politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 29 July 2020: Tilburg, Oisterwijk - Verkeerscontroles in Tilburg Noord en Oisterwijk
  De politie van het team Groene Beemden heeft dinsdagavond op verschillende locaties kortdúrende verkeerscontroles gehouden. In totaal werden 39 bekeuringen uitgeschreven. Daarbij werd met name gelet op snelheid (12), het niet dragen van de autogordels (19) en niet handsfree bellen (4). Verder werden nog vier automobilisten bekeurd die hun rijbewijs niet op eerste vordering konden tonen.
 • 20 July 2020: Oisterwijk - Verdachte meldt zich na oproep in de media
  De politie was op zoek naar een fietser die verdacht wordt van de mishandeling van een bromfietser op maandag 20 juli 2020 om 08.15 in de ochtend. Vanmorgen, dinsdag 21 juli 2020, meldde zich de verdachte, een 24-jarige man uit Moergestel, op het politiebureau in Tilburg Noord. Ook hebben zich inmiddels zes getuigen gemeld. De politie heeft daardoor een goed en voldoende beeld van het incident gekregen.
 • 27 June 2020: Vermist - Martin Florian Den Hertog
  De politie doet onderzoek naar de verblijfplaats van de 7-jarige Martin Florian Den Hertog.
 • 19 June 2020: Oisterwijk / Hilvarenbeek - Handhavingsweek in gemeente Oisterwijk en Hilvarenbeek
  Toezichthouders van de gemeenten Oisterwijk en Hilvarenbeek gingen er de afgelopen dagen samen met de politie op uit tijdens de Bestuurlijke Handhavingsweek: een week vol uiteenlopende controles in beide gemeenten.
 • 11 June 2020: Oisterwijk - Eigenaar winkel overloopt inbrekers
  De eigenaar van een winkel aan de Dorpsstraat is dondermorgenvroeg erg geschrokken toen er een auto zijn winkel binnen reed. De daders zijn er met buit vandoor.
 • 26 May 2020: Haaren/ Oisterwijk/Oss - Twee minderjarige meisjes aangehouden voor een gewapende woningoverval
  Op dinsdagochtend 26 mei zijn twee minderjarige meisjes aangehouden voor betrokkenheid bij een woningoverval op zaterdagavond 4 april in Oss. Het 55-jarige slachtoffer werd die avond in zijn woning in Oss overvallen door drie personen.
 • 28 April 2020: Oisterwijk - Twee insluipers aangehouden
  Vanmorgen zijn op de Gender een 42-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden ter zake diefstal. Het stel was een kluswoning binnen gegaan waar de vrouw vervolgens betrapt werd toen zij kleding wegnam.
 • 14 April 2020: Oisterwijk - Twee mannen aangehouden na auto-inbraak
  De politie hield dinsdag 14 april 2020 een 19-jarige man uit Oisterwijk en een 20-jarige man uit Tilburg aan op verdenking van een auto-inbraak. Kort daarvoor werd er op de Jan van Eijckstraat in een auto ingebroken.
 • 8 April 2020: Oisterwijk - Poolse man aangehouden na mishandeling landgenoot
  Een 38-jarige Poolse man is dinsdag 7 april 2020 omstreeks 23.50 uur op een camping aangehouden omdat hij in een vakantiehuisje een 52-jarige landgenoot mishandeld zou hebben.
 • 6 April 2020: Waalwijk - Politie onderzoekt woningoverval
  Bewoners van een huis aan de Eerste Zeine zijn zondagavond rond 23.30 uur overvallen. Drie of vier daders drongen de woning binnen. Daarbij is gedreigd met een vuurwapen. Er is volgens de bewoners niets buit gemaakt. De politie zoekt getuigen.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 3 August 2020: Auto vliegt uit de bocht in Moergestel
  Maandagavond is een vrouw met haar auto uit de bocht gevlogen op de Oirschotseweg in Moergestel. De bestuurster is niet gewond geraakt; het gaf wel een enorme ravage. Er werd onder andere een lantaarnpaal omgereden. De politie en brandweer kwamen ter plaatse samen met de berger en gemeente Oisterwijk.
 • 2 August 2020: Daders vernieling bij zwembad Oisterwijk op camera (Update)
  De personen die vrijdag 31 juli bij het Oisterwijkse zwembad vernielingen hebben aangebracht staan op beeld. Het gaat om twee tractoren die in de donkere uren rond 21.30 uur op het terrein bij het zwembad hebben gereden; onbekend is waarom ze daar waren. Daarbij is een fietsenrek afgebroken. De zwembaddirectie van Optisport Den Donk in...
 • 31 July 2020: Aanrijding door nieuwe struiken Moergestel
  Het ongeval donderdag in Moergestel, waarbij een auto op zijn kop terecht kwam, was volgens buurtbewoners te verwachten. Wie vanuit de Pijnendijk de Eindhovenseweg op wil, krijgt eerst vanuit tweerichtingen fietsers om in de gaten te houden, en daarna twee richtingen redelijk snel autoverkeer. Het zicht aldaar is volgens een bewoner aan de Pijnendijk te...
 • 30 July 2020: Cabrio op zijn kop bij ongeval in Moergestel
  Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Pijnendijk – Eindhovenseweg in Moergestel.   Twee personenauto’s botsten tegen  elkaar. Een auto betrof een cabrio; deze sloeg over de kop. Bij de andere auto brak het achterwiel af en deze kwam half in de sloot terecht. Eén van de bestuurders is gewond...
 • 30 July 2020: Gewonde na aanrijding tegen boom in Oisterwijk
  Donderdagmorgen omstreeks 8.45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden. Een Range Rover botste tegen een boom op de Heusdensebaan in Oisterwijk. De bestuurder van de auto is vermoedelijk onwel geworden, waarna hij een tegemoetkomende auto op een haar na miste en twee bomen heeft geraakt. De bestuurder moest vanwege zijn verwondingen met de ambulance naar...
 • 30 July 2020: Nieuwsbrief Oisterwijk in de mail
  Dagelijks brengen wij u via onze gratis e-mail nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Na aanmelding sturen wij u dagelijks onze nieuwsbrief met alle nieuwe berichten van de laatste 24 uur!
 • 29 July 2020: Politie controleerde aan de Groenstraat in Oisterwijk
  Politie informeert automobilisten over hun actie in OisterwijkDe politie heeft dinsdagavond op verschillende locaties kortdurende verkeerscontroles gehouden. Een aantal daarvan waren in Tilburg, maar ook in Oisterwijk werden controles uitgevoerd. Aan de Groenstraat in Oisterwijk kregen tussen 19.30 en 20.00 uur drie automobilisten een bon omdat ze geen gordel droegen.
 • 29 July 2020: Brandje afvalcontainers bij woning in Oisterwijk
  Vannacht omstreeks 00:15 uur zag een buurman van bewoners aan de Jan Linthorststraat dat er een container in brand stond. Deze stond tegen de gevel van de woning en ook een tweede container en een bloembak vatte vlam. De buurman en de eigenaar van de containers hebben de brand snel met een tuinslang geblust. Er...
 • 27 July 2020: Groot aantal gedupeerden in Moergestel na vandalisme
  Een groot aantal autobezitters zijn afgelopen weekend gedupeerd door vandalen. In Moergestel werden van veel auto’s in het centrum kentekenplaten gesloopt. Ze werden her en der terug gevonden; of zijn verdwenen. Er is aangifte gedaan bij politie. Wie meer weet of eventueel camerabeelden heeft kan dit melden via 0900-8844.
 • 26 July 2020: Bezoek Oisterwijk Nieuws en volg ons!
  De boodschap aan de inwoners en bezoekers in de gemeente Oisterwijk is simpel: Het maakt niet uit hoe, maar volg ons!! Voor alle inwoners, werkenden en recreanten in de gemeente Oisterwijk, vormt Oisterwijk Nieuws het bruisende informatiecentrum. Alle berichten uit en over de dorpen Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Buurtschap Heukelom, komen uit de grote informatiestroom...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *