Dierenarts Oisterwijk

De dierenarts in Oisterwijk

Dierenarts Oisterwijk is een term die in Oisterwijk bij iedereen wel een belletje doet rinkelen. Veel Oisterwijkers kennen het “Dierengeneeskundig Centrum Oisterwijk (afgekort: DCO)” wel. Maar dit is niet de enige dierenkliniek in Oisterwijk.

Dierenarts Oisterwijk – DCO

Het Dierengeneeskundig Centrum Oisterwijk is een moderne dierenartspraktijk waar het zorg en welzijn van dieren hoog in het vaandel staat. Daarnaast mag de klanttevredenheid uiteraard niet ontbreken. Met 12 dierenartsen en 11 assistenten werkt men vanuit 4 locaties aan de missie om voor ieder dier een eigen arts te krijgen. Ook op het gebied van paarden, runderen en varkens zijn er artsen aanwezig.

Molenbaan 7a
5063 PA Oisterwijk
Telefoon: 013-5283535
e-mail: info@dierenartsenoisterwijk.nl

Spoedgevallen
Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken via: 013-5283535

Via een keuzemenu krijgt u een assistente of de dienstdoende dierenarts aan de lijn.

Telefonisch spreekuur
Iedere werkdag tussen 8.30 en 9.00 uur is er een telefonische spreekuur. Onze dierenartsen zijn dan bereikbaar voor overleg over patiënten. 013-5283535

Dierenarts Oisterwijk – Veterinaire Specialisten Oisterwijk

De Veterinaire Specialisten Oisterwijk is onderdeel van de diverse verwijscentra voor specialistische diergeneeskunde in Nederland. Sinds 1989 is men gevestigd in het centrum van Oisterwijk. Sinds de oprichting in 1989 zijn wij gevestigd in het centrum van Oisterwijk, Noord-Brabant.

Veterinaire Specialisten Oisterwijk

Boxtelsebaan 6
5061VD OISTERWIJK
Telefoon: 013-5285900
Fax: 013-5284919

Dierenarts Oisterwijk – Dierenkliniek ’t Spoor

Sinds 17 september 2012 heeft dierenkliniek ’t Spoor in Oisterwijk haar deuren geopend. Vanaf heden staat men elke dag klaar voor u en uw huisdier.

Heeft u vragen, wilt u even kennismaken, is het tijd voor de jaarlijkse vaccinatie van uw huisdier of heeft uw huisdier medische hulp nodig?

Kom gerust langs of maak een afspraak.

Dierenkliniek ‘t Spoor
Joannes Lenartzstraat 29
5061 HP Oisterwijk
013-590 22 28
info@dierenkliniektspoor.nl

Informatie over uw hond?

Er is altijd iets nieuws te ontdekken als het gaat om onze geliefde honden! Van leren over hondenrassen, hondenvachten, hondengedrag, hoe je een hond het beste kunt verzorgen en trainen, en meer, de hoeveelheid beschikbare informatie is enorm.

Of u nu net een hond in huis hebt genomen, voor uw plezier wat meer wilt weten over honden of hulp nodig hebt bij de juiste verzorging van uw hond, onderzoek kan enorm nuttig zijn. Deze informatie over honden op de site van HondOp1.

Natuurlijk weten we allemaal dat tijd doorbrengen met die pups zijn eigen beloningen heeft.

Geef een reactie