KLM Open Air2 keer per jaar (met carnaval en in de zomer) organiseer de “Raad van Lamalullen” het KLM Open Air Straatcarnaval in het centrum van Oisterwijk.

De naam KLM Open Air staat voor de drie organiserende clubs: Kloontjes, Lamalullen en Mastendollen.

Deze 3 organisaties zorgen in de zomer voor een zomercarnaval op het Lindeplein en in de winter voor een straat carnaval op de Lind voor het Raadshuis.

KLM Open Air Zomercarnaval

Het zomercarnaval wordt georganiseerd op het Lindeplein. De toegang is gratis en er wordt rond 15.00 uur gestart. Het zomercarnaval feest zal duren tot 20.30 uur.

KLM Open Air Straatcarnaval 2022

Op carnavalszaterdag wordt elk jaar het KLM Open Air Straatcarnaval (carnaval in de open lucht) rondom het raadhuis georganiseerd. Altijd erg gezellig en enorm druk. Sfeervol door de uitgedoste menigte.

Natuurlijk is het straatcarnaval in het centrum Oisterwijk gratis en er wordt gestart rond 15.30. Er zijn diverse DJ’s en ook komen er weer diverse artiesten.

KLM Open Air gaat dit jaar (2022) gewoon door. En deze keer niet 1 dag, maar 2 dagen.  Op zaterdag 26 én zondag 27 februari kun je op De Lind in Döllekesgat de beste carnavalsmuziek horen en gezellig een drankje nemen in de polonaise.

De coronapas is dit weekend niet nodig.

Op zaterdag zal het programma vergelijkbaar zijn met de versie van 2020. Namen van artiesten wordt nog niet bekend gemaakt ivm corona.

Omdat op zondag de optocht niet door gaat, is er een idee geopperd dat alle carnavalsvierders in een optocht van de Petruskerk naar de Johanneskerk lopen. Halverwege de Dorpsstraat is prins John I met zijn gevolg aanwezig en neemt een defilé af.

Impressie straat carnaval 2016.

De LOVO heeft in 2016 een mooie impressie gemaakt:

Snel carnavalsartikelen kopen

Wil je nog snel wat Carnavals artikelen kopen, klik dan op onderstaande button. Vandaag besteld, morgen in huis.