politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 4 August 2021: Oisterwijk - Politie lost waarschuwingsschoten bij melding in Oisterwijk
  Agenten hebben afgelopen nacht op de Belversebaan de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten bij een 41-jarige man uit Oss toegepast en drie waarschuwingsschoten gelost.
 • 21 July 2021: Oisterwijk - Vijftienjarige jongen bedreigd, beroofd en mishandeld
  De politie doet onderzoek naar een straatroof aan de Bedrijfsweg. Een 15-jarige jongen werd daar bedreigd, mishandeld en beroofd.
 • 1 July 2021: Oirschot - Politie pakt een miljoen aan contanten af
  Een miljoen aan contanten in een doos. Deze bijzondere ontdekking deden agenten op vrijdag 25 juni bij een controle van een vrachtauto op de A58 vlakbij Oirschot. Een logische verklaring hoe dit enorme bedrag was “verdiend” ontbrak en daarom is het hele bedrag afgepakt. We hebben een man aangehouden op verdenking van witwassen en de handel in verdovende middelen. Van een tweede aangehouden man is nog onduidelijk wat zijn rol is.
 • 25 June 2021: Oisterwijk - Acht vaten XTC-afval gedumpt in natuurgebied
  In een natuurgebied in Oisterwijk heeft een boswachter vanmorgen acht 25-liter vaten aangetroffen. Een van de vaten lekte vloeistof. Al snel bleek dat het hier om afval gaat, afkomstig van de productie van XTC.
 • 14 June 2021: Oisterwijk / Rotterdam - Gezocht - Wie is deze frauduleuze pinner?
  Hier weer een schoolvoorbeeld van cybercrime zoals we dat nog steeds, helaas, te vaak zien. Deze man loopt hier een winkel in Rotterdam binnen. Om te shoppen met een pas die niet van hem is, maar van iemand uit Oisterwijk.
 • 2 June 2021: Oisterwijk - Aanhoudingen in onderzoek geweldpleging Oisterwijk
  Een 13-jarige jongen uit Oisterwijk werd vrijdagmiddag 28 mei zonder enige aanleiding door drie jongens mishandeld op de Spoordijk. De politie hield woensdag 2 juni een minderjarige jongen uit Dongen aan als verdachte. De dag ervoor, dinsdag 1 juni, werd een minderjarige jongen uit Udenhout aangehouden. De derde verdachte, ook woonachtig in Udenhout, is donderdag 3 juni aangehouden.
 • 22 May 2021: Haaren - Burenruzie eindigt in steekincident
  Een burenruzie is vrijdagavond volledig uit de hand gelopen omdat een van de partijen de andere meerdere malen met een mes stak. Ook heeft hij met een stok geslagen. De verdachte is aangehouden en het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.
 • 27 April 2021: Moergestel, Veenendaal - Twee mannen verdacht van bankhelpdeskfraude
  Na een onderzoek van bijna negen maanden denkt de politie tientallen pinpasfraudes te hebben opgelost met de aanhouding van twee mannen uit Veenendaal. Ze zijn mogelijk verantwoordelijk voor dertig zaken. Bij tien aangiftes zit zoveel bewijs dat deze in het onderzoek zijn meegenomen.
 • 24 April 2021: Oisterwijk - Man gaat door het lint en bijt agent in zijn hand
  Bij de aanhouding van een persoon met een lokaalverbod, ging de verdachte vrijdagavond volledig door het lint. Daarbij beet hij onder meer een politieman in zijn hand.
 • 11 April 2021: Oisterwijk - Man aangehouden na poging doodslag agent
  Zondagochtend 11 april 2021 hebben agenten een verdachte aangehouden die vijf jaar geleden een politieagent wilde aanrijden.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 23 September 2021: Horeca Oisterwijk moet echt aan de corona check anders volgt boete
  app controleGemeente Oisterwijk gaat controleren op het juist uitvoeren van de coronaregels, en zal zo nodig handhaven. Een aantal Oisterwijkse horeca ondernemers hebben vorige week aangegeven geen mogelijkheden te zien om hun bezoekers te controleren op de voorgeschreven wijze (zie film onder).  Ze verwachten ofwel onvoldoende personeel in dienst te hebben om de controle uit te...
 • 19 September 2021: Dronken automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond
  In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00:30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Moergestelseweg in Oisterwijk. Een automobilist komende vanuit Oisterwijk verloor de macht over het stuur bij een wegversmalling, waarna hij tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Uit een eerste alcoholtest van...
 • 18 September 2021: Auto met kinderen en vrachtwagen botsen op N65 bij Haaren
  Zaterdag aan het einde van de middag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtauto op de N65 ter hoogte van Haaren. Door vermoedelijk een inschattingsfout van de automobilist ontstond er een aanrijding met een vrachtwagen, waarna de auto is gaan tollen en in de sloot terecht kwam. In de auto zaten...
 • 18 September 2021: Brandweer naar waterlekkage op Haarendael
  Zaterdagmiddag werd de brandweer van Haaren opgeroepen voor een melding van een waterlekkage op park Haarendael aan De Raamse Akkers in Haaren. Op het park staan diverse oude pandjes waar arbeidsmigranten tijdelijk wonen. In een van de huisjes was een kleine waterlekkage waarvoor de brandweer werd gebeld. Na een tijdje zoeken heeft de brandweer het...
 • 18 September 2021: Jongen vermist in Oisterwijk (terecht)
  In Oisterwijk is een jongen vermist:   Oisterwijk, omgeving Peperstraat. vermist. Jongen 14jr, donker getint, 160lang,normaal postuur, zwart trainingspak PUMA, turqoise beachbike. Niet aanspreken. Bel 112. Update: De jonfen is terecht, politie dankt u voor het meekijken.
 • 17 September 2021: Brand gemeld in Sportlaantje Haaren
  In Haaren aan het Sportlaantje is een brand gemeld. De brandweer is ter plaatse. Bij de 112 melding staat een wagen uit Waalwijk vermeld. Dit betreft het regionaal reservevoertuig dat in Haaren is gestationeerd.   Het betrof een klein brandje aan de overkapping van het terras bij de tennisvereniging. De aanwezige leden hebben de brand...
 • 16 September 2021: Vrouw vermist in Oisterwijk (terecht)
  In Oisterwijk is een vrouw vermist: De vrouw is bijna 55 jaar. Donkerblond . Zwarte trui. Spijkerbroek. Witte schoenen. Volslank. 1.56cm. Verward gedrag. Bel 0900-8844 Update: De vrouw is terecht.      
 • 16 September 2021: Treinverkeer ontregeld door telefoonstoring
  Door een telefoonstoring op de verkeersleidingsposten eerder vandaag is het treinverkeer ontregeld. Vanwege de storing was er geen communicatie mogelijk tussen de verkeersleiding en machinisten, en werd al het treinverkeer stil gelegd. Vanaf 19.00 uur is het treinverkeer zeer beperkt hervat. Er wordt hard gewerkt om de reisplanner zo goed als mogelijk actueel bij te...
 • 15 September 2021: Tuchtmaatregel voor lid Trinitas Oisterwijk na uitvoerig onderzoek
  Voetbalclub Trinitas Oisterwijk heeft laten weten dat er, na een uitvoerig extern onderzoek, een tuchtmaatregel is opgelegd vanwege ongewenst gedrag van een van haar leden. De club heeft hierover onderstaande verklaring gepubliceerd: Verklaring van Trinitas Oisterwijk: Veilig sportklimaat   Beste leden, Op 31 januari 2021 is onze vereniging geconfronteerd met meldingen van mogelijk ongewenst gedrag....
 • 14 September 2021: Vrouw vermist in Oisterwijk (terecht)
  In Oisterwijk is een vrouw vermist: De vrouw is 55 jaar, 165cm lang, slank, blond haar, draagt witte trui met capuchon, spijkerbroek, rode schoenen, is weg met een Stellafiets. Tips? Bel nu 0800-0011 Update: De vermiste vrouw is in goede gezondheid aangetroffen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *