De Vereniging van Oisterwijkse Spelers verzorgt ieder jaar aan het begin van de zomer met veel plezier, inzet en enthousiasme een compleet muziektheater in het Natuurtheater Oisterwijk. Ruim 70 spelers, leden en vrijwilligers werken hieraan mee.

Een artistiek- en productieteam, acteurs, muzikanten, decorbouwers, bestuur en nog tal van andere betrokkenen laten zien wat Oisterwijk op het gebied van toneel zang en dans te bieden heeft.

Petticoat Musical

Vos speel de Musical Petticoat

Petticoat in Oisterwijk

De Vereniging van Oisterwijkse Spelers brengt ook dit jaar weer een prachtige musical naar Oisterwijk. Na een tour door het land en een goed bekeken serie op televisie, komt Petticoat deze zomer naar het sfeervolle natuurtheater.

Het verhaal

Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afkeurt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit Groningen dat graag droomt over een toekomst in de muziek, maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ’tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

De voorstelling wordt opgevoerd onder leiding van Arjan van Twisk (regie), Dave Hanhart (muziek) en Ron van Riel (arrangementen).

Speeldata

Avondvoorstellingen: 21, 22, 28, 29 juni en 5, 6 juli
Aanvang 20:00 uur.

Middagvoorstellingen: 23, 30 juni
Aanvang 14:30 uur.

Entree:

€ 16,50 per persoon

Verkooppunten:

Via de website van de V.O.S. http://www.vos-oisterwijk.nl/

Tabaksspeciaalzaak Paijmans, Dorpsstraat 31 te Oisterwijk

Kassa Natuurtheater (op de dagen van de voorstelling)

Facebook: VOS-Oisterwijk

Website link: http://www.vos-oisterwijk.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *