lieve lenteLieve Lente is een gezellig eetcafé in Oisterwijk met een klassiek Engels interieur. Het is gelegen op de Lind, midden in het sfeervolle en winkelrijke centrum van Oisterwijk. Het eethuis geniet van veel bekendheid in Oisterwijk en omstreken.

Het restaurant opende in 2000 haar deuren en heeft toen razendsnel bekendheid verworven in de Oisterwijkse horecawereld. Het hele jaar is het eethuis zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot ’s morgens 02.00 uur.

Eten bij Lieve Lente

In de ochtend kan men er koffie met gebak komen nuttigen, in de middag hebben de gasten de keuze uit een gevarieerde lunchkaart met hierop broodjes, uitsmijters, salades en uitsmijters. Tot 21.30 uur in de avond is de keuken geopend. Gasten die een avondmaal willen nuttigen, kunnen een keuze maken uit de wisselende menukaart. Hier staan talrijke internationale en populair geprijsde gerechten. Sommige gerechten zijn seizoensgebonden, zoals aspergegerechten.

Lieve Lente, een goed café…

Het café straalt de sfeer en warmte uit van een Britse pub, waar men in een ongedwongen omgeving van uw drankje kunt genieten aan de gezellige bar of aan een de sfeervolle tafeltjes. De locatie bevindt zich naast het oude raadhuis, waar bruidsparen in Oisterwijk altijd gewillig poseren. Het café leent zich dus voor een mooie plaats om voor of na de ceremonie een hapje of een drankje te nuttigen. En in de zomermaanden kan men op het verwarmde terras tot in de late uurtjes genieten van een borrel. In 2012 werd het terras uitgeroepen tot ‘Beste terras van Midden-Brabant’ door vakblad Misset horeca. Op de landelijke lijst stond Lieve Lente toen op een 28e plaats.

Feesten bij Lieve Lente

Bij Lieve Lente kan men zelf een besloten feest geven. Maar gasten kunnen ook feestattributen en/of maaltijden bestellen, zodat zij niet zelf veel moeite hoeven te doen. Naast het verkopen van maaltijden, verhuurt het eethuis ook onder andere: een mobiele bar, statafels en borden en bestek.

Het café organiseert ook verschillende thema- avonden. Voorbeelden hiervan zijn: Hollandse avond, Houseparty, Happy Hardcore of carnaval.

Contact

Eetcafé Lieve Lente
De Lind 59
5061 HT Oisterwijk

Tel.: 013-5284410
Fax: 013-5212300
Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *