posthoornTaverne de Posthoorn is een restaurant in Oisterwijk. Het ligt aan de Posthoornseweg, midden in de bossen en vennen en nabij natuurgebied de Campina. Naast een hapje en een drankje, heeft De Posthoorn meer te bieden. Het beschikt over een groot terras met daarnaast een speeltuin voor kinderen, een midgetgolfbaal met achttien holes en een feestzaal die geschikt is voor feesten in de winter.

Menukaart

De Posthoorn biedt veel mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Het restaurant heeft voor de lunch diverse broodjes op de menukaart staan. Voor een avondmaal hebben gasten de keuze uit een assortiment van vlees-en visgerechten, die De Posthoorn reserveert met frietjes en salade. Daarnaast kunnen gasten ook maaltijdsalades, voorgerechten en desserts bestellen. Ook is er een apart kindermenu. Op het gebied van drinken varieert het aanbod bij het restaurant van frisdranken tot alcoholische- en warme dranken.

Posthoorn Arrangementen

Voor feesten en partijen, biedt De Posthoorn bepaalde arrangementen voor groepen. Voorbeelden hiervan zijn barbecues, dessertsbuffetten, hapjesbuffetten en pannenkoekenbuffetten. De meeste arrangementen zijn geldig voor grote groepen vanaf twintig personen.

Kinderfeestjes

De Posthoorn is een speelparadijs voor kinderen en bij het restaurant kunnen kinderen hun kinderfeestje vieren. Een jarige job die zijn/haar feestje viert bij De Posthoorn, krijgt een kroontje, een versierde tafel en een cadautje. De kinderen op het feestje kunnen spelen in het klimkasteel en na afloop staat er voor ieder kind de grabbelton klaar. Kinderen kunnen ook midgetgolfen, doeken beschilderen en oud- Hollandse spelletjes spelen bij De Posthoorn.

Tarieven van De Posthoorn voor hapjes, drankjes en arrangementen zijn te vinden op de site. Ook heeft het restaurant een Twitter- en Facebookpagina.

Contact

Taverne de Posthoorn
Posthoornseweg 8
5062 SZ Oisterwijk
Telefoonnr: 06-14679138
Emailadres: info@tavernedeposthoorn.nl 
Openingstijden: dinsdag t/m zondag vanaf 10u
Website: www.tavernedeposthoorn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/tavernedeposthoorn/
Instagram: https://www.instagram.com/tavernedeposthoorn/

Geef een reactie