politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 31 August 2022: Oisterwijk , Haaren - Snelkrakers laten enorme ravage achter bij juwelierszaak
  Inbrekers hebben bij een snelkraak bij een juwelierszaak in Oisterwijk een enorme ravage achtergelaten. In Bureau Brabant, maandag 5 september aanstaande, beelden van de daders. Dan gaat een nieuwe reeks van het opsporingsprogramma van start. Daarin ook een geval van cybercrime in Haaren. Verder worden de resultaten van het afgelopen seizoen bekend gemaakt.
 • 31 August 2022: Haaren (NB) - Gezocht - Pinpasfraude (spoofing) - Haaren (NB)
  De ouderen onder ons zijn vaak doelwit van cybercrime, we hebben het al vaak gezegd. Dit keer is het een 79-jarige man uit Haaren. Hij gaf nietsvermoedend zijn bankpas en die van zijn vrouw en de pincodes aan een nep bankmedewerker mee, nadat hij eerst door zogenaamd iemand van de bank was gebeld met een onzinverhaal. De pinner staat op beeld.
 • 31 August 2022: Oisterwijk - Gezocht - inbraak - Dorpsstraat - Oisterwijk
  Inbrekers slaan op maandag 20 juni 2022 omstreeks 04.30 uur toe bij een juwelierszaak aan de Dorpsstraat in Oisterwijk. Ze maken sieraden buit en laten een enorme ravage achter. De daders staan op beeld.
 • 16 July 2022: Berkel-Enschot - Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval op de N65
  De politie in Tilburg is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van het eenzijdige dodelijke ongeval, vanmorgen vroeg op de N65 (Bosscheweg) ter hoogte van Berkel-Enschot.
 • 20 June 2022: Oisterwijk - Inbraak juwelier Oisterwijk
  Aan de Dorpsstraat in Oisterwijk vond maandagochtend 20 juni rond 04:30 uur een inbraak plaats. Twee personen vernielden de winkelruit van een juwelier en vluchtten vervolgens met buit weg in de richting van de Kerkstraat. De politie onderzoekt de inbraak. Heeft u informatie? Meld dit via 0900-8844.
 • 22 March 2022: Oisterwijk - Meer dan 550 kilo vuurwerk in beslag genomen
  Bij een actie van de politie zijn 300 cobra’s en meer dan 550 kg ander vuurwerk in beslag genomen.
 • 23 February 2022: Moergestel, Hapert, Bladel - Gezocht - Diefstal elektrische fietsen in Moergestel, Hapert en Bladel
  Deze notoire, elektrische fietsendief heeft al zeker 3x toegeslagen bij Brabantse fietsenstallingen van supermarkten in Moergestel, Hapert en Bladel. Hij maakt kennelijk gebruik van een loper. Het is aannemelijk dat hij nog veel meer fietsendiefstallen op zijn geweten heeft. Hij moet gevonden worden.
 • 6 February 2022: Haaren - Tweetal meldt zich na oproep politie
  Nadat de politie vanmorgen, zondag 6 februari 2022, een oproep deed aan twee mannen die in Haaren een taxichauffeur hadden mishandeld en bedreigd, meldde het duo zich in de loop van de ochtend bij de politie.
 • 6 February 2022: Haaren - Duo weigert taxirit te betalen en bedreigt en mishandelt taxichauffeur
  De politie is op zoek naar twee mannen van rond de 24 jaar met blond haar die in de nacht van zaterdag op zondag een taxichauffeur bedreigden en zonder te betalen uit zijn taxi stapten. Dat gebeurde rond middernacht op de Amerlaan in Haaren na een rit vanuit het centrum van Tilburg.
 • 24 December 2021: Moergestel - Man komt om het leven bij verkeersongeval
  Een 39-jarige Duitse man is donderdag 23 december rond 18.40 om het leven gekomen bij een ongeluk op de A58. Vermoedelijk rende de man achter een ontsnapte hond aan en liep daarbij de snelweg op. Daar werd hij aangereden. Hij overleed ter plaatse.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 1 October 2022: 45 km wagen op zijkant bij aanrijding in Oisterwijk
  Vanavond zijn twee jongemannen met hun net aangekochte 45km wagen tegen een boom gebotst aan de Gemullehoekenweg in Oisterwijk. Het voertuig kwam na de botsing op zijn kant tot stilstand. De jongens kropen uit het voertuig en zette deze samen met omstanders terug op zijn wielen. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De...
 • 1 October 2022: EHBO met zeven dorpen oefent ramp in supermarkt
  De EHBO-verenigingen uit Haaren, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Esch en Helvoirt hebben samen met het Rode Kruis uit Oisterwijk een oefening gehouden in een supermarkt in Helvoirt. De organisatie van de 7-dorpenoefening ligt ieder jaar bij één van de acht deelnemende verenigingen uit zeven verschillende dorpen. Na 2 jaren uitstel heeft EHBO vereniging St. Lucas...
 • 29 September 2022: Bezoek Oisterwijk Nieuws en volg ons!
  Het maakt niet uit hoe, maar volg ons!! Voor alle inwoners, werkenden en recreanten in de gemeente Oisterwijk, vormt Oisterwijk Nieuws het bruisende informatiecentrum. Alle berichten uit en over de dorpen Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Buurtschap Heukelom verspreiden we via heel veel wegen.  Maak uw keuze uit de vele mogelijkheden, want u bepaalt waar u...
 • 27 September 2022: Traumaheli naar Moergestel voor bedrijfsongeval
  Dinsdagavond is een man gewond geraakt nadat hij tussen een brug bij een autogarage klem kwam te zitten. Brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Bij aankomst bleek dat de man niet meer bekneld zat, maar wel zwaar letsel had opgelopen. De trauma arts assisteerde bij het incident en ging ook mee naar...
 • 25 September 2022: Steun ons!
  Verenigingsnieuwsplaatsen en het lezen van al ons nieuws kan bij ons gratis. We doen dit met uw steun! Verenigingsnieuws over en uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk plaatsen wij gratis. Denk hierbij aan cultuur, sport, goede doelen, muziek en meer activiteiten met een sociaal maatschappelijke waarde. Vooraf plaatsen we de aankondigingen en achteraf bijvoorbeeld een...
 • 23 September 2022: Fietsster aangereden op rotonde Moergestelseweg Oisterwijk
  Vrijdagmiddag is een fietsster aangereden op rotonde aan de Moergestelseweg in Oisterwijk. De dame kwam vanuit het spoor en werd blijkbaar te laat gezien door een automobilist. De verwondingen vielen zover bekend mee. Een ambulance en politie kwamen ter plaatse.
 • 22 September 2022: Ongeval kort voor aanpassing kruispunt Oirschotsebaan Oisterwijk
  Binnenkort gaat het kruispunt op de schop; net te laat voor deze twee automobilisten, die met elkaar in botsing kwamen. Donderdagmorgen omstreeks 11:40 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen twee personen auto’s op het kruispunt Oirschotsebaan-Fransebaan in Oisterwijk. De donkergrijze auto kwam vanaf Moergestel en kwam in botsing met het andere voertuig, dat...
 • 18 September 2022: Gewonde na aanrijding door vrachtwagen bij Oisterwijk
  Zondagmiddag omstreeks 14.00 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de N65 bij Oisterwijk. Een vrachtwagen reed achterop een auto, die voor het stoplicht stond te wachten. Hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. De bestuurder van de auto is met zwaailicht en sirene naar het ziekenhuis overgebracht. Er was tijdelijk een rijbaan afgesloten, met een...
 • 15 September 2022: Geen antwoorden maar wel een persbericht over Fire Up aanmaakblokjesfabriek
  Gemeente en Fire Up gaven geen inhoudelijke uitleg op onze vragen*, maar vandaag geeft gemeente wel een persbericht over de situatie van Fire Up. De onderliggende documenten gaan wij zo snel mogelijk nader bestuderen; wordt vervolgd! Persbericht Gemeente Oisterwijk: Onderzoek naar brand Fire-Up 13 juni 2022 afgerond Het college heeft kennis genomen van het onafhankelijke...
 • 11 September 2022: Nieuwsbrief Oisterwijk in de mail
  Dagelijks brengen wij u via onze gratis e-mail nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Na aanmelding sturen wij u dagelijks onze nieuwsbrief met alle nieuwe berichten van de laatste 24 uur! Aanmelden nieuwsbrief Klik hier Uw nieuws is welkom via contact!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.