van mossel oisterwijkvan Mossel Oisterwijk Outdoor is een autodealer, gelegen aan de Bedrijfsweg 17 in Oisterwijk. De vestiging maakt deel uit van de Van Mossel Groep, de grootste SUV dealer van Nederland met acht vestigingen in het zuiden van ons land. De organisatie staat bekend om zijn gevarieerde collectie automerken. Met onder andere Audi en Volkswagen

van Mossel Oisterwijk – Merken

Autobedrijf Van Mossel Oisterwijk heeft enorm veel occasions te koop staan van verschillende automerken in hun showroom aan de Bedrijfsweg. Van Mossel heeft auto’s staan van het merk Audi, BMW, Chevrolet, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Website van Mossel Oisterwijk

Op de website van autobedrijf Van Mossel Outdoor kunnen bezoekers door middel van zoektermen exact tot in detail hun perfecte auto uitzoeken. Zo kan er geselecteerd worden op onder meer het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en de prijs van de auto. Op de website van Van Mossel Outdoor staan ook regelmatig aanbiedingen. Elke week worden er daarnaast verschillende auto’s in de aanbieding gedaan.

Bij de vestiging kunnen mensen daarnaast ook terecht voor een APK-keuring voor hun auto. Ook biedt Van Mossel Outdoor diensten aan voor hulp bij het financieren en verzekeren van auto’s.

Openingstijden van Mossel Oisterwijk

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is de showroom geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is de deze zelfs open van 9.00 tot 20.00 uur open. Op zaterdag kunnen belangstellenden langskomen van 9.00 tot 17.00 uur.

De werkplaats is op doordeweekse dagen open van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van van 8.00 tot 13.00 uur.

Contact van Mossel Oisterwijk

Volkswagen van Mossel Oisterwijk
Bedrijfsweg 17
5061 JX Oisterwijk
Telefoon:013 528 3226

Geef een reactie