onder de linden

Onder de Linden is inmiddels gestopt en er is een ander restaurant gevestigd: Bistro C.

Hieronder nog wat oudere gevens over Onder de Linden

Historie Onder de Linden

Onder de Linden is een restaurant gevestigd in het centrum van Oisterwijk. Het kenmerkt zich vanwege het schitterende uitzicht op de oudste boom van Oisterwijk. “De lindeboom”. Op het terras kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, heerlijk genieten van het mooie weer.

Onder de Linden heet u welkom

Onder de Linden heet u welkom door een zeer vriendelijke en goed getrainde bediening. Voor Onder de Linden is een goede en attente bediening erg belangrijk. Met een lekker drankje naast uw eten kunt u volop genieten in ons restaurant of op ons terras. De sterkhouders in de keuken zijn erg ervaren en welbekend in Oisterwijk. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de “Chateau Briand”. Het is een klassiek gerecht wat een nieuw leven is ingeblazen door de heren uit de keuken.

Private Dining bij Onder de Linden

Private Dining evenementen kunnen plaatsvinden in de aparte boekenkamer van het restaurant. Voor gezelschappen tot 20 personen is deze ruimte uitermate geschikt. Bekijk daarvoor ook de recensies van het restaurant. Met diverse menukaarten heeft u altijd de keuze tussen verschillende keukens, houdt er wel rekening mee dat er maar 1 restaurantkaart per tafel is.

Onder de Linden als opleiding

Jonge koks en obers kunnen bij Onder de Linden het horeca vak aanleren. Regelmatig zijn er stagiaires die een passie hebben voor de horeca. Hier leert men alle facetten die de horeca met zich meebrengt. Dit kan als parttimer in de vakantie, maar ook als stagiair(e) via een opleiding.

Contactgegevens

Onder de Linden Oisterwijk
Lind 63 5061 HV Oisterwijk
info@onderdelindenoisterwijk.nl
013 5220414
Offerte aanvraag:
timbeltz@onderdelindenoisterwijk.nl

Geef een reactie