politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.


Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 15 January 2020: Nieuwendijk / Dongen / Loon op Zand / de Moer / Sprang Capelle / Waspik / Oisterwijk - Veel inbraken in sportaccommodaties, politie roept op alert te zijn
  In de eerste twee weken van deze maand zijn bij de politie in Midden-West Brabant al acht inbraken gemeld in sportaccommodaties. Met name de kantines van tennisverenigingen zijn gewilde objecten voor inbrekers, maar ook een atletiekvereniging in Dongen werd zelfs twee achtereenvolgende dagen slachtoffer van het dievengilde. De politie onderzoekt of er sprake is van dezelfde dadergroep en vraagt om alertheid.
 • 20 December 2019: Oisterwijk - Politie houdt ruziënde, gewonde mannen aan
  Bij het asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakten vrijdagochtend 20 december twee mannen gewond tijdens een ruzie. Hierbij gebruikten zij beiden een mes. De politie hield een 20-jarige bewoner en een man, waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld, aan.
 • 31 October 2019: Moergestel - Achtervolging eindigt in achtertuin, verdachte aangehouden
  Een achtervolging door de politie is uiteindelijk gestopt in de achtertuin van een woning in Moergestel. Het begon allemaal langs de A58 op de parkeerplaats Kriekampen. Uiteindelijk was de vermoedelijke reden dat de verdachte drugs bij zich had.
 • 27 October 2019: Moergestel - Politie moet fors optreden bij ordeverstoring tijdens festival in Moergestel
  De politie heeft afgelopen nacht fors moeten optreden tegen een groep van ruim 40 minderjarigen die hen belaagde. Dat gebeurde nadat een groep jongeren door de beveiliging aldaar was aangesproken en met hen in gevecht was geraakt. De politie moesten wapenstokken en honden inzetten om het geweld van de groep te keren.
 • 21 October 2019: Oisterwijk - Mannen dringen huis binnen en eisen geld
  Een bewoonster en haar twee kinderen kregen vanmorgen, maandag 21 oktober, de schrik van hun leven. Twee mannen vernielden een ruit, drongen het huis aan de Brede Steeg binnen en eisten geld. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 • 19 September 2019: Oisterwijk - Van de 200 maar 1 gestolen
  Bij een fietsencontrole op het AZC is één gestolen fiets gevonden. Er werden er meer dan 200 gecontroleerd.
 • 28 August 2019: Berkel-Enschot - Getuigen gezocht na aantreffen gewonde vrouw op fietspad
  Zondag 25 augustus 2019 troffen voorbijgangers op de Eindhovenseweg een gewonde vrouw aan. Zij lag naast een scooter op het fietspad en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden.
 • 21 August 2019: Oisterwijk - Verdachte steekincident aangehouden
  Dinsdagmiddag 20 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Molenstraat in Oisterwijk. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De dader is gevlucht en heeft zich uiteindelijk later die avond gemeld op het politiebureau.
 • 20 July 2019: Oisterwijk - Steekincident bij Asielzoekerscentrum
  Bij het Asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakte zaterdagmorgen 20 juli een 32-jarige bewoner gewond. Tijdens een ruzie met een 21-jarige medebewoner dreigden beide mannen met een mes, waarbij een van hen werd gestoken. Beiden zijn aangehouden.
 • 20 July 2019: Tilburg - Slachtoffer van zakkenrollerij volgt dader
  Een 28-jarige man werd vanmorgen het slachtoffer van een zakkenroller. Op de Spoorlaan werd hij door twee mannen aangesproken, waarna zijn portemonnee was verdwenen. De politie hield een 32-jarige man uit Oisterwijk aan.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 16 February 2020: Storm Dennis trekt ene na andere boom om in Oisterwijk en Haaren
  Storm Dennis heeft in Oisterwijk en Haaren meerdere bomen omgeduwd en voor overlast aan daken gezorgd. De laatste is er een in Haaren, alwaar de brandweer het gevaarte veilig moest stellen. Deze boom blokkeerde een oprit van een woning  aan de Kantstraat in Haaren,      
 • 16 February 2020: Storm Dennis blaast in Haaren dakdelen los
  De storm Dennis blies in Haaren dakdelen los. Het betreft dakdelen van een woning aan de Tempeliersweg in Haaren. De brandweer moest ter plaatse komen.  
 • 16 February 2020: Dennis pakt nog een boom in Oisterwijk
  Storm Dennis heeft in Oisterwijk al meer overlast veroorzaakt dan Ciara vorige week. Eerder vandaag twee bomen, vanmiddag een stuk dak, en nu nog een boom. En de storm is nog niet voorbij! De laatste boom blokkeerde de Durendaaldreef. De brandweer kwam ter plaatse om de doorgang te herstellen.  
 • 16 February 2020: Storm Dennis blaast in Oisterwijk dak los van woning
  De storm Dennis waait stevig. Zo stevig dat het platte dak van een dakkapel aan de Kerkstraat in Oisterwijk los kwam. De brandweer moest ter plaatse komen om wegwaaien te voorkomen.
 • 16 February 2020: Storm Dennis duwt bomen plat in Oisterwijk
  Storm Dennis heeft in Oisterwijk aan de Europalaan twee bomen plat geduwd. De brandweer kwam zondagochtend ter plaatse om de weg vrij te maken.
 • 14 February 2020: Verwoestende brand bedrijfspand Moergestel (+ Film)
  Kort voor middernacht is op De Sonman in Moergestel een zeer grote brand ontstaan. Dit gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. Een interieurbouwbedrijf is hierbij volledig verwoest. De melding begon met een inbraakalarm, waarna er brand bleek te zijn. Vele brandweerkorpsen kwamen vervolgens met tientalle brandweerlieden uit verre omtrek ter assistentie naar Moergestel....
 • 12 February 2020: Schade door storm nu of komend weekend?
  Heeft u schade door storm Ciara? Of Dennis, komend weekend? Zoals een omgewaaide schutting of losse dakpannen bijvoorbeeld? Om te beginnen 5 tips om schade te voorkomen: 1) Sluit ramen en deuren en zorg dat ze goed dicht zijn. 2) Controleer losse onderdelen buiten, zoals zonweringen en rolluiken. Rol ze op en controleer ook de...
 • 11 February 2020: Enthousiasme bij eerste kindercollege in Oisterwijk
  Vorige week donderdag 6 februari vond het eerste kindercollege plaatst in Bibliotheek Oisterwijk met als eerste spreker een politieagente. Bij de kindercolleges nodigt de Bibliotheek mensen uit om aan kinderen tussen de 5-10 jaar een mini college te geven over een interessant onderwerp wat te maken heeft met hun expertise of vakgebied. Politieagente Ann-Christien wilde...
 • 10 February 2020: Koninklijke onderscheiding voor Moergestelse brandweerman
  Zeven leden van de vrijwillige brandweer uit de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant hebben op zaterdag 8 februari een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Weterings. De brandweermannen wonen in Tilburg, Berkel-Enschot en Moergestel. Zij zijn allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege hun jarenlange vrijwillige inzet voor de brandweer. De...
 • 10 February 2020: Bomen om en geen water door storm in Oisterwijk
  De eerste omgewaaide boom in Oisterwijk van deze zondagse storm waaide om over het fietspad langs de Moergestelseweg. In de Pannenschuur aan de Langvennen-Zuid vlogen bouwplaten door de lucht, ook op passerende auto’s. Vermoedelijk van een bouwplaats. Elders viel een boom om en werd een waterleiding getroffen. Heeft u een foto van de storm gemaakt?...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *