deksels oisterwijkDeksels Oisterwijk is de bekendste tapasrestaurant in Oisterwijk. Het knusse restaurantje in het monumentale oude VVV-huisje ligt in het hart van de Lind, de hoofdstraat van het dorp. Vanaf het terras heb je perfect zicht op het winkelend publiek in het dorp. Qua locatie ligt Deksels dus ideaal en dat is niet het enige pluspunt van het restaurant. Je kunt er overheerlijke Spaanse tapas eten, maar ook lekker lunchen. Uiteraard kun je op het mooie terras ook een drankje komen drinken. Elke dag is Deksels geopend van 10:00 tot 02:00 uur.

Lunchkaart Deksels Oisterwijk

Voor een lunch hebben gasten de keuze uit diverse broodjes, soepen, salades, tosti’s, wraps en hapa’s. De clubsandwich, de Iberico burger en de Rundercarpaccio zij voorbeelden van luxe broodjes. Het soepassortiment bestaat uit tomaten, knoflook- en vissoep.

Hapa’s zijn warme hapjes zoals Nacho’s, die geserveerde worden met gehakt en kaas.

Tapas bij Deksels Oisterwijk

In de avonduren serveert Deksels overheerlijke tapas. Hierin bestaat onderscheidt tussen veel verschillende vis, vlees en vegetarische tapas. Daarnaast serveerst Deksels broodsoorten en Hapa’s. Populair is een tapas verrassingsmenu. De chefkok stelt dan zelf een mooi diner samen voor een tafel of gezelschap. Gasten kunnen een driegangen of viergangenmenu bestellen. Op de kaart staan ook diverse salades. Als dessert kan men kiezen uit vijf verse gerechten.
Al het eten wordt vers bereid vanuit een open keuken.

Contact Deksels Oisterwijk

De Lind 57
5061 HT Oisterwijk
013 52 127 88
info@dekselsoisterwijk.nl
Website Deksels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *