meneer van eijckMeneer van Eijck is een hotel/restaurant, gelegen aan de Rosepdreef, pal tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. In het luxueuze oord kunnen gasten in alle rust genieten van heerlijk eten, mogelijk in combinatie met een overnachting in een van de sfeervolle kamers.

Hotel Meneer van Eijck

Mensen die in alle rust willen overnachten in de Oisterwijkse bossen, zijn bij Meneer van Eijck aan het goede adres. Het hotel bevat een luxe familiekamer voor vier personen, negen tweepersoonskamers, en twee eenpersoonskamers. Alle knusse kamers hebben uitzicht op het Oisterwijkse bos. Wie een kamer boekt, kan de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt. Ook verhuurt het restaurant fietsen, zodat gasten Oisterwijk kunnen verkennen. De kamerprijzen zijn te vinden op de website van Meneer van Eijck.

Grand Café Restaurant meneer van Eijck

Van 12 tot 16uur kan men lunchen in het restaurant of op het terras. De lunchkaart biedt gerechten die variëren van sandwiches tot pannenkoeken en salades. Ook voor een diner biedt de menukaart veel mogelijkheden. Zo biedt Meneer van Eijck een groot repertoire aan voorgerechten. Verder kunnen gasten genieten van verschillende vlees-en visgerechten, die gereserveerd worden met verse frites. Voor kinderen is er een speciale kaart. Na en voor het eten, kunnen kinderen spelen in de buitenspeeltuin van Meneer van Eick.

Arrangementen bij Meneer van Eijck

Meneer van Eijck is onder meer een goede locatie voor een trouwerij. Het restaurant biedt stellen met trouwplannen op hun bosrijke locatie een arrangement aan, compleet verzorgd met een diner of swingend feest. Ook is de plek geschikt om verjaardagfeesten, vergaderingen, condoleances of babyshowers te houden. Groepen kunnen zalen huren, bijvoorbeeld in combinatie met een diner of borrel. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Meneer van Eijck.

Boek direct

Contact

ROSEPDREEF 4
5062 TB OISTERWIJK
TELEFOON
+31 (0) 13 52 82 314
WEBSITE 

info@meneervaneijck.nl

 

Geef een reactie