boshuis venkraaiBoshuis Venkraai is een café in het hartje van de Oisterwijkse bossen en vennen. Een kwartiertje buiten het dorpscentrum, kan men hier aan de Bosweg 6 te midden van al het groen genieten van een hapje en een drankje. In de Oisterwijkse bossen liggen talloze wandel- ruiters en fietsroutes. Een groot gedeelte van deze paden loopt langs Boscafe Venkraai. Het is een prima plaats om even uit te rusten tijdens een tochtje door het mooie bos. Dit kan op het grote terras, of binnen in het knusse huisje. Ook leent de accommodatie voor een feest of een partijtje.

Boshuis Venkraai, een prachtige stop voor toeristen

Toeristen die in Oisterwijk verblijven, zijn meestal in de ochtenden en middagen te vinden in de rustgevende natuur. Boshuis Venkraai speelt hier op in en is dagelijks geopend van 10:00 tot uiterlijk 19:00 uur in de avond geopend. Op zondagochtenden opent het boscafé zelfs haar deuren al om 09:00 uur. Voor de fanatieke wandelaars en fietsers staat er dan al verse koffie met gebak klaar.
Ook kun je op het grote terras vele speciale koffiesoorten of andere warme dranken bestellen, zoals warme chocomel of thee.
Voor een lunch heeft men de keuze uit tomatensoep, tosti’s, salade of een lunchplankje. Daarnaast serveert het boscafé diverse pistolets en voor de liefhebbers is er een ijscoupe met vanilleroomijs.

Op het terras, midden in de bossen

Wie zichzelf halverwege een wandeling op een alcoholische versnapering wil trakteren, is bij Boshuis Venkraai ook bij het juiste café. Er zijn diverse bieren van de tap zoals Lindeboom Pilsener en Trapistenbier dubbel. Ook zijn er verschillende Nederlandse (Trappisten) bieren op fles te verkrijgen. Er zijn ook flesbieren uit België en speciale abdijbieren. Daarnaast serveert het café zowel rode wijn, witte wijn en rosé. Jeneverliefhebbers kunnen vragen naar een speciale jeneverkaart.

Contact informatie Boshuis Venkraai

Boshuis Venkraai
Bosweg 162
5062 SH Oisterwijk
Telefoon: 013 – 5282396
Bezoek de website
email: info@boshuisvenkraai.nl

Geef een reactie