De Waterput is een gemoedelijk pensioen aan de rand van Oisterwijk. De accommodatie ligt midden in de Oisterwijkse bossen aan de Scheibaan 9. De Waterput leent zich voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld als uitvalbasis voor het bezoeken van attractieparken als de Efteling of de Beekse Bergen. Of als tussenstop voor wandelaars van het Pelgrimspad. Daarnaast is het een mooie uitvalbasis voor een familiereünie, een weekendje teambuilding, een condoleance, een barbecue of een feest tussenstop voor wandelaars van het Pelgrimspad, een fietsvakantie.

Pension van de Waterput

de waterputDe bosrijke omgeving van De Kempen, bestaande uit bossen, vennen en heidevelden) leent zich goed voor een mooie fiets- en wandeltocht. Liefhebbers van deze bezigheden kunnen mooi overnachten in het pension van de Waterput en overdag gaan wandelen of fietsen. Zo ligt het bekende Pelgrimspad op slechts 100 meter van het pension. Bij de receptie liggen diverse routes klaar die de weg wijzen door de Kampina en de Meierij.

Het personeel kan zelfs u hele dag inplannen als u dit fijn vindt. Dan zorgt men dat er fietsen voor u klaar staan bij aankomst bij de Waterput. Leuk is het om uw fietstocht te onderbreken met een bezoek aan een van de vele boerderijen of aan het trappistenklooster. Ook daarover informeert het personeel u.

De kamers bij de Waterput zijn gelijkvloers en beschikken over een koelkast, waterkoker, televisie, eigen douche en toilet en wifi.

Feesten en gezelschapsactiviteiten

Een jubileum, een verjaardag, een familiefeest: Bij de Waterput kan men terecht om een feest te vieren. Ook kan het personeel activiteiten regelen voor groepen die verblijven bij de Waterput.
Op het sportcomplex van voetbalclub Taxandria kan men bijvoorbeeld een training of wedstrijd afwerken. Binnen een straal van twee kilometer van het pension vindt u een buitenzwembad, een bowlingbaan, tennisbanen, Piet Plezier (trapkarren), kanovaren en nog veel meer.

Oisterwijk ligt dicht bij studentenstad Tilburg. Daar is het bijna elke dag feest in veel verschillende kroegen. Ook worden er in het centrum van Oisterwijk (op drie kilometer van het centrum) van april tot en met september diverse festiviteiten georganiseerd. In de zaal bij de Waterput kan men ook een flink feest bouwen.

Ook een bezoek aan de diverse boerderijen (palingkwekerij, melkveebedrijf), een rondleiding door een kasteel, een wijnproeverij, een bonbonworkshop, workshop bloemschikken en tal van andere uitjes behoort tot de mogelijkheden.

Boek direct


Contactgegevens de Waterput

Scheibaan 9
5062 TM Oisterwijk
Tel. 013 – 528 26 58
info@dewaterput.nl
Of bezoek de website van de Waterput

Geef een reactie