politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 22 March 2020: Oisterwijk - Politie zoekt getuigen van inbraak
  Zondagnacht 22 maart is er een inbraak geweest bij een winkel op De Lind in Oisterwijk. Hierbij zou een auto tegen het pand zijn gereden. De politie roept getuigen op zich te melden.
 • 15 January 2020: Nieuwendijk / Dongen / Loon op Zand / de Moer / Sprang Capelle / Waspik / Oisterwijk - Veel inbraken in sportaccommodaties, politie roept op alert te zijn
  In de eerste twee weken van deze maand zijn bij de politie in Midden-West Brabant al acht inbraken gemeld in sportaccommodaties. Met name de kantines van tennisverenigingen zijn gewilde objecten voor inbrekers, maar ook een atletiekvereniging in Dongen werd zelfs twee achtereenvolgende dagen slachtoffer van het dievengilde. De politie onderzoekt of er sprake is van dezelfde dadergroep en vraagt om alertheid.
 • 20 December 2019: Oisterwijk - Politie houdt ruziënde, gewonde mannen aan
  Bij het asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakten vrijdagochtend 20 december twee mannen gewond tijdens een ruzie. Hierbij gebruikten zij beiden een mes. De politie hield een 20-jarige bewoner en een man, waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld, aan.
 • 31 October 2019: Moergestel - Achtervolging eindigt in achtertuin, verdachte aangehouden
  Een achtervolging door de politie is uiteindelijk gestopt in de achtertuin van een woning in Moergestel. Het begon allemaal langs de A58 op de parkeerplaats Kriekampen. Uiteindelijk was de vermoedelijke reden dat de verdachte drugs bij zich had.
 • 27 October 2019: Moergestel - Politie moet fors optreden bij ordeverstoring tijdens festival in Moergestel
  De politie heeft afgelopen nacht fors moeten optreden tegen een groep van ruim 40 minderjarigen die hen belaagde. Dat gebeurde nadat een groep jongeren door de beveiliging aldaar was aangesproken en met hen in gevecht was geraakt. De politie moesten wapenstokken en honden inzetten om het geweld van de groep te keren.
 • 21 October 2019: Oisterwijk - Mannen dringen huis binnen en eisen geld
  Een bewoonster en haar twee kinderen kregen vanmorgen, maandag 21 oktober, de schrik van hun leven. Twee mannen vernielden een ruit, drongen het huis aan de Brede Steeg binnen en eisten geld. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 • 19 September 2019: Oisterwijk - Van de 200 maar 1 gestolen
  Bij een fietsencontrole op het AZC is één gestolen fiets gevonden. Er werden er meer dan 200 gecontroleerd.
 • 28 August 2019: Berkel-Enschot - Getuigen gezocht na aantreffen gewonde vrouw op fietspad
  Zondag 25 augustus 2019 troffen voorbijgangers op de Eindhovenseweg een gewonde vrouw aan. Zij lag naast een scooter op het fietspad en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden.
 • 21 August 2019: Oisterwijk - Verdachte steekincident aangehouden
  Dinsdagmiddag 20 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Molenstraat in Oisterwijk. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De dader is gevlucht en heeft zich uiteindelijk later die avond gemeld op het politiebureau.
 • 20 July 2019: Oisterwijk - Steekincident bij Asielzoekerscentrum
  Bij het Asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakte zaterdagmorgen 20 juli een 32-jarige bewoner gewond. Tijdens een ruzie met een 21-jarige medebewoner dreigden beide mannen met een mes, waarbij een van hen werd gestoken. Beiden zijn aangehouden.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 2 April 2020: Vermoeden brandstichting na tweede brand in Oisterwijk
  Omstreeks 4.30 uur heeft er een brandje gewoed in een woning aan De Schouw in Oisterwijk. Brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De buren ontdekte het brandje. Het betrof een brandje bij de zelfde woning als waar vorige week brand was. Volgens buurtbewoners is het vermoedelijk dat de brand opzettelijk is aangestoken. Zij...
 • 30 March 2020: Vermist man in Haaren terecht
  De vermiste man in Haaren is terecht. Eerder vandaag werd onderstaande bericht verspreid. De man werd door een oplettende jongeman gezien, gemeld en in goede gezondheid aangetroffen. De politie dankt u voor het meekijken. Vermist in Haaren, man  +/- 1,70 lang, draagt een blauwe jas, grijze broek, groene trui, heeft grijs haar. Hij is vertrokken...
 • 29 March 2020: Man in Oisterwijk aangehouden na dreigen met mes
  In Oisterwijk is zondag door de politie een man aangehouden die met een mes dreigde. De man was binnen in een woning en werd door de politie naar buiten gepraat. Het arrestatieteam heeft hem daar aangehouden. Wat de aanleiding was is onbekend.
 • 29 March 2020: Volg Oisterwijk Nieuws op de manier die u graag wil
  Inwoners in de gemeente Oisterwijk hebben een keur aan mogelijkheden om het lokale nieuws te volgen. Voor alle inwoners, werkenden en recreanten in de gemeente Oisterwijk, vormt Oisterwijk Nieuws het bruisende informatiecentrum. Alle berichten uit en over de dorpen Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Buurtschap Heukelom, komen uit de grote informatiestroom die deze website ontvangt en...
 • 27 March 2020: Brandje trekt toeschouwers in Oisterwijk (+ Film)
  Omstreeks 13:30 uur heeft er een brandje gewoed op een balkon aan De Schouw in Oisterwijk. Het betrof een kleine brand.   De bewoner was niet thuis. Doormiddel van een ladder is de brandweer op het balkon gekomen en heeft het brandje geblust. Er kwamen een brandweerwagen en twee politiewagens ter plaatse. Volgens buurtbewoners zorgt...
 • 25 March 2020: Gemeente Oisterwijk geeft boetes bij overtreding Corona maatregelen
  De Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s)  van Gemeente Oisterwijk zijn dagelijks op pad om onze gemeente veilig en gezond te houden. Ze letten nu extra op de 1,5 meter afstand. Die regel is er voor iedereen. Ben je met meer dan 2 personen bij elkaar en houd je geen afstand? Dan riskeer je een boete. Help...
 • 24 March 2020: Duif vast in boom in Oisterwijk
  Omstreeks 15:45 uur zagen omstanders een duif vast zitten in een boom aan de Zoom in Oisterwijk. De dierenambulance en de hoogwerker van brandweer Tilburg kwamen ter plaatse. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de duif bevrijd. De duif zat aan een touwtje vast aan een tak. De duif is meegenomen met de...
 • 24 March 2020: Oisterwijker aangehouden na dronkemansrit
  Een 23-jarige verdachte uit Oisterwijk werd dinsdag 24 maart rond 05u15 na een achtervolging op de Ringbaan-Noord in Tilburg aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding. Agenten zagen de bestuurder met een beschadigde auto over de Kempenbaan in Tilburg rijden. Ze gaven een stopteken, maar de bestuurder reed met hoge snelheid weg. De politie zette...
 • 22 March 2020: Schoorsteenbrand in wijk Pannenschuur Oisterwijk
  Rond 18.45 uur is zondagavond een schoorsteenbrand gemeld aan een woning aan De Schouw in Oisterwijk. De brandweer van Oisterwijk en een hoogwerker uit Tilburg kwamen met spoed ter plaatse.  
 • 22 March 2020: Illegale afvaldumping kost Oisterwijker heel veel geld
  Een illegale afvaldump, afgelopen week in Heukelom, gaat een inwoner uit Oisterwijk heel veel geld kosten. Er kwam heel wat inspanning bij kijken, maar duidelijk is nu dat dumpen niet loont. Op social media werd vol afschuw gereageerd op de foto’s van een berg afval in het Heukelomse landschap. Normaal al niet de bedoeling, maar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *