Modedag Oisterwijk

Modedag in Oisterwijk

Modedag Oisterwijk is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement, waarin professionele modellen die de nieuwste modetrends aan u presenteren. Het centrum van Oisterwijk staat dan de hele dag in het teken van de nieuwste mode en de winkels zijn vaak op Modedag Oisterwijk geopend.

Modezaken op Modedag Oisterwijk 2022

De modedag van 2022 wordt dit jaar gehouden op zondag 11 september. Een groot aantal modezaken presenteren de nieuwste najaarscollecties en wintermode voor dames, heren en kinderen. Niet alleen bovenkleding, maar ook de nieuwste trends op het gebied van nachtkleding, lingerie, schoenen en sportkleding worden geshowd. Naast modezaken nemen ook modegerelateerde zaken aan de modeshows deel; denk hierbij aan schoenen, tassen, sierraden, design, meubeltjes en brillen. De modedag vindt plaats van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Podia in het centrum

Tijdens de modedag in Oisterwijk, zijn er diverse podia opgesteld in het centrum van Oisterwijk. Er zijn kleinere podia aanwezig en er is 1 grote catwalk opgesteld midden in het centrum. De gehele middag vinden er modeshows plaats en met 20 deelnemende zaken worden de nieuwste collecties getoond. De organisatie van de modedag is is in handen van Centrummanagement.

Horeca

Naast de modedag zelf zorgen de omliggende horecabedrijven voor een voortreffelijke gastvrijheid.