Italiaans restaurant Oisterwijk, een van de verschillende soorten keukens die Oisterwijk rijk is. Diverse Italiaanse restaurants hebben zich gevestigd in het dorpskern van Oisterwijk en heten u welkom om een hapje te komen eten.

Italiaans restaurant Oisterwijk - Ballaro

Ballaro: Italiaans Restaurant

Italiaans restaurant Oisterwijk – Ballaró

Gelegen aan de Scheepersdijk, net buiten het centrum van Oisterwijk, vindt u het gemoedelijke en sfeervolle Italiaanse restaurant Ballaró. De Siciliaanse gastheren Giuseppe en Fabio heten u van harte welkom zoals u dat op Siciliaanse wijze gewend bent. Fabio bereid in de keuken de gerechten voor u voor, terwijl Giuseppe u graag wat meer verteld over de heerlijke Italiaanse wijnen. In dit Italiaanse restaurant zult u zich thuis voelen.

Italiaans restaurant Oisterwijk – Capri Italiano

italiaans restaurant oisterwijk capri

italiaans restaurant oisterwijk capri

Het Italiaanse restaurant Capri is onderdeel van het cluster “Het Genieten Oisterwijk” en wordt door drie Italianen opgezet, namelijk: Antonio Gaito, Daniele Schiano & Danilo Caracino. De drie zijn allen afkomstig uit de omgeving van Capri en hebben jarenlang ervaring opgedaan in de Italiaanse keuken op het hogere segment. U zult verrast staan van de goede kwaliteit en Italiaanse gastvrijheid.

 

Geef een reactie