de keukenvernieuwers voor keukenrenovatie, keukendeurtjes vervangen, en werkblad vervangenKeukenrenovatie door de Keukenvernieuwers: voordelig maatwerk!

Misschien mankeert er niet veel aan de basis van uw keuken, maar u zou wel een ander werkblad willen. Een keukendeurtje klemt of hangt scheef. De folie van een kastdeurtje laat los. Meer werkruimte zou welkom zijn en wellicht een andere kookplaat of afzuigkap. Maar om daarvoor de hele keuken te slopen….

Dat is ook niet nodig: renovatie is minder ingrijpend. De goede onderdelen van de ‘oude’ keuken blijven behouden, er is heel veel mogelijk en het is nog voordelig ook!

Altijd een goede oplossing door keukenrenovatie met de Keukenvernieuwers

Een bedrijf dat veel, zo niet alles weet van keukenrenovatie (en vervanging van alle keukenapparatuur!) is De Keukenvernieuwers. Het hoofdkantoor staat in Tilburg, maar elke dag rijden er bijna 40 Keukenvernieuwers naar hun klanten in alle regio’s van het land: er is altijd wel een Keukenvernieuwer bij u in de buurt!

‘Als het oude frame van een keuken nog goed is, kun je in principe alles vernieuwen’ is het uitgangspunt, er is altijd een goede oplossing. Keukendeurtjes, grepen, het werkblad, een nieuwe spoelbak met kraan – het valt allemaal prima te vervangen zonder al te veel sloop- en breekwerk. Een keuken krijgt in korte tijd een compleet nieuw gezicht. Op de website van De Keukenvernieuwers valt te lezen dat veel klanten (en hun familie, vrienden en buren) hun ogen niet geloven zijn na zo’n opknapbeurt.

Een afspraak bij u thuis voor keukenrenovatie

Maak een afspraak met de Keukenvernieuwer in uw regio. Hij neemt, naast zijn ervaring en inzicht, zijn monstercollectie mee om u, in uw eigen keuken, te laten zien wat er – binnen uw budget – mogelijk is. En om eventuele twijfels weg te nemen: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend; u kunt daarom veilig zaken met ze doen.

U bereikt De Keukenvernieuwers op telefoonnummer T. 013 – 469 13 44
Mailadres: info@dekeukenvernieuwers.nl
Kijk ook op: www.dekeukenvernieuwers.nl