klein oisterwijkKlein Oisterwijk, voorheen “Camping de Boskant”, is een streekpark, gelegen aan de zuidzijde van Oisterwijkse bossen en vennen op de Oirschotsebaan 8a in Oisterwijk. Gasten kunnen er overnachten op het vakantiepark, in ontspannen sfeer een dagactiviteit volgen, of genieten van een hapje of drankje op het terras na een mooie wandeling door de natuur. Klein Oisterwijk ligt midden in het Groene Woud. In dit natuurgebied bevinden zich onder andere de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Natuurgebied de Kampina en de Loonse en Drunense duinen.

Vakantiepark Klein Oisterwijk

Vroeger heette Klein Oisterwijk ‘Camping de Boskant’. Nog altijd kan men uitstekend overnachten op het grote vakantiepark. Dit kan in een trekkershut, verhuurcaravan, chalet of familievilla. Ook kunnen liefhebbers een comfortplaats uitzoeken (120-140 vierkante meter) voor hun eigen tent of caravan. Al die plaatsen zijn voorzien van draadloos internet, CAI, wateraansluiting en –afvoer en 10 Ampère elektra-aansluiting. Het vakantiepark is het hele jaar geopend.
Kinderfeestje, huwelijksfeest, jubileum, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of themafeest? Klein Oisterwijk beschikt over meerdere zalen voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget, kan de leiding een persoonlijk arrangement samenstellen.

Faciliteiten Klein Oisterwijk

In Rib&Burger restaurant ’t Klauterwoud kunnen kinderen klimmen en klauteren in een indoor-speeltuin. Uiteraard kan men er ook een hapje eten. Dit kan ook in het streekcafé op het terrein. Buiten op het terrein zijn ook overal speeltuintjes. Zo is er bij de hoofdingang een natuurspeeltuin met grote waterval. Daarnaast is er een midgetgolfbaan bestaande uit zestien holes en een airtrampoline.

Er zijn twee openluchtzwembaden op het terrein. Het ene zwembad heeft een afmeting van 20 x 10 meter en speciaal voor kleuters is er een klein badje van 10x 5 meter met een glijbaan. Daar omheen kan men zonnen op de weide die er ligt. Ook kunnen de kinderen spelen bij de waterspeeltuin.

Daarnaast is er ook een klimwand op het streekpark op het streekpark. Visliefhebbers kunnen een hengeltje uitgooien bij de visvijver en kinderen kunnen konijnen knuffelen bij de kinderboerderij. Bij de kinderclub van Magnix, de mascotte van Klein Oisterwijk, kunnen kinderen komen knutselen in zijn club. Daarnaast organiseert het animatieteam regelmatig sportgerelateerde activiteiten op het terrein.

Bij Klein Oisterwijk is een groot centraal sanitairgebouw met afwasplaatsen, privé cabines, douches en toiletten. Op het park zijn meerder kleinere gebouwtjes met douches en toiletten. Enkele van deze gebouwtjes zijn voor zien van luxe badkamers. Ook is er een wasserette op het park.

Contactinformatie Klein Oisterwijk

Tarieven en het laatste nieuws over Klein Oisterwijk kan men bekijken op de website van Klein Oisterwijk.

Oirschotsebaan 6
5062 TE Oisterwijk
Tel: +31 (0)13 – 528 20 59
info@kleinoisterwijk.nl

Geef een reactie