cafe koosjeCafe Koosje is een bruin café, midden in het centrum van Oisterwijk. Koosje ligt aan de Gemullenhoekenweg 1 en grenst aan de Lind, de grote winkelstraat van het dorp. Het café staat in het dorp bekend om een gezellige uitgaansgelegenheid voor in de weekenden. Zowel jeugd als mensen op oudere leeftijd weten de weg op vrijdagen, zaterdagen en zondag te vinden naar de kroeg. Ook kan men er terecht voor een borrel op het terras, een lunch of een diner. Dit is ook te zien aan de openingstijden van Koosje. Het bruin café is van woensdag tot en met zondag van 12 tot 02:00 uur geopend. Dankzij het grote aantal aanwezige HD tv-schermen, is het ook een populaire plek om voetbal- of andere sportwedstrijden te bekijken in een leuk gezelschap. Vooral rondom belangrijke voetbalwedstrijden is het er druk.

Evenementen bij Cafe Koosje

Op vrijdagavonden zijn er bepaalde drankacties bij Koosje. Bier, Jillz en Flugel zijn dan tussen bepaalde tijden in de aanbieding. Elke eerste zaterdag van de maand draait DJ SIL soulclassics. Rondom EK’s en WK’s voetbal verandert de plek voor even van een bruin in een ‘oranje café’.
Ook tijdens Carnaval verandert het café tijdelijk. Alles staat dan in het teken van het bruisende volksfeest en vele Oisterwijkers komen daar samen om feest te vieren.

Eten en drinken bij Cafe Koosje

Koosje heeft als befaamd bruin café diverse bier, wijn- en champagnesoorten op de kaart staan. Uiteraard kent het daarnaast een ruim assortiment een andere warme en koude drankjes.

Voor de lunch kan men onder andere kiezen uit tomatensoep, een tosti’, een zalmwrap, een uitsmijter of twee kroketten op brood.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te dineren bij Koosje. Op de menukaart staan pasta’s en pizza’s. Wie wat anders wil, kan kiezen uit een van zes ‘Koosje’s classics’. Hieronder vallen Nico’s Salad en de Silly Salad. Daarnaast zijn er de Megaburger, Ribeye, Kipsate en de Schnitzel. Deze vleesgerechten worden allemaal gereserveerd met verse frietjes.

Contact Cafe Koosje

Cafe Koosje
Gemullehoekenweg 1
5061MA Oisterwijk
Telefoon: 06 24 27 92 57
Website
E-mail: john@cafekoosje.nl

Geef een reactie