politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.


Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 15 January 2020: Nieuwendijk / Dongen / Loon op Zand / de Moer / Sprang Capelle / Waspik / Oisterwijk - Veel inbraken in sportaccommodaties, politie roept op alert te zijn
  In de eerste twee weken van deze maand zijn bij de politie in Midden-West Brabant al acht inbraken gemeld in sportaccommodaties. Met name de kantines van tennisverenigingen zijn gewilde objecten voor inbrekers, maar ook een atletiekvereniging in Dongen werd zelfs twee achtereenvolgende dagen slachtoffer van het dievengilde. De politie onderzoekt of er sprake is van dezelfde dadergroep en vraagt om alertheid.
 • 20 December 2019: Oisterwijk - Politie houdt ruziënde, gewonde mannen aan
  Bij het asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakten vrijdagochtend 20 december twee mannen gewond tijdens een ruzie. Hierbij gebruikten zij beiden een mes. De politie hield een 20-jarige bewoner en een man, waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld, aan.
 • 31 October 2019: Moergestel - Achtervolging eindigt in achtertuin, verdachte aangehouden
  Een achtervolging door de politie is uiteindelijk gestopt in de achtertuin van een woning in Moergestel. Het begon allemaal langs de A58 op de parkeerplaats Kriekampen. Uiteindelijk was de vermoedelijke reden dat de verdachte drugs bij zich had.
 • 27 October 2019: Moergestel - Politie moet fors optreden bij ordeverstoring tijdens festival in Moergestel
  De politie heeft afgelopen nacht fors moeten optreden tegen een groep van ruim 40 minderjarigen die hen belaagde. Dat gebeurde nadat een groep jongeren door de beveiliging aldaar was aangesproken en met hen in gevecht was geraakt. De politie moesten wapenstokken en honden inzetten om het geweld van de groep te keren.
 • 21 October 2019: Oisterwijk - Mannen dringen huis binnen en eisen geld
  Een bewoonster en haar twee kinderen kregen vanmorgen, maandag 21 oktober, de schrik van hun leven. Twee mannen vernielden een ruit, drongen het huis aan de Brede Steeg binnen en eisten geld. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 • 19 September 2019: Oisterwijk - Van de 200 maar 1 gestolen
  Bij een fietsencontrole op het AZC is één gestolen fiets gevonden. Er werden er meer dan 200 gecontroleerd.
 • 28 August 2019: Berkel-Enschot - Getuigen gezocht na aantreffen gewonde vrouw op fietspad
  Zondag 25 augustus 2019 troffen voorbijgangers op de Eindhovenseweg een gewonde vrouw aan. Zij lag naast een scooter op het fietspad en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden.
 • 21 August 2019: Oisterwijk - Verdachte steekincident aangehouden
  Dinsdagmiddag 20 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Molenstraat in Oisterwijk. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De dader is gevlucht en heeft zich uiteindelijk later die avond gemeld op het politiebureau.
 • 20 July 2019: Oisterwijk - Steekincident bij Asielzoekerscentrum
  Bij het Asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakte zaterdagmorgen 20 juli een 32-jarige bewoner gewond. Tijdens een ruzie met een 21-jarige medebewoner dreigden beide mannen met een mes, waarbij een van hen werd gestoken. Beiden zijn aangehouden.
 • 20 July 2019: Tilburg - Slachtoffer van zakkenrollerij volgt dader
  Een 28-jarige man werd vanmorgen het slachtoffer van een zakkenroller. Op de Spoorlaan werd hij door twee mannen aangesproken, waarna zijn portemonnee was verdwenen. De politie hield een 32-jarige man uit Oisterwijk aan.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 17 January 2020: Boetes voor vrijwilligers in Oisterwijk
  Deze keer kwam Hans Hulsbosch er met een waarschuwing vanaf, maar het blijft volgens hem schandalig. ‘In plaats van een schouderklopje, deelt de gemeente boetes uit aan vrijwilligers!’ Als vrijwillig chauffeur van de Parel Cab vervoert Hans, samen met een flink aantal andere vrijwilligers, inwoners uit Oisterwijk van huis naar bijvoorbeeld een huisarts, of activiteit....
 • 15 January 2020: Geen treinen door Oisterwijk na aanrijding
  Tussen Tilburg, Boxtel en Eindhoven rijden er woensdagavond geen treinen vanwege een aanrijding met een auto. De aanrijding met een goederentrein heeft plaats gevonden in Boxtel. Treinen kunnen daardoor niet verder. Dit zal tot laat in de avond duren, tussentijds worden er bussen ingezet. Een personentrein staat stil; nog onduidelijk is of deze terug komt....
 • 15 January 2020: Veel inbraken bij sportclubs in Oisterwijk en omgeving
  In december was het raak bij Teco, afgelopen week bij de Oysters, en ook in de regio zijn er veel inbraken in sportclubs, zo laat de politie weten. In de eerste twee weken van deze maand zijn bij de politie in Midden-West Brabant al acht inbraken gemeld in sportaccommodaties. Met name de kantines van tennisverenigingen...
 • 14 January 2020: Verdachte auto op carpool Moergestel
  Op de carpoolplek langs de A58 in Moergestel is door een inwoner verdacht voertuig aangetroffen. De auto was niet afgesloten en heeft geen kentekenplaten, mogelijk zijn deze bewust verwijderd, of ze zijn gestolen. De politie is op de hoogte gebracht en heeft de zaak in onderzoek. Weet u meer? Bel dan met 0900-8844.
 • 12 January 2020: Gewonde bij ongeval A58 Moergestel
  Zondag omstreeks 13:30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de A58 bij Moergestel. Een automobiliste die vanaf de richting Eindhoven kwam schoot door onbekende reden van de A58, waarna ze meer dan 100 meter door de sloot heen schoof. De vrouw is door de brandweer uit haar voertuig gehaald en met onbekende...
 • 10 January 2020: Automobilist onwel in Haaren
  Vrijdagmiddag is de bestuurder van een auto gewond geraakt Dit gebeurde rond 12.30 uur bij een eenzijdig ongeval aan de Eind in Haaren. Vermoedelijk was de man onwel en verloor hij daardoor de macht over het stuur. Ambulancepersoneel heeft de man gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht.  
 • 3 January 2020: De Kort Media Oisterwijk bestaat vijf jaar
  Het mediabedrijf van Toby de Kort, De Kort Media, bestaat vijf jaar. door Iris de Groot Op 2 januari 2015 heeft Toby, bekend van de vele ook nachtelijke 112 foto’s, de stap heb gezet om zijn eigen persbureau te beginnen. De Kort Media, dat was de naam dat het bedrijf moest krijgen. Na dit besluit...
 • 3 January 2020: Ontsnapt aan vlammenzee bij woningbrand Oisterwijk
  Vanmorgen omstreeks 04:00 uur lag een vader met zijn twee zonen te slapen in een woning aan de Moetgestelseweg in Oisterwijk. Een uitslaande brand in de woning wekte het gezin waarna ze in alle haast met hun badjasen in de achtertuin terrecht kwamen. De brandweer werd gebeld en schaalde op naar ‘grote brand’. De uitslaande...
 • 2 January 2020: Vandalen hakken kop van Kerststalpoppen Moergestel
  Voor Moergestel misschien wel het leukste evenement van het jaar, de Kerststallenroute. Maar met een flinke domper voor Scouting Moergestel; daar werden de koppen van de poppen gehaald. ‘Waar we bang voor waren is helaas gebeurd. De poppen zijn onthoofd en kindje Jezus is beschadigd. Jammer dat dit ook hier kan gebeuren,’ aldus Peter van...
 • 2 January 2020: Vrachtwagen ramt boom op N65 bij Oisterwijk
  Op de N65 bij Oisterwijk, tussen de afslag Oisterwijk en Berkel-Enschot, heeft een vrachtwagen op een haar na een huis gemist. Het gevaarte kwam donderdag om 10.45 uur tot stilstand tegen een boom voor het huis. De vrachtwagen is van de weg geraakt, ramde een boom die flink beschadigde, schoof over het fietspad, en kwam...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *