net iets anders

Net iets Anders in Oisterwijk

Net iets anders is een grill-restaurant, gelegen midden in de Oisterwijkse bossen en vennen. Op deze mooie locatie aan de Scheibaan 5C, kan men gezellig een hapje eten of drinken. Daarnaast is Net iets anders een begrip in de Oisterwijkse horecawereld vanwege de vier indoor-bowlingbanen. Het is een populaire plek voor kinderfeestjes. Ook verzorgt Net iets anders feesten en partijen.

Een hapje eten bij Net iets Anders

Liefhebbers van grillen zijn bij Net iets anders aan het juiste adres. Bij het restaurant hebben gasten de keuze uit erg veel verschillende menu’s. Hier volgt een greep uit de verschillende arrangementen. Een van de mogelijkheden is om met een groep te steengrillen. Op een verwarmde steen kan men dan zelf vlees bereiden. Glasgrillen is bijna hetzelfde, alleen bakken de gasten dan vlees en groenten op een keramische glasplaat. Andere assortimenten die Net iets anders aanbiedt zijn: dakpan-watergrillen, wokken, barbecue, oosters grillen of een fondue. Ten slotte kan je kiezen voor de visstoomboot (visbouillon), Aki-Yaki (vorm van wokken) of Balkan-Plata-Grill (combinatie van vis en vlees).

Bowlen bij Net iets Anders

In Oisterwijk en omstreken zijn de indoor-bowlingbanen van Net iets anders erg bekend. Op deze bosrijke locatie genieten veel mensen van een potje gezellig bowlen in Oisterwijk, soms in combinatie met een van de bovenstaande grill-arrangementen. Ook is de plek een populaire bestemming voor kinderfeestjes. In de zaal naast het restaurant liggen vier bowlingbanen. Deze zijn voorzien van computergestuurde telling. Ook bevatten de banen speciale bumpers, die in de goten geplaatst kunnen worden voor kleine kinderen. De zaal bevat bovendien discoverlichting en een lasershow.

Groepsactiviteiten van Net iets Anders

Net iets anders organiseert uitjes voor bijvoorbeeld families, vrienden of bedrijven. Groepen trekken dan de mooie Oisterwijkse bossen en vennen in voor activiteiten en genieten daarna of daarvoor van lekkernijen bij het restaurant. Uitjes waaruit gasten onder meer kunnen kiezen zijn: een solextour, een huifkartour, een ritje met de Oisterwijk express, een workshop bonbons maken, of een workshop wijnproeven. lunch

Lunch/brunch en bezorgservice van Net iets Anders

Behalve bowlen en dineren, kunnen gasten bij Net iets anders ook lunchen. De menukaart bevat verschillende broodjes en sandwiches. Daarnaast heeft het restaurant ook een eigen bezorgservice. Inwoners van Oisterwijk kunnen een geheel verzorgd ontbijt aan huis laten bezorgen. Speciale broodjes worden ook op bestelling afgeleverd exclusief in Oisterwijk. Voor prijzen kan men terecht op de website.

Contact Net Iets Anders

Net iets anders Henry en Corine Hooymans Scheibaan 5C, 5062 TM Oisterwijk Tel: 013-5219428 Bezoek de website van Net iets anders

Geef een reactie