landgoed de rosep

Landgoed de Rosep, Oisterwijk

Landgoed de Rosep is een schitterend hotel gelegen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Het Hotel heeft ruime kamers met een luxe tintje. Een uitstekende locatie waar u kunt ontspannen en kunt genieten van de rust in de mooie natuur.

Landgoed de Rosep – Hotel

Bij Landgoed de Rosep kunt u heerlijk overnachten in stijl en in de ochtend wakker worden met heerlijk vogelgeluiden op de achtergrond. Het hotel beschikt over luxe kamers en men is er trots op dat steeds lukt om nieuw en verrassend te zijn. U voelt zich er op uw gemak met uw geliefde, mede sporters, zakenlieden en uw gezin. De kamers zijn van alle gemakken voorzien met o.a. ruime bedden, een ligbad en Wi-Fi.

Landgoed de Rosep – Restaurant

Het restaurant van Landgoed de Rosep kent haar eigentijdse klassiekers en heeft voornamelijk streekgerechten. Het restaurant heeft een topkeuken en is befaamd om haar exclusiviteit. Chef-kok Mark Vugts en zijn team heten u van harte welkom in het restaurant en zij verzorgen u een liefdevol, afwisselend en speels diner. Met eerlijke producten van een hoge kwaliteit uit de omgeving, probeert het team u smakelijk te verassen. Met daarnaast een verrassende presentatie op het bord, de biologische producten en heerlijke smaken wordt u verwend in ons restaurant. Van ons kunt u altijd een hoog niveau verwachten.

Landgoed de Rosep – Faciliteiten

Landgoed de Rosep bied u verschillende faciliteiten op het gebied van sport en ontspanning. Zo heeft het een eigen zwembad, tennisbaan en eigen fitnessruimte. U kunt de Oisterwijkse bossen en vennen verkennen met onze (elektrische) fietsen of mountainbikes die te huur zijn. Ook voor benodigdheden onderweg, kunnen we u een oplossing bieden.

Boek direct

U bent van harte welkom op Landgoed de Rosep!

Geef een reactie