politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.


Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 31 October 2019: Moergestel - Achtervolging eindigt in achtertuin, verdachte aangehouden
  Een achtervolging door de politie is uiteindelijk gestopt in de achtertuin van een woning in Moergestel. Het begon allemaal langs de A58 op de parkeerplaats Kriekampen. Uiteindelijk was de vermoedelijke reden dat de verdachte drugs bij zich had.
 • 27 October 2019: Moergestel - Politie moet fors optreden bij ordeverstoring tijdens festival in Moergestel
  De politie heeft afgelopen nacht fors moeten optreden tegen een groep van ruim 40 minderjarigen die hen belaagde. Dat gebeurde nadat een groep jongeren door de beveiliging aldaar was aangesproken en met hen in gevecht was geraakt. De politie moesten wapenstokken en honden inzetten om het geweld van de groep te keren.
 • 21 October 2019: Oisterwijk - Mannen dringen huis binnen en eisen geld
  Een bewoonster en haar twee kinderen kregen vanmorgen, maandag 21 oktober, de schrik van hun leven. Twee mannen vernielden een ruit, drongen het huis aan de Brede Steeg binnen en eisten geld. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 • 19 September 2019: Oisterwijk - Van de 200 maar 1 gestolen
  Bij een fietsencontrole op het AZC is één gestolen fiets gevonden. Er werden er meer dan 200 gecontroleerd.
 • 28 August 2019: Berkel-Enschot - Getuigen gezocht na aantreffen gewonde vrouw op fietspad
  Zondag 25 augustus 2019 troffen voorbijgangers op de Eindhovenseweg een gewonde vrouw aan. Zij lag naast een scooter op het fietspad en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden.
 • 21 August 2019: Oisterwijk - Verdachte steekincident aangehouden
  Dinsdagmiddag 20 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Molenstraat in Oisterwijk. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De dader is gevlucht en heeft zich uiteindelijk later die avond gemeld op het politiebureau.
 • 20 July 2019: Oisterwijk - Steekincident bij Asielzoekerscentrum
  Bij het Asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg raakte zaterdagmorgen 20 juli een 32-jarige bewoner gewond. Tijdens een ruzie met een 21-jarige medebewoner dreigden beide mannen met een mes, waarbij een van hen werd gestoken. Beiden zijn aangehouden.
 • 20 July 2019: Tilburg - Slachtoffer van zakkenrollerij volgt dader
  Een 28-jarige man werd vanmorgen het slachtoffer van een zakkenroller. Op de Spoorlaan werd hij door twee mannen aangesproken, waarna zijn portemonnee was verdwenen. De politie hield een 32-jarige man uit Oisterwijk aan.
 • 20 June 2019: Oisterwijk - Verdachte van overval tankstation aangehouden
  De politie heeft vanmiddag een man aangehouden die verdacht wordt van een overval op een tankstation in zijn woonplaats.
 • 3 June 2019: Oisterwijk - Overval op tankstation Oisterwijk
  Een tankstation aan de Gemullehoekenweg werd zondagmiddag 2 juni overvallen door een man met een mes. De politie startte direct een onderzoek. Er is nog geen verdachte aangehouden.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 11 November 2019: Geel mannetje met rode pet vermist in Oisterwijk
  U kent ze wel, langs de kant van de weg, zo’n geel fluorescerend mannetje met rode pet. Ze worden door bewoners neergezet om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid, veelal bij plekken waar kinderen spelen. Zo helpen ze mee aan een veilige wijk. Vrijdagnacht werd er eentje gestolen aan de Vloeiweg in Oisterwijk, waarvan aangifte volgde....
 • 9 November 2019: Lintjes voor vrijwillige brandweerlieden in Oisterwijk
  Burgemeester Hans Janssen heeft vanavond twee vrijwillige brandweerlieden uit Oisterwijk voorzien van een mooie waardering, in de vorm van een Koninklijke Onderscheiding met bijbehorende draagspeld. Frans van Venrooij en Bert-Frank van den Breekel waren de gelukkigen. Frans van Venrooij (58) is van 1 september 1979 tot 1 januari 2020 aangesteld als vrijwillig brandweerman bij de...
 • 9 November 2019: Politie vraagt hulp bij verdachte auto in Oisterwijk
  De politie in Oisterwijk vraagt uit te kijken naar een kleine zwarte auto van het merk Seat. Het zou gaan om verdacht gedrag bij pinautomaten en woningen. Ziet u dit verdachte gedrag, bel dan 112.
 • 5 November 2019: Man met verlopen rijbewijs rijdt fietser aan in Waalwijk
  Dinsdagmorgen vond er een aanrijding plaats in Waalwijk tussen en 30-jarige man uit Waalwijk op de fiets en een 37-jarige automobilist, een man uit Oisterwijk. De bestuurder van de auto bleek een verlopen rijbewijs te hebben; tegen hem is proces verbaal opgemaakt. De fietser werd voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.
 • 3 November 2019: Inbreker gepakt na vele auto inbraken Oisterwijk
  Zaterdagavond zijn rond 22.30 uur op het parkeerterrein aan de Spoorlaan minstens 8 auto’s opengebroken. Er is vooral veel schade aan de auto’s. De politie is gebeld door een oplettende omwonende en die heeft de dader kunnen arresteren. Het zou gaan om een jonge vrouw. Onbekend is of deze inbreker ook de eerdere inbraken op...
 • 31 October 2019: Politiewagens rijden auto klem na achtervolging in Moergestel (+ Film)
  Woensdagavond rond 23.30 uur werden inwoners van Moergestel opgeschrikt door een wilde achtervolging. Verderop werd een auto klem gereden door meerdere politiewagens en is de bestuurder aangehouden. Rond 23.30 uur zagen inwoners in Moergestel hoe een kleine grijze auto met hoge snelheid door de woonwijk reed. Onder andere was dat het geval in de Krijtestraat....
 • 31 October 2019: Politie gebruikt pepperspray voor agressieve man in Moergestel
  Woensdagavond kreeg de politie een melding van een verwarde man aan de Oisterwijkseweg in Moergestel.Hij iep door een aantal voortuinen en maakte een verwarde indruk. Toen de politie ter plaatse kwam werd de man agressief en haalde een aantal keer uit naar de agenten. De man probeerde een bouwterrein op te vluchten maar dat mislukte....
 • 30 October 2019: Autobrand Haaren
  Aan de Posthoorn in Haaren is woensdagmiddag een auto uitgebrand.
 • 30 October 2019: Fietser aangereden op Pannenschuurlaan Oisterwijk
  Op de rotonde aan de Pannenschuurlaan en de Bedrijfsweg in Oisterwijk is kort voor 8.30 uur een fietser aangereden. Het slachtoffer lag bij aankomst van politie, even later ambulance, stil op de grond en kon zelfstandig niet meer omhoog. Het verkeer werd stil gelegd om hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen. Dit veroorzaakte een...
 • 30 October 2019: Winkel Oisterwijk weer dupe van inbraak
  Omstreeks 05:00 uur vanmorgen hoorde een getuige flink wat lawaai aan De Lind in Oisterwijk.  De man keek uit het raam en zag dat er twee personen bezig waren met een inbraak bij kledingwinkel Roomer in Oisterwijk. Bij deze kledingwinkel verkopen ze dure kleding en zijn al meerdere inbraken of pogingen daartoe geweest. De twee...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *