adt oisterwijk logo

ADT Oisterwijk

ADT Oisterwijk, oftewel: American Dental Trading B.V., is een tandartsendepot dat haar producten en diensten aanbiedt aan tandheelkundige professionals in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf is niet het enige bedrijf in Oisterwijk die zich op deze markt richt. Basiq Dental is namelijk een ander enorm bedrijf dat zich richt op dezelfde markt. In Oisterwijk zijn er dus twee enorme concurrerende groothandels in tandheelkundige producten.

pand adt oisterwijk

Het pand van ADT Oisterwijk

Assortiment ADT Oisterwijk

Door een continue uitbouw van het assortiment, de goede klantgerichtheid en scherpe prijsstelling, is ADT een van de markleiders in de Benelux in tandheelkundige producten. Het bedrijf beschikt over een eigen koeriersdienst in Nederland, die producten-indien besteld voor 18 uur- de volgende dag al aanlevert bij klanten. Bestellingen kunnen per telefoon, schriftelijk, per fax  maar ook online via de site geplaatst worden.

contact adt

Klantenservice ADT

Klanten over ADT Oisterwijk

Klanten van ADT zijn erg tevreden over de prijsstelling van het enorm grote bedrijf. Zo hanteert de groothandel in tandheelkundeproducten zogenoemde ‘PriceWatch’ artikelen. Voor deze artikelen geldt dat deze bijzonder laag zijn geprijsd. Vaste klanten kunnen ook een aardige korting op producten opbouwen.

cursus adt

Cursussen bij ADT

Cursussen bij ADT Oisterwijk

In samenwerking met diverse fabrikanten organiseert ADT op regelmatige basis cursussen, lezingen, productinformatiebijeenkomsten en workshops. In het moderne ingerichte pand aan de Laarakkerweg 5 in Oisterwijk, voorzien van geavanceerde technische mogelijkheden, kunnen maximaal 70 personen op comfortabele wijze kennis nemen van nieuwe technieken, materialen en/of werkwijzen.

millingcenter adt

Millingcenter ADT

Millingcenter ADT Oisterwijk

ADT Milling Center hoort ook bij ADT en zit ook gevestigd in het pand in Oisterwijk. Sinds begin 2005 kan men bij het centrum Lava zirkoniumoxide onderstructuren voor kronen en bruggen laten frezen. Het is een bedrijf dat beschikt over een team van 6 specialisten die behoren tot de top op het gebied van tandtechnische techniek en dat heeft geïnvesteerd in de allernieuwste apparatuur om deze kronen en bruggen te produceren. In augustus 2010 heeft het ADT Milling Center een tweede volledig gerobottiseerde freesmachine voor de productie van PoloTec® producten in gebruik genomen.

Contactgegevens ADT Oisterwijk

Laarakkerweg 5
Oisterwijk
013 528 8055
Website » American Dental Trading Oisterwijk

Geef een reactie