de swaen oisterwijk

De Swaen in Oisterwijk, befaamd en beroemd door Cas Spijkers

De Swaen Oisterwijk is een restaurant en bistro op de Lind 47 in Oisterwijk. Deze straat vormt het hart van het dorp en bruist van de winkels en horecagelegenheden. De Swaen ligt precies in het midden van de Lind en mede door deze prachtige locatie is het restaurant, dat in het verleden ook een roemrucht hotel was, zeer populair bij lokale inwoners en toeristen.

Restaurant de Swaen Oisterwijk

Het restaurant kenmerkt zich door een grote culinaire diversiteit op het gebied van vlees- en visgerechten. Zo heeft de visliefhebber bij voor- en hoofdgerechten de keuze uit onder meer garnalen, tonijn, zalm in combinatie met verse groentes. Het gerecht: Salade met gebakken gamba’s, coquille, gerookte zalm en krabsalade behoort volgens de menukaart tot een van de ‘klassiekers’. Vleesliefhebbers hebben de keuze uit onder andere eendenlever, gebakken kalfsentrecote en een proeverij van lam met asperges. Het gerecht: Rundertartaar met cornichons, kappertjes, friet en salade is een ‘klassieker’ op dat gebied. De gehele menukaart valt te bewonderen op de website van De Swaen.

Ambiance bij de Swaen Oisterwijk

Qua locatie ligt De Swaen op de Lind op een van de mooiste locaties van Oisterwijk. Vanaf het terras hebben gasten perfect zicht op het winkelend publiek in de beroemdste en gezelligste straat van het dorp. Zeker in de zomermaanden is het goed toeven op het terras. Maar ook binnen in het restaurant zit je als gast prima. Vanwege de moderne decoratie door het gebruik van warme kleuren, zorgen voor een prima ambiance.

Besloten feesten bij de Swaen Oisterwijk

Bij De Swaen zijn mensen ook aan het juiste adres voor culinaire ontmoetingen, zowel privé als zakelijk. Een diner, een walking diner een receptie of een spetterend feest behoort allemaal tot de mogelijkheden bij De Swaen.
Het restaurant is zeven dagen per week geopend vanaf 11.30 uur.


Contact de Swaen Oisterwijk

De Swaen
De Lind 47
5061 HT Oisterwijk
T: 013 523 09 40
Bekijk hier de website van de Swaen Oisterwijk

Geef een reactie