politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 16 May 2023: Oisterwijk / Tilburg - Gezocht - Cybercrime - Wilhelminapark - Tilburg
  Iemand uit Oisterwijk werd thuis gebeld door een nep bankmedewerker die het slachtoffer ervan wist te overtuigen bankpassen af te geven. Deze man pint later met de gestolen pas bij een automaat aan het Wilhelminapark in Tilburg. Hij haalt de rekening van het slachtoffer leeg. De grote vraag is: wie is dit? Laat het weten als u een vermoeden heeft!
 • 12 May 2023: Oisterwijk - 1500 van de ruim 8000 reden te hard
  Een groot gedeelte van de inwoners en bezoekers van Oisterwijk krijgt binnenkort een boete op de mat. In ieder geval degene die de afgelopen week te hard reden op de Moergestelseweg.
 • 29 April 2023: Oisterwijk - Meerdere vuurwapens aangetroffen na melding schietpartij
  De politie trof vrijdagavond 28 april in een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg meerdere wapens aan. Kort daarvoor werd er een melding gedaan van een schietpartij, waarbij een persoon gewond raakte. Vier mannen zijn hierop aangehouden.
 • 18 April 2023: Haaren - Hennepkwekerij ontmanteld in Haaren
  In een schuur aan de Scheurbroeksesteeg is vrijdag 14 april jl. een hennepkwekerij aangetroffen. In de schuur stonden 97 vrijwel oogstrijpe hennepplanten. De planten en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen. De politie kwam de plantage door een stroomstoring op het spoor.
 • 26 March 2023: Oisterwijk - Overleden persoon in voertuig aangetroffen
  In een uitgebrande auto is zaterdag 25 maart 2023 een overleden persoon aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden.
 • 17 February 2023: Moergestel - Man (68) overleden na aanrijding op A58
  Een 68-jarige man uit België overleed vrijdag 17 februari bij een aanrijding op de A58. De man stond met zijn auto stil op de vluchtstrook. Toen hij bij zijn aanhanger stond, werd hij door een vrachtwagen geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht.
 • 18 January 2023: Oisterwijk - Gezocht - bankpasfraude - Oisterwijk
  Een oudere man in Oisterwijk is het slachtoffer geworden van bankpasfraude ook wel spoofing genoemd. Criminelen hebben zich valselijk voorgedaan als bankmedewerker en wisten door list en bedrog met de bankpas van het slachtoffer duizenden euro's van zijn bankrekening op te nemen.
 • 1 January 2023: Oisterwijk - Man (24) aangehouden na steekincident in Oisterwijk
  Een 24-jarige Oisterwijker is afgelopen nacht rond 01.00 uur op de Kapelaan Sleegersstraat aangehouden omdat hij tijdens een woordenwisseling op straat een 34-jarige plaatsgenoot met een mes gestoken zou hebben. Het slachtoffer liep een steekwond in zijn linkerarm op.
 • 20 November 2022: Haaren - Vrouw overleden bij hardcorefestival in Haaren
  Een 18-jarige vrouw uit Gelderland is zaterdag 19 november 2022 overleden tijdens een hardcore festival. Het slachtoffer raakte omstreeks 20.00 uur onwel. Een traumaheli kwam ter plaatse. Ze werd door het Medisch team en andere hulpdiensten nog gereanimeerd maar overleed ter plaatse.
 • 2 November 2022: Haaren - Politie en Samen Sterk in Brabant onderzoeken dumpen wildafval
  Een agent en groene BOA van Samen Sterk in Brabant stuitten na een melding woensdagochtend 2 november op een grote hoeveelheid slachtafval in het buitengebied van Haaren. Aan de Kapelweg vonden ze de resten van meerdere hazen en een ree.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 6 June 2023: Veel vertraging op A58 bij Moergestel na aanrijding met vrachtwagen
  Op de A58 bij Moergestel heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Hierdoor was de weg enige tijd geheel afgesloten. Tot laat in de middag is er veel vertraging. Er was een ongeval met twee auto’s en een vrachtwagen. Rijkswaterstaat liet weten dat de weg langere tijd werd afgesloten, deze is ondertussen weer vrij.
 • 6 June 2023: Politie plaatst herkenbare foto van verdachte bij opsporing na schietincident
  De verdachte die na een schietincident in Oisterwijk is gevlucht, is door de politie herkenbaar op foto gepubliceerd. De politie roept u op het te melden als u deze man herkent.   De man is betrokken geweest bij een schietpartij op 28 april aan de Nijverheidsweg in Oisterwijk. Daarbij werd een andere verdachte door zijn...
 • 5 June 2023: Brandweer nodig bij aanrijding in Oisterwijk
  De politie, ambulance en brandweer van Oisterwijk zijn maandagmorgen kort na 10.30 uur opgeroepen voor een aanrijding op de Vogelslaan met het kruispunt Wildemanstraat. De weg werd afgesloten voor verkeer. Het betrof een ongeval met twee auto’s. Vermoedelijk is de aanrijding ontstaan vanwege niet verlenen van voorrang. Bij een aanrijding bleef het niet; een van...
 • 4 June 2023: Vierde dag op rij bosbrand in Oisterwijk vermoedelijk brandstichting
  Donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag rond 13.45 uur is er een bosbrand gemeld in Oisterwijk. (zie video onder)   Meerdere brandweerwagens zijn met spoed ter plaatse aan de Adervendreef in Oisterwijk. Vanwege de droogte in de oppervlakte kan brand snel verspreiden. De brandweer rukt daarom met veel wagens uit. De politie is aanwezig om het...
 • 4 June 2023: Gemeente roept op alert te zijn na drie vermoedelijk aangestoken bosbranden in Oisterwijk
  Afgelopen drie dagen was er iedere avond in hetzelfde bosgebied brand. Gemeente Oisterwijk roept op tot alertheid. Bij de drie branden, donderdag, vrijdag en zaterdag telkens rond 19.00 en 20.00 uur, werden bij de laatste twee meerdere brandhaarden ontdekt. Een duidelijk signaal dat hier vermoedelijk sprake is van opzet. Hoewel het grondwaterniveau weer op orde...
 • 3 June 2023: Derde dag op rij bosbrand in Oisterwijk vermoedelijk brandstichting
  Donderdag, vrijdagavond en ook zaterdag rond 19.00 uur is er een bosbrand gemeld aan de Oirschotsebaan in Oisterwijk. (zie video onder)   Meerdere brandweerwagens zijn met spoed ter plaatse. Onder andere uit Oisterwijk, Moergestel, Tilburg, Rijen, Loon op Zand, Waalwijk en Haaren zijn brandweerlieden opgeroepen. Vanwege de droogte in de oppervlakte kan brand snel verspreiden....
 • 3 June 2023: Hulpdiensten naar persoon te water in Oisterwijk
  Meerdere hulpdiensten zijn zaterdag gealarmeerd voor een persoon die in het water terecht is gekomen aan de Bosweg in Oisterwijk. De brandweer uit Oisterwijk, Moergestel, een hoogwerker uit Tilburg, een ambulance en de politie kwamen ter plaatse. Ter plaatse was een persoon in een rolstoel in het water terecht gekomen. Deze werd nog vastgehouden door...
 • 2 June 2023: Grote bosbrand in Oisterwijk vermoedelijk brandstichting
  Vrijdagavond rond 20.00 uur is er een bosbrand gemeld aan de Oirschotsebaan in Oisterwijk. (zie video onder)   Meerdere brandweerwagens zijn met spoed ter plaatse. Onder andere uit Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Tilburg, Rijen, Hilvarenberk en Baarle Nassau zijn brandweerlieden opgeroepen. De brandweer heeft opgeschaald naar ‘Zeer grote brand’. Vanwege de droogte in de oppervlakte kan...
 • 1 June 2023: Meerdere brandweerwagens naar natuurbrand Oisterwijk
  Donderdagavond zijn meerdere brandweerwagens opgeroepen voor een natuurbrand aan de Rosepdreef in Oisterwijk. De brandweer van Oisterwijk, Moergestel, Hilvarenbeek en Haaren werden opgeroepen. Ter plaatse werd een kleine brand aangetroffen. Die is snel geblust.
 • 1 June 2023: Nieuwsbrief Oisterwijk in de mail
  Dagelijks brengen wij u via onze gratis e-mail nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Na aanmelding sturen wij u dagelijks onze nieuwsbrief met alle nieuwe berichten van de laatste 24 uur! Aanmelden nieuwsbrief Klik hier Uw nieuws is welkom via contact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *