Mansion Bos en Ven

Bos en Ven is gestopt als Hotel. Het voormalig en monumentaal Grand Luxe hotel  is inmiddels het “Mansion Bos & Ven” geworden en biedt 14 royale appartementen. Exclusief wonen met wooncomfort.

Historie Hotel Bos en Ven

Bos en Ven Oisterwijk is een schitterend gelegen hotel aan de rand van de bossen en gesitueerd naast het Klompven. Het hotel heeft een roemrijk verleden met veel bekende gasten en dateert uit het jaar 1919.

Bos en Ven Oisterwijk

Bos en Ven Oisterwijk

Overnachten in Stijl

Van begin af aan was Hotel Bos en Ven Oisterwijk al populair bij welvarende families en mensen van stand. Een vaan de belangrijkste gasten die het hotel gekend heeft was ongetwijfeld Koningin Emma, die in de jaren 30 in Oisterwijk verbleef. Daarnaast fungeerde het hotel als vakantieverblijf voor het personeel van de Nederlandse Bank.

Herleefde energie hotel Bos en Ven Oisterwijk

Dhr. Henk Verhoeven zorgde ervoor in 1992 dat hotel Bos en Ven Oisterwijk in volle glorie herleefde en gaf het hotel een nieuw elan. Het hotel was 80 jaar na dato weer als vanouds en heeft zijn allure terug. Het is uitstekend geschikt voor feesten, partijen, meetings en heeft een uitstekend restaurant.

Daarnaast beschikt het hotel over 40 hotelkamers en -suites met de classificatie Grand Luxe. Met uitzicht op de rustieke en natuurrijke omgeving zal een overnachting, weekend of culinair arrangement bij Hotel Bos en Ven Oisterwijk u beslist bevallen.

Boek direct

Geef een reactie