekker drankje in laten schenken en is het mogelijk om zelfs buiten de reguliere openingstijden Roomer te komen ervaren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact

De Lind 37
5061 HT Oisterwijk
info@roomerfashion.nl
https://roomerfashion.nl/

Roomer heeft private parkeerplaats voor haar gasten.

Geef een reactie