T Gelagh Oisterwijk is een café op het Lindeplein in het centrum van Oisterwijk. Het proeflokaal heeft een bijzonder groot aanbod van bieren, whisky’s en diverse andere dranken.

t gelagh oisterwijkT Gelagh Oisterwijk, het gezelligste café op het Lindeplein

Met T Gelagh Oisterwijk is er een droom van de eigenaar uitgekomen. T Gelagh Oisterwijk is een traditioneel bruin café geworden waar mensen graag komen om te borrelen met andere dorpsgenoten uit Oisterwijk. In gemoedelijke en bourgondische sferen, maakt men graag een praatje met andere gasten onder het genot van een lekker biertje.

Proeverijen in T Gelagh Oisterwijk

Daarnaast biedt het café ook diverse proeverijen aan, waarmee u meer kennis op doet over speciaal bieren en whisky’s. Tijdens zo’n proeverij kunt u informatie opdoen van het product, hoe het tot stand gekomen is en hoe u de eigenschappen van het product kunt herkennen. Aarzel niet en schuif direct aan bij een proeverij!

Café T Gelagh Oisterwijk – Beste whiskycafé 2011 van Nederland

Eigenaar van T Gelagh Oisterwijk: Toon Coppens, mocht de Scotch Single Malt Whisky Award in ontvangst nemen. Het is een jaarlijkse prijs voor het café waar de beste kwaliteit en kennis geboden wordt.

Het is een waardering voor de tomeloze inzet van de eigenaren en onze liefde voor whisky. Regelmatig worden vaste stamgasten meegenomen naar evenementen en is inmiddels uitgegroeid tot een echte vereniging.

Hier een filmpje van het evenement:

Bedrijfsgegevens T Gelagh Oisterwijk

Toon & Emelie Coppens
Lindeplein 3
5061 HN Oisterwijk
Tel: 013-5220127
E-mail: info@proeflokaaltgelagh.nl
Meer info >>

Geef een reactie