politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 14 June 2021: Oisterwijk / Rotterdam - Gezocht - Wie is deze frauduleuze pinner?
  Hier weer een schoolvoorbeeld van cybercrime zoals we dat nog steeds, helaas, te vaak zien. Deze man loopt hier een winkel in Rotterdam binnen. Om te shoppen met een pas die niet van hem is, maar van iemand uit Oisterwijk.
 • 2 June 2021: Oisterwijk - Aanhoudingen in onderzoek geweldpleging Oisterwijk
  Een 13-jarige jongen uit Oisterwijk werd vrijdagmiddag 28 mei zonder enige aanleiding door drie jongens mishandeld op de Spoordijk. De politie hield woensdag 2 juni een minderjarige jongen uit Dongen aan als verdachte. De dag ervoor, dinsdag 1 juni, werd een minderjarige jongen uit Udenhout aangehouden. De derde verdachte, ook woonachtig in Udenhout, is donderdag 3 juni aangehouden.
 • 22 May 2021: Haaren - Burenruzie eindigt in steekincident
  Een burenruzie is vrijdagavond volledig uit de hand gelopen omdat een van de partijen de andere meerdere malen met een mes stak. Ook heeft hij met een stok geslagen. De verdachte is aangehouden en het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.
 • 27 April 2021: Moergestel, Veenendaal - Twee mannen verdacht van bankhelpdeskfraude
  Na een onderzoek van bijna negen maanden denkt de politie tientallen pinpasfraudes te hebben opgelost met de aanhouding van twee mannen uit Veenendaal. Ze zijn mogelijk verantwoordelijk voor dertig zaken. Bij tien aangiftes zit zoveel bewijs dat deze in het onderzoek zijn meegenomen.
 • 24 April 2021: Oisterwijk - Man gaat door het lint en bijt agent in zijn hand
  Bij de aanhouding van een persoon met een lokaalverbod, ging de verdachte vrijdagavond volledig door het lint. Daarbij beet hij onder meer een politieman in zijn hand.
 • 11 April 2021: Oisterwijk - Man aangehouden na poging doodslag agent
  Zondagochtend 11 april 2021 hebben agenten een verdachte aangehouden die vijf jaar geleden een politieagent wilde aanrijden.
 • 14 March 2021: Oisterwijk - Onderzoek naar openlijk geweld
  De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een openlijk geweldpleging op het terrein van het AZC. Een man is gewond geraakt.
 • 13 March 2021: Moergestel, Udenhout - Bestuurder onder invloed verzet zich
  Een inwoner van Udenhout is zaterdagochtend aangehouden omdat hij onder invloed van drank en drugs een auto bestuurde. Hij verzette zich flink bij zijn aanhouding en agenten moesten geweld gebruiken.
 • 4 March 2021: Oisterwijk - Drie verdachten opgepakt voor brute inbraak
  De afgelopen dagen zijn drie minderjarige asielzoekers aangehouden omdat ze verdachte worden van en woning inbraak. Bij die inbraak kreeg de bejaarde bewoner een forse klap.
 • 26 February 2021: Oisterwijk - Vijf personen aangehouden na diefstal tas
  Politiemensen hielden gisterenavond, donderdag 25 februari, vijf mannen aan omdat zij verdacht worden van betrokkenheid bij de diefstal van een tas eerder die avond op het Zwarte Wegje in Oisterwijk. Het vijftal zit vast en wordt door de recherche gehoord.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 16 June 2021: Vechtpartij op schoolplein Bunders in Oisterwijk
  De politie moest woensdagavond ingrijpen in de wijk Bunders. Op het schoolplein van basisschool de Bunders in Oisterwijk was een vechtpartij gaande. Er kwamen drie politiewagens ter plaatse. De politie heeft de vechtersbazen uit elkaar gehaald. Een groep van ongeveer tien jongeren hing op het plein rond; een andere jongen had gescheurde kleren. Er zijn...
 • 16 June 2021: Grote brand Beekse Bergen bij Moergestel met risico op chloordampen (+ Film)
  Net aan de grens van het buitengebied van Moergestel, is woensdag rond 9.00 uur een grote brand uitgebroken bij Recreatiepark de Beekse Bergen. Vlammen en grote rookwolken kwamen uit het dak die vanuit Moergestel te zien waren. De oorzaak zou een gaslek zijn. Er werden meerdere tientallen brandweerlieden opgeroepen voor het bluswerk. Deze kwamen onder...
 • 15 June 2021: AZC Oisterwijk landelijk in het nieuws vanwege aanhoudende overlast door asielzoekers
  De aanpak van overlastgevende asielzoekers werkt niet, de zogenaamde aso azc’s zitten vol, de wetgeving is niet toereikend om de naar Nederland komende kansloze asielaanvragers terug te sturen of te weren, en onder controle houden lukt ook niet. Oisterwijk kwam bij dit alles als voorbeeld dinsdag op het landelijke nieuws; inwoners vertellen aan RTL Nieuws...
 • 15 June 2021: Fiets gestolen bij Hoco Oisterwijk (Update)
  Dinsdagmorgen is tussen 10.15 en 11.45 uur een fiets gestolen vanaf de Sportlaan in Oisterwijk. De fiets stond geparkeerd in de fietsenstalling van hockeyclub Hoco. Wie meer weet kan bellen met de politie via 0900-8844. De fiets is afgebeeld op bijgaande foto, echter zonder de zwarte kappen bij het achterwiel en het rugsteuntje achterop, die...
 • 15 June 2021: Politie geeft foto vrij van fraudeur na ontvreemden pinpas van Oisterwijker
  Wie is deze frauduleuze pinner? Hij wist op slinkse wijze een pinpas van een inwoner uit Oisterwijk te ontvreemden. Het is een schoolvoorbeeld van cybercrime zoals de politie dat nog te vaak ziet. Deze man loopt hier een winkel in Rotterdam binnen. Om te shoppen met een pas die niet van hem is, maar van...
 • 14 June 2021: Auto over de kop op A65 bij Heukelom
  Maandagmorgen is een auto over de kop geslagen in de berm langs de A65 bij Heukelom. De bestuurder reed op de A65 in de richting van Oisterwijk, vlakbij afrit Tilburg-Noord. Hij is in de berm terecht gekomen, sloeg over de kop en eindigde in een droge sloot. De bestuurder is zelf uit de auto geklommen....
 • 10 June 2021: Alleen blikschade bij aanrijding op industrieterrein Oisterwijk
  Bij een aanrijding op het kruispunt Heusdensebaan/ Sprendlingenstraat in Oisterwijk werd een ambulance opgeroepen, maar die bleek niet nodig. De weg werd wel even afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven. Er was een busje met een auto in botsing gekomen. Beide voertuigen zijn beschadigd.  
 • 7 June 2021: Persoon aangehouden na vernielingen op AZC Oisterwijk
  Vier politiewagens zijn maandagmiddag naar het AZC gereden voor een persoon die agressief gedrag vertoonde. De persoon heeft diverse vernielingen aangebracht, waaronder een ruit, en is door de politie onder controle gebracht en aangehouden. Er waren zover bekend geen andere bewoners bij betrokken.
 • 6 June 2021: Brandweer helpt bij medisch incident in Haaren
  Omstreeks 10:50 uur werd de ambulancedienst zondag opgeroepen voor een medisch incident aan de Piet Heestersstraat in Haaren. De ambulancedienst heeft medische zorg verleend aan de patiënt. Om de patiënt in de ambulance te krijgen was de brandweer nodig, om de patiënt vanaf de eerste verdieping naar beneden te transporteren. De hoogwerker van Brandweer Tilburg...
 • 5 June 2021: Meerdere boetes voor scooterrijders in Oisterwijk
  De politie heeft vrijdag controles gehouden aan de Blokshekken in Oisterwijk. Er werden zestien scooterrijders gecontroleerd. Vijf kregen een boete voor te hard rijden, een werd doorverwezen naar HALT en een ander kreeg een verbaal na het niet opvolgen van aanwijzigingen van de politie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *