politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 5 November 2018: Gezocht - Greep uit de kassa in Oisterwijk
  Deze zaak is inmiddels opgelost. De identiteit van de verdachte is bekend geworden. Omdat er geen opsporingsbelang meer is, hebben we de foto's van de verdachte verwijderd van onze website en social media kanalen. We vragen jullie hetzelfde te doen. Iedereen bedankt voor het meedenken. 
 • 31 October 2018: Oisterwijk, Eindhoven, Fijnaart, Klundert, Oud-Gastel - Diefstallen, pinpasfraude en mishandeling in Bureau Brabant
  Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 5 november aanstaande onder meer aandacht aan een dief die een greep in de kassa deed in een supermarkt in Oisterwijk en aan een serie diefstallen in West Brabant. Verder wordt voor twee zaken in Eindhoven aandacht gevraagd: een mishandeling van een 57-jarige man en een geval van pinpasfraude.
 • 31 October 2018: Oisterwijk - Twee inbrekers snel in de kraag gevat
  Twee mannen die zouden hebben ingebroken bij een telecomwinkel aan de Hoogstraat konden snel worden ingerekend. Hun auto werd door agenten aan de kant gezet niet ver van de plaats delict, de mannen zijn ingesloten voor onderzoek.
 • 22 October 2018: Oisterwijk - Illegaal vuurwerk in beslag genomen
  In samenwerking tussen het milieuteam van het District Hart van Brabant en het team Groene Beemden is er zaterdag al 15 kg illegaal vuurwerk in beslag genomen. Twee woningen in Oisterwijk werden bezocht.
 • 15 October 2018: Moergestel - Beroving vrouw
  Op zondagmorgen 15 oktober 2018 rond 07:15 uur reed een vrouw op haar fiets op de Rootven. Op dat moment sprong er een man voor haar fiets. Hij maakte met zijn handen een teken van een pistool en eiste geld. De vrouw begon te gillen en fietste snel door. De politie zoekt getuigen.
 • 14 October 2018: Moergestel - Politie zoekt getuigen van vernielingen op begraafplaats
  Dit weekend zijn met een auto twee graven vernield op de begraafplaats aan de Bosstraat. Er is aangifte gedaan van vernieling c.q. grafschennis. Het gaat om de graven van de schoonouders van een 73-jarige man uit Moergestel. De politie zoekt getuigen.
 • 14 October 2018: Oisterwijk - Vrachtauto met chemicaliën aangetroffen
  Op een parkeerplaats aan de Sportlaan is afgelopen nacht omstreeks 00.50 uur door de politie op aanwijzing van een alerte beveiliger een vrachtauto met chemicaliën aangetroffen.
 • 13 October 2018: Oisterwijk - Drie aanhoudingen na diefstal tas
  De politie heeft zaterdag 13 oktober 2018 omstreeks 01.45 uur op de Gemullehoekenweg drie mannen (22, 23 en 37jaar) aangehouden die verdacht worden van de diefstal van een tas vanaf een terras aan de Lind.
 • 12 October 2018: Oisterwijk - Overval in een supermarkt
  Gisteravond rond 20:00 uur vond er in een supermarkt in Oisterwijk een overval plaats. Een man greep een geldbedrag uit de kassalade op het moment dat hij wilde afrekenen. De verdachte riep dat hij een mes bij zich had. De man rende de winkel uit en is ontkomen.
 • 6 October 2018: Tilburg/ Waalwijk/ Dongen/ Oisterwijk - Ruim zeventig adressen bezocht tijdens veegweek
  Gemeente, belastingdienst, politie, Enexis, Openbaar Ministerie en Douane bezochten de afgelopen week 72 adressen in onder andere de gemeente Tilburg, Waalwijk en Loon op Zand. Er was informatie over deze adressen binnen gekomen dat er iets niet pluis zou zijn. De locaties werden daarom integraal nagelopen door verschillende overheidsdiensten tijdens een zogenaamde veegweek. Op 27 adressen bleek daadwerkelijk iets niet in orde te zijn.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 16 November 2018: Vrouw 82 vermist in Oisterwijk (terecht)
  In Oisterwijk is een vrouw van 82 vermist: Vermist in Oisterwijk vanaf de Esschebaan: Vrouw van 82 jaar, zwaar dementerend, 160 cm, fors postuur, bruin haar tot over oren. Kleding onbekend. Tips? Bel nu 0800-0011 Update: De vrouw is terecht; politie dankt u voor uw hulp! Bij de zoektocht werd een helikopter ingezet.
 • 16 November 2018: Wethouder Oisterwijk doelwit voor vandalen
  Afgelopen nacht is op de oprit van de woning van een wethouder uit Oisterwijk de band van een auto lek gestoken. Woensdagnacht werd op dezelfde oprit de auto van de wethouder bekrast. Op basis van de gedane aangifte zal de politie de zaak in onderzoek nemen. Burgemeester Hans Janssen: “Degelijke incidenten zijn onacceptabel. De veilige...
 • 14 November 2018: Flinke brand Hoevenseweg Oisterwijk (+ Film)
  Iets voor 9.00 uur is aan de Hoevenseweg in Oisterwijk een brand uitgebroken. Meerdere brandweerwagens zijn ter plaatse gekomen. De brand is opgeschaald naar een middelbrand. Het betreft een houten huis in de bossen dat tot de grond toe is afgebrand. Er zijn brandweerlieden opgeroepen uit Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Tilburg en Waalwijk. Ook is er...
 • 12 November 2018: Jeugdbrandweer Oisterwijk in nieuw jasje
  Vorige week was het een vroege Sinterklaas voor de Oisterwijkse Jeugdbrandweer. Clustercommandant Leon Havermans, weliswaar zonder mijter en baard, verraste de jonge Oisterwijkse spuitgasten met prachtige nieuwe uitrukkleding. Naast een schitterend nieuw pak, toverde Havermans ook fonkelnieuwe helmen en laarzen uit de spreekwoordelijke zak. De glunderende snuitjes van de jeugdleden lieten niets te raden over,...
 • 11 November 2018: File op N65 Oisterwijk
  Het is de hele ochtend al druk op de N65 bij Oisterwijk.  In beide richtingen is het druk of file. De ANWB geeft soms aan dat het weer doorstroomt, maar ook meerdere berichten over files, en advies om een andere weg te volgen. De vertraging jan oplopen tot een half uur, vanwege wegwerkzaamheden. Hier en...
 • 10 November 2018: Google Nieuws App voor Oisterwijk
  Google Nieuws en Oisterwijk NieuwsWil jij dagelijks vers Oisterwijks nieuws op je mobiel? Probeer dan eens de Google Nieuws App. Oisterwijk Nieuws in Google Nieuws-App Ideaal voor wie naast het landelijke- en wereldnieuws ook het weer en de laatste nieuwtjes uit de gemeente Oisterwijk willen volgen, is de Google Nieuws App. Hij staat gratis in de Play Store! Zet hem op...
 • 9 November 2018: Geen treinverkeer Boxtel Oisterwijk Tilburg
  In verband met een ongeval op het spoor in Heukelom was er eerder vandaag geen treinverkeer tussen Tilburg-Oisterwijk-Boxtel. Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Volgens de NS ging het om een aanrijding met een persoon. Het treinverkeer werd stilgelegd. Halfweg de middag is het treinverkeer hervat.
 • 8 November 2018: Scooterrijder aangereden in Oisterwijk
  Omstreeks 14:30 uur is een scooterrijder aangereden door een busje, op de kruising Groenstraat/Moergestelseweg in Oisterwijk. De bestuurster van het busje zag vermoedelijk de jongeman op de scooter over het hoofd. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg, hoe het met hem gaat is onbekend.
 • 7 November 2018: Trein blokt overweg Oisterwijk
  Een defecte trein heeft vanmiddag de overweg van de Heusdensebaan in Oisterwijk geblokkeerd. De trein had technische problemen en kon daardoor niet verder rijden. Lokaal verkeer moest omrijden. De verstoring was niet erg lang, en zover bekend waren andere overwegen beschikbaar.
 • 7 November 2018: Overvaller Jumbo Oisterwijk bekend
  De overvaller die bij de Jumbo in Oisterwijk een greep in de geldlade deed, en dreigde met een mes, is opgespoord. Er waren meerdere mensen die de man herkende op de camerabeelden, die recent door de politie openbaar zijn gemaakt. Hiermee is zijn identiteit bekend en kan de man worden verhoord. Hij moet zich verantwoorden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *