politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 12 March 2019: Film: Ramkraak Oisterwijk bij Bureau Brabant
  Voor duizenden euro’s aan kleding werd er gestolen uit twee kledingzaken van dezelfde eigenaar. De winkel aan De Lind in Oisterwijk was maandag 3 december het doelwit en de winkel aan het Marktveld in Vught op woensdag 21 november. Het zou gaan om dezelfde daders, die uit waren op dure merkjassen. Eenheden van Politie werden...
 • 11 March 2019: Gaslucht bij AH supermarkt Oisterwijk
  Vanavond omstreeks 20:45 uur werd de brandweer opgeroepen voor een gasluchtin de AH supermarkt aan de Dorpsstraat in Oisterwijk. Medewerkers roken een gaslucht. De winkel was gesloten; er waren geen klanten aanwezig. De gaskraan is dicht gedraaid en de brandweer heeft diverse metingen gedaan. Enexis wordt in kennis gesteld. Waar de gaslucht vandaan komt is...
 • 9 March 2019: Twee jongetjes van 6 vermist (terecht)
  In Udenhout en omgeving zijn twee jongetjes vermist.  Vermist in Udenhout: Twee 6-jarige jongens, beide op fiets, 1 met beige jas met oranje cappuchon, 1 met zwarte jas met cappuchon, 1 zilverkleurige fiets en 1 wit/blauwe fiets. Tips? Bel nu 0800-0011 Update Beide jongens zijn in goede gezondheid aangetroffen. Bedankt voor het meekijken!
 • 9 March 2019: Twee bomen op wegen Moergestel
  De brandweer van Moergestel werd zaterdagmiddag opgeroepen voor een omgewaaide boom.    De boom was op de A58 terecht gekomen. De storm was oorzaak. Ook aan de Tilburgseweg was het raak:
 • 9 March 2019: Daders overval Oisterwijk uit Rotterdam (Update)
  In de nacht van 23 op 24 november omstreeks 01:45 uur heeft er een gewapende overval plaats gevonden in een woning aan de Scheepersdijk in Oisterwijk. Een moeder en zoon werden in hun huis door twee mannen overvallen. Twee mannen wisten in de woning te komen, bedreigden de aanwezige bewoners met een op een vuurwapen...
 • 7 March 2019: Twee inbraken door zelfde daders bij Bureau Brabant
  Voor duizenden euro’s aan kleding werd er gestolen uit twee kledingzaken van dezelfde eigenaar. De winkel aan De Lind in Oisterwijk was maandag 3 december het doelwit en de winkel aan het Marktveld in Vught op woensdag 21 november. Het zou gaan om dezelfde daders, die uit waren op dure merkjassen. Eenheden van Politie werden...
 • 5 March 2019: Autobrand op A58 bij Moergestel (+ Film)
  Dinsdagmiddag was er een autobrand op de A58 ter hoogte van Moergestel. De auto is volledig uitgebrand. De snelweg is korte tijd helemaal afgesloten geweest voor het verkeer. Alle inzittenden konden tijdig het voertuig verlaten. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.  
 • 5 March 2019: Ernstig ongeval op N65 bij Oisterwijk
  Vannacht omstreeks 01:00 uur heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de afrit Berkel-Enschot/Heukelom op de N65 bij Oisterwijk. De bestuurder van de auto, met daarin twee jongemannen, heeft vermoedelijk op het laatste moment de afrit genomen, over het puntstuk, tegen het uit-bord, om tientallen meters verder tegen een boom tot stilstand te komen....
 • 4 March 2019: Politie sust vechtpartij Haaren
  In het centrum van Haaren heeft afgelopen nacht een vechtpartij plaatsgevonden. De vechtpartij begon in een café in het centrum van Haaren, en ging vervolgens buiten op straat verder. De Politie moest er bij komen. ‘Mijn collega’s hebben de boel kunnen sussen,’ aldus Wijkagent Marcel de Rouw.
 • 4 March 2019: Geen treinverkeer Tilburg Oisterwijk Boxtel
  Tussen Tilburg, Oisterwijk, Boxtel en Eindhoven rijden er geen treinen. Dit vanwege een aanrijding met een persoon. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse. NS verwacht dat dit tot ongeveer 12.00 uur duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *