politie oisterwijk

politie oisterwijk

Politie Oisterwijk is er voor u en helpt u graag verder. Wil u bijvoorbeeld weten hoe vaak er bij u in de buurt ingebroken wordt? Dat is sinds kort te vinden op de website van de Politie Oisterwijk.

Politie Oisterwijk – Contactgegevens

Bezoekadres

Blokshekken 5
5061 HA Oisterwijk

Postadres

Postbus 8050
5004 GB Tilburg

Telefoon

0900 – 8844
013-5379109 (Fax)

Openingstijden

U kunt op dit bureau alleen terecht als u met iemand een afspraak heeft. Hiervoor belt u 0900-8844 (24 uur per dag).

Politie Oisterwijk – Misdaad in u eigen buurt

Het is voor de politie belangrijk dat inwoners in realtime, informatie krijgen over de criminaliteit in de buurt. Het is begonnen met woninginbraken en kan later uitgebreid worden met misdrijven als inbraken en diefstal.

Op de website van de politie vult u de postcode in en daarin vind u een overzicht van alle inbraken in de laatste 3 maanden.

Politie Oisterwijk – Recente berichten

 • 8 July 2018: Oisterwijk - Drugsapotheek bij man in huis gevonden
  Een politieagent stuitte zondagochtend 8 juli in zijn vrije tijd op een ware drugsapotheek. In een niet afgesloten kluis, in een woning aan de Pastoor van der Meijdenstraat vond de diender ruim 900 pillen (vermoedelijk amfetamine), 40 gram cocaïne, 3 gram heroïne, een zak met amfetaminepasta en bijna een halve kilo hennep. De 27-jarige bewoner is aangehouden. De politie had vanuit de buurt al meerdere signalen ontvangen dat er vanuit het pand mogelijk drugs verhandeld zouden worden.
 • 6 July 2018: Vermist - Politie is bezorgd om vermiste tiener
  Familie, verzorgers en politie maken zich ernstig zorgen om de veiligheid van een vermist 17-jarige meisje genaamd Evi.
 • 24 June 2018: Oisterwijk - Beroving met vuurwapen
  Twee mannen zijn zondagmorgen bedreigd met een vuurwapen, één van hen moest geld en zijn horloge afgeven. De dader is gevlucht.
 • 23 June 2018: Oisterwijk - Dronkemansrit eindigt op spoor
  Een automobilist heeft zaterdagmorgen veel geluk gehad. Bij reed met zijn auto door een hek en belandde op het spoor. Gelukkig is hij niet aangereden door een trein. De auto werd door omstanders van het spoor getrokken. Hij heeft moeten blazen.
 • 18 June 2018: Oisterwijk - Man aangehouden verdacht van bedreiging
  Op het AZC is zondagavond een man aangehouden. Hij wordt verdacht van het feit dat hij de bewakers met een stok zou hebben bedreigd.
 • 10 June 2018: Moergestel - Fietsster (62) omgekomen bij verkeersongeval
  Een 62-jarige vrouw uit Moergestel is zondagmiddag 10 juni om het leven gekomen, nadat zij op de Akkerweg met haar fiets in aanraking kwam met een auto.
 • 4 June 2018: Oisterwijk - 45 aanhoudingen Intents Festival Oisterwijk
  Het evenement Intents Festival van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni is relatief rustig verlopen. Er waren aanhoudingen maar geen grote incidenten. De hulpdiensten – brandweer, GHOR, gemeente en politie – werkten op de achtergrond samen met de festivalorganisatie, wat goed verliep.
 • 30 May 2018: Oisterwijk - Vier aanhoudingen na woninginbraak in Oisterwijk
  De politie heeft dinsdag in Oisterwijk rond 08.30 uur vier jongens aangehouden in verband met een inbraak in een woning aan de Kivitslaan. Het viertal is in verzekering gesteld. Het gaat om in Oisterwijk verblijvende jongens.
 • 28 May 2018: Oisterwijk - Vier jongens aangehouden ter zake diefstal
  Een 14-jarige jongen is vanmorgen door de bewoner betrapt terwijl hij bezig was met het stelen van goederen uit een schuurtje achter een woning aan de Pastoor van der Meijdenstraat. De aangever sloot hem in afwachting van de politie in de berging op. De dief is door agenten overgenomen en aangehouden. In de brandgang waren al een elektrische step en een spacescooter klaargezet om mee te nemen.
 • 9 May 2018: Oisterwijk - Verkeersruzie loopt uit de hand
  Een 17-jarige jongen is dinsdagmiddag 8 mei aangehouden omdat hij na een verkeersruzie een 49-jarige automobilist zou hebben geslagen.

vinden.

112 Nieuws

(bron OisterwijkNieuws)

 • 16 July 2018: Campingpersoneel blust bosbrand Oisterwijk (+Film)
  Maandagmiddag werd rond 15:00 uur  een brand gemeld aan de Oirschotsebaan in Oisterwijk. Het betrof een beginnende bosbrand op Landgoed ‘t-Lot achter Streekpark Klein Oisterwijk. Bezoekers die op het terras zaten zagen veel rookontwikkeling uit het natuurgebied komen en waarschuwden de brandweer. Medewerkers van het Streekpark grepen snel in. Ze begonnen de brand te blussen...
 • 16 July 2018: Gestolen fiets gevonden in Oisterwijk
  Weer een fiets gevonden, deze keer in de Vennelaan in Oisterwijk. Wie deze fiets kwijt is kan de politie bellen via 0900-8844. Als de eigenaar bekend is kan de politie mogelijk zaken oplossen. In het weekend werden ook 4 fietsen gevonden, deze waren van diefstal afkomstig.
 • 16 July 2018: Ontruiming bij brand zorgcomplex Oisterwijk
  Vanmiddag is omstreeks 13.30 uur brand uitgebroken in een zorgappartement aan de Poirterssttaat in Oisterwijk. In een van de kamers van een bewoner woedde een brand. Een aantal mensen zijn door de politie en brandweer naar buiten geholpen, waaronder een aantal met hun rollator. De gang van het pand stond vol met rook en deze heeft...
 • 15 July 2018: Gestolen fietsen gevonden in Oisterwijk
  Een aantal fietsen zijn in de sloot aangetroffen in het Lindepark in Oisterwijk. Zeer waarschijnlijk zijn ze gestolen vanaf de kermis. De sloten waren open geslepen en er lag een slijptol bij. Verdere informatie is te verkrijgen bij de politie via 0900-8844.
 • 15 July 2018: Paard ontsnapt in Oisterwijk
  Op de Oirschotsebaan in Oisterwijk is eerder vandaag een paard ontsnapt uit een trailer. Het dier sloeg op hol richting het centrum. Fietsers moesten er voor aan de kant. Of het zwarte paard gevonden is, is nog onbekend.
 • 15 July 2018: Ongeval met fietser in Moergestel
  Een ongeval met fietser op de Waterhoefstraat in Moergestel liep zaterdag aan het eind van de middag niet goed af. Het slachtoffers is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 • 14 July 2018: Auto in brand op A58 bij Moergestel (+ Film)
  Een autobrand, afgelopen nacht op de A58 bij Moergestel. De autobrand ontstond rond 03:30  uur. De brandweer van Moergestel en Berkel-Enschot kwamen ter plaatse. Tijdens de brand is een rijstrook afgesloten geweest voor het verkeer.  
 • 13 July 2018: Geen vuurwerk bij Kermis Oisterwijk door brandgevaar
  Vanwege de extreme droogte is er komende kermis geen vuurwerk in Oisterwijk. Traditioneel sluit de kermis ieder jaar af met een vuurwerkshow. Dit jaar heeft de gemeente echter moeten besluiten om het vuurwerk niet door te laten gaan. Vanwege de droogte en het daarmee samenhangende brandgevaar is het niet verantwoord. Laser Er is als alternatief...
 • 12 July 2018: In Oisterwijk gestolen auto teruggevonden in water
  Een auto die enkele dagen terug in Oisterwijk werd gestolen, is in het kanaal in Tilburg aangetroffen. Er werden door het duikteam van de brandweer geen personen aangetroffen in of nabij de auto, die vanmorgen werd ontdekt.
 • 11 July 2018: Kettingbotsing op A58 bij Moergestel (+Film)
  Maar liefst acht auto’s botsten aan het einde van de middag op elkaar op de A58 bij Moergestel. De ravage was enorm. Meerdere hulpdiensten snelden naar de locatie en de weg werd afgesloten. Er ontstond een flinke file.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *