Inmiddels is Piet Plezier in Oisterwijk gestopt. Hieronder nog wat historische informatie over Piet Plezier Oisterwijk.

Piet Plezier Oisterwijk heet u van harte welkom in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Aan de Oirschotsebaan 6 in Oisterwijk vind u onze accomodatie. Naast ons terrein bevind zich een groot (gratis) parkeerterrein.

Piet plezier Oisterwijk – een dagje weg

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest? Of wil je gezellig en actief bezig zijn met je vrienden? Bij Piet Plezier Oisterwijk ben je aan het juiste adres! Wij bieden in samenwerking met Oisterwijk Adventures een geschikt aanbod voor iedereen.

Meermansfietsen

Op de meermansfietsen ga je op ontdekking door de Oisterwijkse bossen en langs de mooie vennen. Je krijgt van ons een mooie routebeschrijving mee! Wil je wat extra uitdaging? Kies dan voor de fotozoektocht of de puzzelrit! Vanaf 8 personen is dit al mogelijk (tot 100 personen).

Minigolfbaan

Nieuw is de schitterend aangelegde 18 holes Adventure Minigolfbaan. Uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen. Adventure Golf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong tot oud.

Snookergolf

Naast de Adventure Minigolf kun je ook kiezen voor Snookergolf. Vergelijkbaar met minigolf maar dan op tafelniveau met een keu en verschillende balletjes en hindernissen. Weer eens wat anders en gegarandeerd plezier!

Actief

Actief zijn maakt hongerig! Oisterwijk Adventures biedt heerlijke culinaire mogelijkheden om uw dag te beginnen, even te onderbreken of gezellig af te sluiten.

Kijk snel op onze uitgebreide website.
U bent van harte welkom! Tot kijk bij Piet Plezier Oisterwijk

Geef een reactie