politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 14 January 2019: Oisterwijk - Gezocht - Woninginbraak in Oisterwijk
  Op maandag 29 oktober 2018 werd omstreeks 12.20 uur ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hondsbergselaan in Oisterwijk. De bewoners waren niet thuis. De alarmcentrale belde met de mededeling dat het alarm van de woning afging. Een van de bewoners ging direct naar huis en zag dat er was ingebroken. Een deel van de woning was doorzocht. Er werden sieraden weggenomen.
 • 13 January 2019: Heukelom - Afval dumpen, een dure grap
  In een natuurgebied aan de Sparrendreef bij Heukelom troffen agenten zaterdagmiddag 12 januari een afvaldumping aan. Onderzoek wees uit dat het om afval van een studentenhuis in Tilburg ging.
 • 9 January 2019: Eindhoven,, Den Bosch, Oisterwijk, Hilvarenbeek - Overvallen, woninginbraak en diefstal handtas in Bureau Brabant
  Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 14 januari 2019 onder meer aandacht aan een overval op een cafetaria in Eindhoven en een woningoverval in Hilvarenbeek. Ook komen een woninginbraak in Oisterwijk en de diefstal van een handtas in Den Bosch aan bod.
 • 23 December 2018: Oisterweijk - Onbekende man in woning
  Een 33-jarige man uit Oisterwijk is gisteravond een woning binnengekomen. De bewoonster trof de man en sloeg alarm. De man heeft de woning verlaten. In de omgeving werd hij aangehouden op verdenking van poging inbraak.
 • 18 December 2018: Oisterwijk - Jongen pakt mes tijdens ruzie en wordt aangehouden
  De politie hield maandagavond 17 december een 15-jarige jongen aan, nadat hij tijdens een ruzie in het asielzoekerscentrum op de Kievitsblekweg een mes pakte en ermee dreigde. Niemand raakte gewond.
 • 10 December 2018: Oisterwijk - Derde aanhouding voor gewelddadige diefstal
  De politie hield dinsdagochtend 18 december een 17-jarige jongen uit Tilburg aan in het onderzoek naar de gewelddadige diefstal dat op maandagavond 3 december 2018 plaatsvond op de van Tienhovenlaan in Oisterwijk. Een 20-jarige Tilburger werd bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen en een mes. Ook werd hij op zijn hoofd geslagen. Hij moest zijn auto afstaan. Eerder werd in het onderzoek een 18-jarige man uit Berkel-Enschot en een 19-jarige man uit Moergestel aangehouden.
 • 4 December 2018: Oisterwijk - Tilburger bedreigd met vuurwapen en beroofd van auto
  De recherche onderzoekt een incident dat maandagavond 3 december 2018 plaatsvond op de van Tienhovenlaan in Oisterwijk. Een 20-jarige Tilburger werd daar bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen en een mes. Ook werd hij op zijn hoofd geslagen. Hij moest zijn auto afstaan.
 • 3 December 2018: Oisterwijk - Eén grove inbraak en een poging in één nacht
  Twee kledingwinkels zijn de afgelopen nacht slachtoffer geworden van een (poging)inbraak. Er werd voor tienduizenden euro’s aan kleding buitgemaakt. De politie wil graag meer informatie om dit zo snel mogelijk op te lossen.
 • 24 November 2018: Oisterwijk - Politie onderzoekt gewapende overval op woning
  De politie doet onderzoek naar een (poging) gewapende overval op een woning aan de Scheepersdijk. Vermoedelijk drie mannen overvielen de woning in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november 2018 rond 01.30 uur. De politie vraagt de hulp van mensen die hier iets van afweten.
 • 5 November 2018: Gezocht - Greep uit de kassa in Oisterwijk
  Deze zaak is inmiddels opgelost. De identiteit van de verdachte is bekend geworden. Omdat er geen opsporingsbelang meer is, hebben we de foto's van de verdachte verwijderd van onze website en social media kanalen. We vragen jullie hetzelfde te doen. Iedereen bedankt voor het meedenken. 

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 14 January 2019: Fiets gestolen bij AZC Oisterwijk
  Bij de 2 College Durendaelschool op AZC Oisterwijk is maandagmiddag rond 16.00 uur een rode mountainbike gestolen van een van de leerlingen. De leerling ging even terug naar binnen omdat ze haar jas was vergeten, en op dat moment is de fiets weggenomen. Mogelijk weet iemand wie deze fiets heeft, of gevonden? Geef het even...
 • 11 January 2019: Afvaldump in Heukelom
  Op de Heukelomsebaan nabij de Pierenberg en het Schaapsven in Heukelom, gemeente Oisterwijk zijn ongeveer twintig zakken met huishoudelijk afval gedumpt. Niet alleen onnodig en onverstandig, maar als de politie de eigenaar kan achterhalen, ook nog eens erg kostbaar voor de afzender! Het afval bleek afkomstig van studenten in Tilburg, die naast het afval ook...
 • 10 January 2019: Wie is de doorrijder na aanrijding in Oisterwijk
  In Oisterwijk is een fietser aangereden door een chauffeur van een zwart busje; wie is of kent de eigenaar? Het zou gaan om een zwarte bus van het merk Ford, deze is volgens de gedupeerde bij de aanrijding de kap van een buitenspiegel verloren. De aanrijding vond plaats bij de fietsoversteek bij zwembad De Leye...
 • 9 January 2019: Woninginbraak Oisterwijk bij Bureau Brabant
  Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 14 januari onder meer aandacht aan een woninginbraak in Oisterwijk. Op maandag 29 oktober 2018 omstreeks 12.20 uur werd er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hondsbergselaan in Oisterwijk. De bewoners waren niet thuis. Er werden sieraden weggenomen. Op beelden van de beveiligingscamera is zichtbaar dat er drie...
 • 9 January 2019: Klapband zorgt voor verkeershinder in Oisterwijk
  Een vrachtwagen met een klapband heeft op het industrieterrein van Oisterwijk, nabij de molen, voor de nodige verkeershinder gezorgd. De vrachtwagen kwam tot stilstand op een druk punt, waar geen parkeermogelijkheid is. Verkeer van en naar het industrieterrein moest om de vrachtwagen heen, en dat gaf de nodige vertraging.
 • 8 January 2019: Rustige jaarwisseling in Oisterwijk
  De nacht van 2018 op 2019 is ook dit jaar weer redelijk rustig verlopen. Weinig meldingen van overlast en weinig schade. De gemeente neemt vooraf maatregelen om de schade zoveel als mogelijk te beperken. Toch kan enige schade nooit helemaal voorkomen worden. De gemeente heeft de maatregelen en de schades (tot nu toe bekend) voor...
 • 2 January 2019: Auto vol drugs gevonden in Pannenschuur Oisterwijk
  In de wijk Pannenschuur in Oisterwijk is een personenauto gevonden vol drugs. Buurtbewoners hebben de politie gebeld, omdat de auto met Frans kenteken al geruime tijd schijnbaar onbeheerd op een parkeerplek achter hun huis stond. De politie heeft onderzoek gedaan naar het voertuig, en in de auto soft- en harddrugs aangetroffen, waarbij 1 kilo cocaine....
 • 1 January 2019: Containerbrand Moergestel
  Maandagmiddag,  oudjaarsdag is er brand geweest in een kledingcontainer aan de Molenstraat in Moergestel. Deze staat op het parkeerterrein van voetbalclub Audacia. De brand is vermoedelijke ontstaan door vuurwerk.
 • 29 December 2018: Nu nieuws volgen over Oisterwijk
  De boodschap aan de inwoners en recreanten in de gemeente Oisterwijk is simpel: Het maakt niet uit hoe, maar volg ons! Voor alle inwoners, werkenden en recreanten in de gemeente Oisterwijk, met haar stadse centrum, de dorpen Moergestel en Haaren, en Buurtschap Heukelom, vormt Oisterwijk Nieuws het bruisende informatiecentrum. Alle berichten komen uit de grote informatiestroom...
 • 28 December 2018: Bezoek de Google Nieuws App voor Oisterwijk
  Google Nieuws en Oisterwijk NieuwsWil jij dagelijks vers Oisterwijks nieuws op je mobiel? Probeer dan eens de Google Nieuws App. Oisterwijk Nieuws in Google Nieuws-App Ideaal voor wie naast het landelijke- en wereldnieuws ook het weer en de laatste nieuwtjes uit de gemeente Oisterwijk willen volgen, is de Google Nieuws App. Hij staat gratis in de Play Store! Zet hem op...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *