politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 22 April 2019: Moergestel - Motordief op heterdaad gepakt
  Een 40-jarige man uit Tilburg is afgelopen nacht (maandag 22 april) op heterdaad gepakt nadat hij twee crossmotoren zou hebben gestolen uit een schuur bij een woning.
 • 27 March 2019: Oisterwijk / Goirle / Baarle-Nassau - Verkeerscontroles in teken van tegengaan ondermijning en mobiel banditisme
  Dinsdag 26 maart 2019 is in de middag- en avonduren een grote integrale verkeersactie gehouden. Hieraan werkten naast de politie ook de gemeenten Tilburg en Goirle, de Belastingdienst en Douane mee. Het avondgedeelte stond in het kader van het tegengaan van mobiel banditisme. In Poppel (B) vond gisteravond een groot feest plaats georganiseerd door motorclub No Surrender. Er werd gebruikgemaakt van ANPR (Automatic Nummer Plate Registration) apparatuur. Er werden onder meer twee arrestaties verricht na het aantreffen van een Jammer, een apparaat om mobiel telefoonverkeer onmogelijk te maken. De Belastingdienst nam zeventien auto’s in beslag en inde 81.780 euro aan openstaande belastingschulden.
 • 14 March 2019: Oisterwijk - Verdachte van overval aangehouden
  Een 18-jarige man uit Oisterwijk is donderdagmorgen van zijn bed gelicht. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een woning op 24 november 2018 aan de Scheepersdijk in Oisterwijk.
 • 11 March 2019: Oisterwijk/Vught - Gezocht - Twee grove inbraken bij kledingwinkels Zoetelief Mode
  Voor duizenden euro’s aan kleding werd er gestolen uit twee kledingzaken van dezelfde eigenaar. De winkel aan de Lind in Oisterwijk was maandag 3 december het doelwit en de winkel aan het Marktveld in Vught op woensdag 21 november.
 • 7 March 2019: Roosendaal, Breda, Eindhoven, Oisterwijk, Vught - Uitzending Bureau Brabant maandag 11 maart
  Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 11 maart hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, waaronder een overval op het Kruidvat in Roosendaal en twee grove inbraken in kledingzaken in Oisterwijk en Vught. Hiernaast tonen we beelden van twee zakkenrollers in Breda en twee vrouwen die het winkelend publiek van Eindhoven bestelen.
 • 26 February 2019: Nederland - Opsporing Verzocht: cold case R. Houtveen
  Het heropende onderzoek naar de moord op Richard Houtveen uit Nieuwegein komt vanavond (26 februari) aan bod in Opsporing Verzocht. Onder meer een nieuw scenario van wat er gebeurd kan zijn, levert hopelijk extra informatie, aldus het coldcaseteam.
 • 25 February 2019: Oisterwijk - Gezocht - Een grove woningoverval in Oisterwijk
  Een moeder en haar zoon werden op zaterdagnacht 24 november door twee gewapende mannen overvallen in hun huis aan de Scheepersdijk. Zonder buit gingen de daders er weer vandoor. Een camera in de buurt maakte interessante beelden. Niet van twee, maar van vijf jongemannen, waarvan de politie denkt dat ze met de overval te maken hebben.
 • 25 February 2019: Oisterwijk - Grove woningoverval Oisterwijk in Opsporing Verzocht
  Vanavond wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de grove woningoverval in Oisterwijk. Hier werden een moeder en een zoon op zaterdagnacht 24 november door twee gewapende mannen overvallen in hun huis aan de Scheepersdijk.
 • 20 February 2019: Beek en Donk, Helmond, Eindhoven, Oisterwijk - Uitzending Bureau Brabant maandag 25 februari
  Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 25 februari hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals twee woningovervallen in Beek en Donk en Oisterwijk. Hiernaast tonen we beelden van de daders van een diefstal uit een lunchroom in Helmond en een overval op een boekenwinkel in Eindhoven.
 • 19 February 2019: Oisterwijk - Winkeldief steekt beveiliger
  Twee beveiligers hebben bij een supermarkt aan het Fabriekspad een 36-jarige Tilburgse winkeldief aangehouden. De man verwonde een van de beveiligers met een schroevendraaier.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 6 May 2019: Opnieuw monsterhond in Oisterwijk
  Luc Roosen, boswachter in de Oisterwijkse bossen, heeft weer een ‘aanval’ door een ‘monsterhond’ ontdekt. Net als enkele weken terug heeft Luc Roosen weer beschadigde bomen aangetroffen. De vellen hangen er aan; op andere bomen zijn duidelijk tandafdrukken te zien. De vreemde schade aan bomen in de Oisterwijkse bossen, die Luc aantrof op meerdere bomen,...
 • 3 May 2019: AZC Oisterwijk ontbreekt in jaarverslag handhaving
  In het door de gemeente opgestelde jaarverslag over handhaving in Oisterwijk, ontbreekt volledig de AZC gerelateerde overlast, criminaliteit en aanpak daarvan. Vele meldingen zijn de laatste anderhalf jaar voorbij gekomen in het nieuws; er was een overduidelijke toename van overlast en crimineel gedrag van een groep AZC bewoners. De burgemeester heeft hierop medio 2018 speciaal...
 • 2 May 2019: Meisje van 15 verkracht op AZC Oisterwijk
  Een 20-jarige man uit Eritrea is verdachte van een verkrachting van een meisje van 15. Beide woonden destijds op het AZC in Oisterwijk. De man zit vast, en families van het meisje en de man zouden het samen onderling hebben opgelost ‘We gaan trouwen’ zo staat vermeld in het Brabants Dagblad. Justitie trapt er niet...
 • 30 April 2019: Bezoek Oisterwijk via Oisterwijk Nieuws
  De boodschap aan de inwoners en recreanten in de gemeente Oisterwijk is simpel: Het maakt niet uit hoe, maar volg ons! Voor alle inwoners, werkenden en recreanten in de gemeente Oisterwijk, met haar stadse centrum, de dorpen Moergestel en Haaren, en Buurtschap Heukelom, vormt Oisterwijk Nieuws het bruisende informatiecentrum. Alle berichten komen uit de grote informatiestroom...
 • 30 April 2019: Gaslek in Waterhoef Oisterwijk (+ Film)
  Omstreeks 13.00 uur uur is er tijdens het plaatsen van tuinpaaltjes een gasleiding geraakt aan Het Klompven in Oisterwijk Een bewoner van het Klompven in Oisterwijk was vanmiddag voor zijn huis paaltjes aan het slaan in de berm. Hij raakte daarbij een gasleiding en daarop alarmeerde hij de brandweer. Die konden ter plaatse inderdaad gas...
 • 28 April 2019: Doodskisten gevonden in Moergestel
  In het buitengebied van Moergestel zijn bij een berg groenafval ook twee doodskisten gevonden. De omgeving van Oisterwijk en Moergestel wordt geteisterd door afval dumpers. Maar dit is wel heel bijzonder:
 • 27 April 2019: Autobrand A58 Moergestel (+ Film)
  Op de A58 bij Moergestel staat een auto in brand. Er is een flinke file vanaf Tilburg tot net voorbij Moergestel. De brand is rond 13.45 uur ontstaan, oorzaak onbekend.  
 • 27 April 2019: Aanrijding Pannenschuur Oisterwijk
  Vrijdagavond heeft er een ongeval plaats gevonden op de N65/Pannenschuurlaan in Oisterwijk. Een automobilist stond te wachten voor het rode stoplicht toen er opeens een auto achterop reed. De vrouw in de auto raakte gewond. Vanwege vermoeden van alcholgebruik zou er bloedonderzoek gedaan worden in het ziekenhuis. De schade is flink. Een rijbaan werd kort...
 • 25 April 2019: Flinke file N65 na gekantelde veegwagen
  Omstreeks 16:30 uur is een veegwagen gekanteld op de N65 net voor de kruising Oisterwijk. De veegwagen kwam van een klus af op vliegbasis Gilze toen bij Oisterwijk zijn remmen blokeerden en hij kantelde. De bestuurder is niet gewond geraakt. De berging wordt opgestart en Rijkswaterstaat heeft een rijstrook afgesloten. De veegwagen heeft veel schade...
 • 25 April 2019: Woningbrand boerderij in Heukelom (+ Film)
  In Heukelom aan de Driehoevenweg is een woningbrand ontstaan. Brandweer uit Berkel-Enschot, Oisterwijk, Tilburg, Dongen, Baarle-Nassau, Rijen, Sprang-Capelle en Udenhout zijn opgeroepen voor deze flinke brand. De brand is rond 5.00 uur ontstaan in een boerderij en werd om 5.10 uur opgeschaald naar ‘Grote brand’. De boerderij is volledig in vlammen opgegaan. Diverse muren zijn...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *