Willem II kampioenWillem II Kampioen in het seizoen 2013 – 2014. Ook in Oisterwijk wonen erg veel Willem II supporters. Supporter Nicky de Man heeft een compilatie gemaakt van ‘Een van de Mooiste dagen van een Willem II Supporter’. Bekijk hier alles over het kampioenschap van Willem II!

Willem II kampioen Jupiler League 2013 – 2014

Willem II uit Tilburg is kampioen van de Jupiler League geworden. Op 2e paasdag speelden de Tricolores thuis tegen Telstar en deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. De Tilburgers waren echter wel afhankelijk van de resultaten op de andere velden. FC Dordrecht, met 2 punten achterstand, moest namelijk punten verspelen in Den Bosch om het kampioenschap van de tricolores veilig te stellen.

De wedstrijd zelf…

De wedstrijd tegen Telstar werd eenvoudig gewonnen. Met 4-0 werden de ‘witte leeuwen’ afgetroefd. Supporters stonden al 5 minuten voor tijd langs te veld klaar om hun helden te feliciteren. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Higler, bestormden de supporters het veld. Het was toen echter nog niet duidelijk of Willem II kampioen was. De wedstrijd in Den Bosch kende namelijk 5 minuten blessuretijd en de stand stond daar nog op 1-1. Na dat laatste fluitsignaal barstte het feest los in Tilburg en werden de kampioenen onthaald in eigen stadion.

#samennaardeheuvel

Vervolgens vertrek men, na het ontvangen van de schaal, op een platte kar naar de Heuvel. Daar zouden de spelers gehuldigd worden voor een groot publiek. Het was een groot feestfestijn en de spelers lieten zien dat ze niet alleen goed konden voetballen, maar ook als volksmenners hun steentje bij konden dragen. Man, man, man wat was het een feest! De beelden spreken voor zich…
Na de huldiging stroomden de kroegen in Tilburg vol en bleef het nog lang onrustig. Aan Jurgen Streppel de taak om ook volgend jaar voor een stabiel elftal te zorgen. Wanneer spelers als Boymans, Andrade, Peters, Ondaan, Messaoud en de gebroeders Wuytens bij Willem II blijven, kan het nog een heel mooi seizoen worden!

Video Willem II Kampioenschap – Supporters EYE View

Hieronder vind je een compilatie met beelden die geschoten zijn door enkele supporters. Zet de video op full screen, op de hoogste beeldkwaliteit (720 HD of 1080 HD) en ga lekker achterover leunen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *