spoormakersSpoormakers B.V is een Fiatdealer in Oisterwijk, gelegen aan de Sprendlingenstraat 10 in Oisterwijk. Al meer dan vijftig jaar is Spoormakers een begrip in nieuwe en gebruikte Fiats, zowel personenauto’s als bestelwagens. In de werkplaats kan men terecht voor reparaties en onderhoud aan Fiats, maar ook voor Alfa Romeo’s en Lancia’s. De showroom van Spoormakers biedt een ruim assortiment aan nieuwe Fiats en occasions van dat automerk.

Werkplaats van Fiat Spoormakers

In de werkplaats beschikt Spoormakers over de modernste technieken en apparatuur voor het merk Fiat. In combinatie met de vijftig jaar ervaring in het vak, kan het bedrijfspersoneel auto’s van dat merk perfect onderhouden en repareren. De werkplaats en het magazijn aan de achterzijde van Spoormakers zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.15 tot 17.00 uur.

Showroom Fiat garage

Aan de voorzijde van het pand is de showroom van Spoormakers gevestigd. Fiatliefhebbers worden op hun wenken bedient, want in deze ruimte staan de nieuwste modellen van dit automerk opgesteld. Mocht een liefhebber zijn of haar favoriete auto niet ontdekken in de collectie, dan staat deze wagen misschien wel tussen de occasions. De showroom is op doordeweekse dagen van 9. 00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van van 10.00 tot 16.00 uur.

Occasions Fiat garage

Op de website van Spoormakers kunnen geïnteresseerden onder het kopje ‘occasions’ hun favoriete tweedehandsauto uitzoeken. Van elke auto is een foto beschikbaar. Daarnaast staat het type, het bouwjaar, de prijs en de kleur van elke Fiat vermeld bij elke auto.

Contact Spoormakers

Spoormakers Oisterwijk

Sprendlingenstraat 10

5061 KN Oisterwijk

013 528 4683

Geef een reactie