jay dee international

Jay Dee International

Jay Dee International is een groothandel in Oisterwijk voor de staalboeken-, grafische- en kunststofverwerkende industrie. Het bedrijf is gevestigd aan de Nedervonder 7 op het bedrijventerrein Laarakkers.

Het verhaal achter Jay Dee International

Jay Dee International zorgt ervoor dat u altijd een goede kwaliteit producten krijgt voor een scherpe prijs. En bovenal, een snelle levertijd. Dit komt omdat Jay Dee de fabricage van haar product in eigen hand heeft en men een grote opslagruimte heeft. Daardoor kan het een zeer breed assortiment voeren. De medewerkers van Jay Dee International hebben een passie voor een goed product en bieden u graag een complete service aan.

Het assortiment van Jay Dee International

Jay Dee International biedt zoals gezegd een breed scala aan producten. Deze vallen in de categorieën:

presentatie materialenPresentatie materialen

Presentatie materialen zijn artikelen die gemaakt zijn om producten te presenteren op beurzen of bij een klant. Met deze artikelen kan men een presentatie koffer meenemen en verschillende producten ophangen. Meer over » presentatie materialen

grafische afwerkingenGrafische afwerkingen

Grafische afwerkingen zijn artikelen die gemaakt zijn om producten te kunnen afwerken, bevestigen, bundelen of sluiten. Dit kunnen boekhoeken zijn, sluitingen van een presentatiekoffer of CD bevestigingen. Lees meer over » grafische afwerkingen

bevestigingsmaterialenBevestigingsartikelen

Bevestigingsartikelen zijn gemaakt om producten als presentatie materialen en grafische afwerkingen te bevestigen. Maar ook om artikelen te bundelen of vast te zetten. Zoals bijvoorbeeld uw waaiers. Lees meer over » bevestigingsartikelen

prodcuten op maatProducten op maat

Wanneer u bijzondere wensen heeft of een artikel niet ziet staan op de website, kunt u contact opnemen met Jay Dee International. Zij hebben de mogelijkheid om producten op maat voor u te laten maken. Lees hier meer over » producten op maat

CO² neutraal ondernemen in Oisterwijk

gebouw jay dee international

Pand Jay Dee International

Jay Dee International probeert zo groen mogelijk te ondernemen. Men werkt structureel al jaren om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Het zit structureel verankerd in de bedrijfsvoering om de nabije omgeving beter te maken. Zuinig zijn op wat men heeft en alles zo efficiënt en duurzaam te laten verlopen.

in 2010 is men begonnen met een basis om het pand zo CO² neutraal mogelijk te maken. Er is veel aandacht besteed aan het reduceren van het energieverbruik door gebruik te maken van onder andere: LED-verlichting, goede isolatie en automatische sturing. In combinatie met het gebruik van zonnecollectoren, zonnepanelen en een warmtepomp voor koeling en verwarming, is het energieverbruik van het pand gereduceerd tot bijna nul.

Daarnaast is er veel kennis opgedaan met afvalscheiding. Al het afval is in kaart gebracht en wordt zorgvuldig gescheiden. Het karton en folie wordt geperst en de andere afvalstromen worden verzameld (zoals hout, metaal en WEEE). Alle materialen worden vervoerd naar gespecialiseerde afvalbedrijven.

Ook in de toekomst zal Jay Dee International zich blijven ontwikkelen in het optimaliseren van processen door deze efficiënter en minder milieubelastend te maken. Duurzaamheid zal daarin een zeer belangrijke rol spelen.

Contact Jay Dee International

Jay Dee International
De Nedervonder 7
5061 JP Oisterwijk
The Netherlands
T: +31 (0)13 5288427
Website van Jay Dee International

Filmpje over Jay Dee:

Geef een reactie