Vereniging van Oisterwijkse Spelers presenteert: Oliver!

Oliver! speelt zich af in het grauwe 19de-eeuwse Londen. De negenjarige OliverTwist woont in een somber weeshuis, waar de tirannieke Mr. Bumble de scepter zwaait. Op een dag beslist Oliver om meer pap te vragen aan Mr. Bumble… Die wordt woedend om zoveel brutaliteit en besluit Oliver als werkkracht te verkopen aan de begrafenisondernemer Mr. Sowerberry. Oliver komt terecht in de donkere wereld van doodskisten, kransen en lijken. Niet meteen de vrolijkste omgeving… Na een ruzie met de familie Sowerberry weet Oliver te ontsnappen en begint hij aan een lange en eenzame tocht door de straten van Londen.

Terwijl hij door Londen doolt, ontmoet hij “The Artful Dodger“, een welbespraakte jongen van zijn leeftijd. Hij overtuigt Oliver om mee te komen naar het “hol van Fagin“. Fagin is een zonderling die kinderen van de Londense straten plukt en hen opleidt tot professionele zakkenrollers. De kinderen bezorgen Fagin de buit in ruil voor onderdak in zijn dievenhol onder de grond: de riolen. Al snel wordt Oliver ingeleid in het boevenwereldje en wordt de “gang” zijn thuis.

De V.O.S. ( Vereniging van Oisterwijkse Spelers ) is een toneel / musical vereniging die, met een grotendeels vaste cast van amateurspelers, jaarlijks een professionele voorstelling neerzet in het Natuurtheater van Oisterwijk. In 1965 als Stichting Verenigde Oisterwijkse Spelers begonnen, draagt de V.O.S. al meer dan 55 jaar bij aan het verenigingsleven van Oisterwijk en biedt het een podium aan amateurspelers die met passie, zang, spel en dans combineren.

In 2019 heeft de vereniging een Amateur Musical Award gewonnen in de categorie Beste Musical Comedy voor de productie Petticoat.

Avondvoorstellingen: 1, 2, 8, 9 juli 2022
Aanvang: 20:15 uur

Middagvoorstellingen: 3 en 10 juli 2022
Aanvang: 14:15 uur

Locatie: Natuurtheater Oisterwijk

Voor tickets en prijzen verwijzen wij u graag naar onze website: http://www.vos-oisterwijk.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *