sla raak oisterwijkSla Raak Oisterwijk is een gezellige tennisvereniging gelegen op sportpark Den Donk. Het is een echte familievereniging waar men recreatief kan tennissen. Maar ook worden er op alle niveau’s prestatiegerichte lessen gegeven. De verenging is het gehele jaar open en er worden een tal van evenementen georganiseerd. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom. Komt u ook een kijkje nemen?

Sla Raak Oisterwijk, een gezellige tennisclub

Sla Raak Oisterwijk profileert zich niet voor niets als gezellige tennisclub. Men heeft het recreatieve tennis, hoog in het vaandel staan. Met 9 tennisbanen is het een behoorlijk grote vereniging voor tennisbegrippen. Al deze banen zijn voorzien van kunstgras, waardoor het gehele jaar getennist kan worden.

Naast de tennisbanen beschikt het over een modern clubhuis waar men na het tennissen terecht kan voor een hapje en een drankje. Alle werkzaamheden gebeuren op vrijwillige basis. Seniorenleden wordt gevraagd om eenieder zijn of haar steentje bij te dragen aan het reil en zeilen van de club.

Toernooien van Sla Raak Oisterwijk

Op de vereniging worden met regelmaat enkele tennistoernooien georganiseerd. Zoals de clubkampioenschappen en het Toss toernooi, waar mensen zich op de dag zelf in kunnen schrijven voor een leuk potje tennis. Daarnaast zijn de jeugd clubkampioenschappen een ware happening en trekken jaarlijks veel belangstellenden.

Contact Sla Raak Oisterwijk

Tennisvereniging Sla Raak
Postbus 221
5060 AE Oisterwijk

Sportpark den Donk
Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk
Telefoon 013-5216659

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *