politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 11 January 2024: Oisterwijk - Gezocht - Mishandeling - Burgemeester Verwielstraat - Oisterwijk
  Op maandag 1 januari 2024 om 14.30 uur raakte op de Burgemeester Verwielstraat nabij de Lind een voetgangster, die daar liep met haar dochter en kleinkinderen, gewond omdat er vanuit een rijdende auto vuurwerk naar haar gegooid werd. We hebben beelden van de auto. Wie heeft dit gezien, wie weet wat voor auto het is en wie weet wie daar in reed op dat moment.
 • 14 November 2023: Oisterwijk - Grote politie-inzet na dreiging bij basisschool
  Bij een basisschool aan de Willem de Zwijgerlaan liep rond 08.00 uur een man naar binnen. Hij zei dat hij gewapend was en zou explosieven hebben geplaatst. Een grote politie-inzet volgde. Met behulp van verschillende specialisten van de politie, waaronder de Dienst Speciale Interventies, kwam even later een verdachte in het vizier. Deze 19-jarige man uit Oisterwijk is aangehouden en zit vast.
 • 30 October 2023: Oisterwijk - Tilburger aangehouden na mishandelen en bespugen agenten
  Een 24-jarige Tilburger heeft zondagavond in een woning een agent in het gezicht geslagen en in diens rechterbeen gebeten. Een andere diender werd door hem in het gezicht gespuugd. Hij werd daarop als verdachte van poging tot zware mishandeling en belediging aangehouden. De politiemensen waren ter plaatse gegaan na een melding van een conflict.
 • 16 October 2023: Oisterwijk - Gezocht - Bankpasfraude (spoofing) - Burgemeester Verwielstraat - Oisterwijk
  Een 77-jarige man en een 62-jarige vrouw uit Oisterwijk is slachtoffer geworden van bankpasfraude. ze werd door de fraudeurs voor duizenden euro's opgelicht. Weet jij wie dit is?
 • 29 August 2023: Biezenmortel - Vrouw overleden bij aanrijding
  Een fietsster is maandagmorgenvroeg overleden nadat ze was aangereden door een vrachtwagen.
 • 22 July 2023: Oisterwijk - Man aangehouden na bedreiging handhavers gemeente Oisterwijk
  Een 37-jarige man uit Zundert is vrijdag 21 juli jl. omstreeks 18.00 uur op het Frans Baantje in Zundert aangehouden omdat hij kort daarvoor na een parkeerbon in Oisterwijk twee handhavers van de gemeente gedreigd zou hebben hun keel door te snijden.
 • 12 July 2023: Moergestel - Motorrijder overleden bij eenzijdig verkeersongeval
  Een 27-jarige motorrijder uit Kaatsheuvel is dinsdag 11 juli 2023 omstreeks 20.00 uur om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Akkerweg.
 • 16 May 2023: Oisterwijk / Tilburg - Gezocht - Cybercrime - Wilhelminapark - Tilburg
  Iemand uit Oisterwijk werd thuis gebeld door een nep bankmedewerker die het slachtoffer ervan wist te overtuigen bankpassen af te geven. Deze man pint later met de gestolen pas bij een automaat aan het Wilhelminapark in Tilburg. Hij haalt de rekening van het slachtoffer leeg. De grote vraag is: wie is dit? Laat het weten als u een vermoeden heeft!
 • 12 May 2023: Oisterwijk - 1500 van de ruim 8000 reden te hard
  Een groot gedeelte van de inwoners en bezoekers van Oisterwijk krijgt binnenkort een boete op de mat. In ieder geval degene die de afgelopen week te hard reden op de Moergestelseweg.
 • 29 April 2023: Oisterwijk - Meerdere vuurwapens aangetroffen na melding schietpartij
  De politie trof vrijdagavond 28 april in een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg meerdere wapens aan. Kort daarvoor werd er een melding gedaan van een schietpartij, waarbij een persoon gewond raakte. Vier mannen zijn hierop aangehouden.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 25 May 2024: Gemeente Oisterwijk sluit speeltuin vanwege drijfzand
  Gemeente Oisterwijk heeft hekken geplaatst bij een speeltuin aan het Willem van der Aa park in Oisterwijk. Deze week kwam er een kindje vast te zitten in het drijfzand dat onstaan is door het natte weer. De enorme regen van afgelopen tijd heeft het park onderwater gezet. Er is zoveel water gevallen dat het park...
 • 25 May 2024: Fietser naar ziekenhuis na val in Oisterwijk
  Een fietser is vrijdagavond onderuit gegaan op de kruising Heusdensebaan/Kerkhovensestraat in Oisterwijk. Door nog onbekende oorzaak verloor de man de macht over het stuur en kwam in de berm terecht. Politie, ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter bleek niet nodig; wel werd de man voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens een getuige...
 • 22 May 2024: Vermist twee jongens uit Oisterwijk (update)
  In Oisterwijk worden vanuit de wijk Bunders sinds dinsdag twee  jongens vermist.   Ze zijn vermist sinds afgelopen dinsdag. Eerste jongen: 10 jaar oud, plm 150 cm lang, blond haar, grijs trainingspak met een trui met een capuchon en een bruine beer op de voorkant. Tweede jongen: 13 jaar oud, plm 170 lang, smal postuur,...
 • 22 May 2024: Kind vast in drijfzand op Willem van der Aa park in Oisterwijk
  Woensdagmiddag heeft er een kind korte tijd vast gezeten in het drijfzand. Dit gebeurde rond 13.15 uur op het Willem van der Aa park in de wijk Pannenschuur in Oisterwijk, nabij de speeltoestellen. 112 werd gebeld en politie en brandweer werden naar het park gestuurd. Aldaar zou een kind tot zijn knieën vast zitten in...
 • 21 May 2024: Opvallend veel wateroverlast in Oisterwijk (Update)
  Er viel veel regen, maar er was ook weinig afvoer, het gevolg is volgelopen straten, overgestroomde stoepen en inwoners met water in huis… Bekijk hier video’s en foto’s van alle wateroverlast in Oisterwijk van dinsdagmiddag en -avond.     Van onder andere de Gemullehoekenweg, Hertog Jan laan, Verwielstraat  een video: Ook deze video is van...
 • 20 May 2024: Dit was de grote knal in Oisterwijk
  Een enorme knal zondagavond was te horen tijdens het noodweer boven Oisterwijk. Vandaag met daglicht wordt zichtbaar waar de enorme knal vandaan kwam. De bliksem is ingeslagen in een boom aan het Stroomdalpad in Oisterwijk. Een grote scheur in de boom van boven tot onder is het gevolg. De bast van de boom ligt onder...
 • 19 May 2024: Rolwolk boven Oisterwijk
  Bijzondere wolk schuift over Oisterwijk:
 • 17 May 2024: Gezin gered door hond bij woningbrand
  In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03:00 uur werd een gezin gewekt door hun hond. In de woning aan de Wim van Baaststraat in Oisterwijk gingen kort daarna de rookmelders af. Er bleek een flinke brand in de keuken. De afzuigkap in de keuken stond in brand. De bewoners vluchtten naar buiten in...
 • 14 May 2024: Volgelopen straten in Oisterwijk na wolkbreuk
  In Oisterwijk staan kort na de regenval enkele straten blank. De afvoer kan het regenwater dat is gevallen niet aan.      
 • 13 May 2024: Steun Oisterwijk Nieuws
  Verenigingsnieuws plaatsen en het lezen van al ons nieuws kan bij ons gratis. We doen dit met uw steun! Verenigingsnieuws over en uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk plaatsen wij gratis. Denk hierbij aan cultuur, sport, goede doelen, muziek en meer activiteiten met een sociaal maatschappelijke waarde. Vooraf plaatsen we de aankondigingen en achteraf bijvoorbeeld...

Geef een reactie