curnonskyCurnonsky is een café in Oisterwijk. Het ligt aan de Dorpsstraat, midden in het centrum van dit dorp.
In de weekenden staat deze locatie bekend als uitgaansgelegenheid voor de Oisterwijkse jeugd. Daarnaast is Curnonsky het oorspronkelijke stamcafé van stichting de Kloontjes. Dit is de groep die jaarlijks feesten organiseert voor de Oisterwijkse jeugd, zoals Intents Festival en Fushion. Doordeweeks kun je er ook rustig een drankje drinken en in de avonden een potje poolen of darten.

Feesten bij Curnonsky

Regelmatig vinden er ook georganiseerde feesten plaats. Deze worden aangekondigd op de site. Er is binnen een dj booth, er zijn meerdere bars en er is feestverlichting. In het tuintje achter de feestzaal, kan een gezelschap prima barbecueën. Tijdens carnaval is het ook erg gezellig bij het café. Jong en oud vieren dan samen een gezellig feestje in de feestzaal.
Boven de garderobe van Curnonsky is nog een kleiner feestzaaltje. Deze ruimte wordt verhuurd aan mensen die een feestje willen vieren. Er zijn daar geluidsboxen en een bar aanwezig.

MAX Volume bij Curnonsky

Eens in de twee weken was het op vrijdagavond altijd ‘Max Volume’ bij het café. Het feest was een begrip in de hele regio. De jonge jeugd vanaf veertien jaar uit Oisterwijk en omliggende dorpen liep dan massaal uit naar Curnonsky om een feestje te bouwen. Dit resulteerde altijd in honderden bezoekers per avond. De wetswijziging die bepaalt dat jongeren tegenwoordig pas vanaf hun 18e verjaardag mogen drinken, heeft flinke gevolgen gehad voor Curnonsky. Wegens een enorme terugloop aan bezoekers, is de avond helaas ten dode opgeschreven.

Contact Curnonsky

Dorpsstraat 12-B,
5061 HK Oisterwijk
013 528 7078
Website van Curnonsky 

Geef een reactie