politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.


Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 28 August 2019: Berkel-Enschot - Getuigen gezocht na aantreffen gewonde vrouw op fietspad
  Zondag 25 augustus 2019 troffen voorbijgangers op de Eindhovenseweg een gewonde vrouw aan. Zij lag naast een scooter op het fietspad en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden.
 • 21 August 2019: Oisterwijk - Verdachte steekincident aangehouden
  Dinsdagmiddag 20 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Molenstraat in Oisterwijk. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De dader is gevlucht en heeft zich uiteindelijk later die avond gemeld op het politiebureau.
 • 20 July 2019: Oisterwijk - Steekincident bij Asielzoekerscentrum
  Bij het Asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakte zaterdagmorgen 20 juli een 32-jarige bewoner gewond. Tijdens een ruzie met een 21-jarige medebewoner dreigden beide mannen met een mes, waarbij een van hen werd gestoken. Beiden zijn aangehouden.
 • 20 July 2019: Tilburg - Slachtoffer van zakkenrollerij volgt dader
  Een 28-jarige man werd vanmorgen het slachtoffer van een zakkenroller. Op de Spoorlaan werd hij door twee mannen aangesproken, waarna zijn portemonnee was verdwenen. De politie hield een 32-jarige man uit Oisterwijk aan.
 • 20 June 2019: Oisterwijk - Verdachte van overval tankstation aangehouden
  De politie heeft vanmiddag een man aangehouden die verdacht wordt van een overval op een tankstation in zijn woonplaats.
 • 3 June 2019: Oisterwijk - Overval op tankstation Oisterwijk
  Een tankstation aan de Gemullehoekenweg werd zondagmiddag 2 juni overvallen door een man met een mes. De politie startte direct een onderzoek. Er is nog geen verdachte aangehouden.
 • 14 May 2019: Oisterwijk - Verwarde man verwondt zichzelf op straat
  Agenten hebben maandagavond 13 mei een verwarde 28-jarige man uit Oisterwijk onder controle gebracht en naar het ziekenhuis laten vervoeren. Hij was zichzelf op de Dorpsstraat aan het snijden met glasscherven. De dienders hadden grote moeite het toegesnelde publiek op afstand te houden.
 • 22 April 2019: Moergestel - Motordief op heterdaad gepakt
  Een 40-jarige man uit Tilburg is afgelopen nacht (maandag 22 april) op heterdaad gepakt nadat hij twee crossmotoren zou hebben gestolen uit een schuur bij een woning.
 • 27 March 2019: Oisterwijk / Goirle / Baarle-Nassau - Verkeerscontroles in teken van tegengaan ondermijning en mobiel banditisme
  Dinsdag 26 maart 2019 is in de middag- en avonduren een grote integrale verkeersactie gehouden. Hieraan werkten naast de politie ook de gemeenten Tilburg en Goirle, de Belastingdienst en Douane mee. Het avondgedeelte stond in het kader van het tegengaan van mobiel banditisme. In Poppel (B) vond gisteravond een groot feest plaats georganiseerd door motorclub No Surrender. Er werd gebruikgemaakt van ANPR (Automatic Nummer Plate Registration) apparatuur. Er werden onder meer twee arrestaties verricht na het aantreffen van een Jammer, een apparaat om mobiel telefoonverkeer onmogelijk te maken. De Belastingdienst nam zeventien auto’s in beslag en inde 81.780 euro aan openstaande belastingschulden.
 • 14 March 2019: Oisterwijk - Verdachte van overval aangehouden
  Een 18-jarige man uit Oisterwijk is donderdagmorgen van zijn bed gelicht. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een woning op 24 november 2018 aan de Scheepersdijk in Oisterwijk.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 17 September 2019: Opnieuw ‘kamervragen’ voor openheid onveilige rotondes Oisterwijk
  Onze redactie heeft er om gevraagd, maar de gemeente houdt de plannen voor de rotondes aan de Moergestelseweg net zo geheim als eerder de uitkomst van het onderzoek. En net als destijds bij dat onderzoeksrapport, vraagt PGB ook nu aan de gemeente om duidelijkheid. Volgens de woordvoerder van wethouder Dion Dankers (verkeer) zijn de werkzaamheden...
 • 16 September 2019: Gewonde bij ongeval A58 Moergestel (+Film)
  Zondagavond om 22:40 uur werden de brandweerkorpsen van Moergestel en Oirschot met spoed opgeroepen voor een autobrand op de A58 ter hoogte van Moergestel. Ter plaatse bleek er een ongeval plaatsgevonden te hebben tussen twee voertuigen. Van een autobrand was geen spraken. Nadat de brandweer ter plaatse was hebben deze vervolgens de politie en ambulance...
 • 14 September 2019: Keukenbrand in woning Oisterwijk
  Omstreeks 17:30 uur werd er een woningbrand gemeld aan de Poirterstraat in Oisterwijk. Er bleek een brandje te woeden in een keuken. Brandweer en politie kwamen ter plaatse..De brandweer heeft de ruimte geventileerd.
 • 12 September 2019: Auto botst tegen lantaarnpaal in Oisterwijk
  Omstreeks 19.00 uur is een automobliste met haar auto tegen een lantaarnpaal gereden aan de Beukendreef in Oisterwijk. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De vrouw raakte licht gewond en is ter plaatse behandeld. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Van de bestuurster is een blaastest afgenomen.
 • 12 September 2019: Aanrijding N65 bij Oisterwijk
  Op de N65 bij Oisterwijk werd woensdagavond een automobilist van achteren aangereden door een vrachtwagen. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en er ontstond een file. Zover bekend was er geen ernstig letsel. De politie heeft het verkeer geregeld en de stukken opgeveegd; een takelwagen kwam voor de beschadigde auto.
 • 11 September 2019: Vermist meisje en twee jongens uit Oisterwijk gevonden in Moergestel
  In Oisterwijk zijn drie kinderen vermist. In Oisterwijk zijn vanaf de Hondsberg drie personen vermist. Het gaat om 1 meisje van 12 en 2 jongens van 13 jaar met een blanke huidskleur. Eén jonge is gezet en heeft zwarte pet, de andere rood trainingspak. Tips? Bel nu 112. Update Mede dank zij uw alert reageren...
 • 10 September 2019: Opnieuw brand op Haarendael Haaren
  Dinsdagochtend is er opnieuw brand ontstaan in een vleugel van Haarendael in Haaren. Tien dagen terug was er een grote brand die nagenoeg het gehele complex heeft plat gelegd. De kapel en een kleine vleugel bleven staan. In die laatste is nu opnieuw brand. Onduidelijk is nog of dit van nog smeulende resten is geweest,...
 • 9 September 2019: Gewonden bij ongeval A65 Tilburg Oisterwijk
  Omstreeks 22.00 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de A65 tussen Tilburg en Oisterwijk. Twee personenauto’s kwamen door onbekende oorzaak in botsing waarna deze dwars over de weg kwamen te staan. Een vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en een man raakte licht gewond. De snelweg werd in de richting...
 • 5 September 2019: Gevaarlijke rijder aangehouden door politie Oisterwijk
  Een 34-jarige man uit Tilburger is afgelopen nacht aangehouden na een achtervolging. De man reed door Oisterwijk en viel op vanwege zijn rijgedrag. Toen de agenten hem een stopteken gaven negeerde hij dat en moesten de dienders hem klemrijden. Hij kon mee naar het bureau.  
 • 4 September 2019: Politie zoekt gestolen loader in Moergestel
  De politie is opzoek naar een groen loadertje. Dat laat wijkagent Ine Kox vanmorgen weten op Twitter. Het landbouwvoertuig werd vannacht in Moergestel weggehaald. Heeft iemand afgelopen nacht of daarna deze loader zien rijden tussen Moergestel en Oirschot? Volgens een lid van Audacia, de voetbalclub in Moergestel waar dit karretje werd gestolen, zou het gaan...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *