Sla Raak Oisterwijk is een gezellige vereniging gelegen op sportpark Den Donk. Het is een echte familievereniging waar men recreatief kan tennissen en padellen. Ook word er op alle niveau’s prestatiegerichte trainingen gegeven. De verenging is het gehele jaar open en er worden een tal van evenementen georganiseerd. Komt u ook een kijkje nemen?

Sla Raak Oisterwijk, een gezellige vereniging

Sla Raak Oisterwijk profileert zich niet voor niets als een gezellige vereniging. Men heeft het recreatieve tennis en padel, hoog in het vaandel staan. Met 9 tennisbanen en 3 padelbanen is het een behoorlijk grote vereniging. Al deze banen zijn voorzien van kunstgras en LED-verlichting, waardoor het gehele jaar gespeeld kan worden.

Naast de banen beschikt het over een modern clubhuis waar men na het tennis of padel terecht kan voor een hapje en een drankje. De vereniging heeft een grote basis met vrijwilliger. Seniorenleden wordt gevraagd om eenieder zijn of haar steentje bij te dragen aan het reil en zeilen van de club.

Toernooien van Sla Raak Oisterwijk

Op de vereniging worden met regelmaat tennis- en padeltoernooien georganiseerd. Neem bijvoorbeeld de clubkampioenschappen(voor leden). Hierbij laten de jeugd- en seniorleden zien we de beste is van de vereniging.
Maar ook open toernooien zoals het VPA Open Padeltoernooi of het bourgondische Ron Zwart Open Toernooi.

Voor de recreatieve spelers is er de Toss. Hierbij worden op de avond zelf de partijtjes bepaald. Gezelligheid is hier de belangrijkste drijfveer. Ook de Interne wintercompetitie (IWC) is voor veel leden een sportief hoogtepunt!

Contact Sla Raak Oisterwijk

Sla Raak Oisterwijk – tennis & padel
Postbus 221
5060 AE Oisterwijk

Sportpark den Donk
Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk
Telefoon 013-5216659

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *