de tijd oisterwijkDe Tijd Oisterwijk ligt in hartje Oisterwijk, midden op de Lind. Het restaurant is een hotspot in de regio en het restaurant profileert zich als de ‘huiskamer van Oisterwijk’.

Bij de Tijd Oisterwijk op het terras

In de zomer hebben gasten er op het terras een schitterend uitzicht op het dorpscentrum. Behalve een hapje en een drankje, kunnen mensen er terecht voor de viering van verschillende evenementen. Het restaurant heeft een belangrijk aandeel in de bloei van de Oisterwijkse horeca. In 2011 was De Tijd zelfs de winnaar van de landelijke Misset Café top 100 verkiezing.

Menukaart van de Tijd Oisterwijk

De menukaart van De Tijd biedt veel variatie. Voor een lunch heeft men de keuze uit diverse warme en koude broodjes. Daarnaast staan er meerdere salades en soepen op de kaart.
De dinerkaart biedt een groot vlees-en visassortiment. Ook prijken er verschillende desserts en voorgerechten op de dinerkaart. Een tapasmenu behoort ook tot de mogelijkheden. Voor jonge gasten heeft De Tijd een kinderkaart. De menukaart op zichzelf is al een detail wat De Tijd een leuk restaurant maakt. Op de placemats wordt elke dag het totaal aantal gasten, medewerkers, geopende dagen en gebruikte rijstkorrels weergegeven. Ook staan er wat nieuwsberichten en de weersvoorspelling vermeld op het papier.

Evenementen bij de Tijd Oisterwijk

De naamsbekendheid van De Tijd is in Oisterwijk en omstreken enorm groot. Dat komt niet alleen door de centrale ligging en het goede eten, maar zeker ook door alle evenementen die plaatsvinden bij het eetcafé. Regelmatig komen er artiesten optreden en dit valt soms teken met een thema-feest. Tijdens de Oisterwijkse kermis wordt er altijd aan de voorkant van De Tijd feest gevierd. Ook met Koningsdag en Carnaval is er feest in het café. Veel Oisterwijkers komen daar dan samen, maar ook bij toeristen is De Tijd een prima stamplaats voor jong en oud.

Contact de Tijd Oisterwijk

Eetcafé De Tijd
De Lind 53
5061 HT Oisterwijk
tel. 013 528 5678
info@detijdoisterwijk.nl
Meer info >> De Tijd Oisterwijk

Geef een reactie